Βρε παιδια με τα Samsung τι γινεται? Δε τα ξερω κι εγω καλα...
Viviana Well-Known Member 1 Νοεμβρίου 2011 2.901 546 Χολαργός 21 Δεκεμβρίου 2012 #21 Βρε παιδια με τα Samsung τι γινεται? Δε τα ξερω κι εγω καλα...
nfeel Well-Known Member 7 Οκτωβρίου 2011 1.491 514 UK 21 Δεκεμβρίου 2012 #22 Lara_kouklara said: ρε παιδιά, android και apple μόνο δεν υπάρχουν? υπάρχουν κι άλλα? εσείς με τα iphone υπομονή Click to expand... Symbian,BlackBerry,Android,iOS,Windows Phone,Bada αλλά κυρίως android και iOS χρησιμοποιούνται
Lara_kouklara said: ρε παιδιά, android και apple μόνο δεν υπάρχουν? υπάρχουν κι άλλα? εσείς με τα iphone υπομονή Click to expand... Symbian,BlackBerry,Android,iOS,Windows Phone,Bada αλλά κυρίως android και iOS χρησιμοποιούνται
Thodoras Well-Known Member 15 Αυγούστου 2012 662 303 Πάτρα 21 Δεκεμβρίου 2012 #23 Nikolojohn said: Θόδωρα για να μπεις στο google play και να κατεβάσεις εφαρμογές από εκεί, πρέπει το κινητό ή το tablet σου να είναι πιστοιποιημένα από τη Google. Νομίζω οι περισσότερες απομιμήσεις δεν είναι (μερικές είναι βέβαια), οπότε θέλει λίγο προσοχή! Click to expand... Ναι το ξέρω. για λόγους κόστους έρχονται χωρίς το google play οπότε το βάζεις μετά πάνω μόνος σου. Μια πολυ εύκολη διαδικασία. κυριάκο αν έχεις όρεξη ακολουθησε την διαδικασία εδω Vodafone 845 : Εγκατάσταση CM 7.2.0 RC (Android 2.3.7) (14-04-2012) :: myphone forum θα αποκτήσεις ενα πιο γρήγορο κινητό με καλύτερη μπαταρία και θα έχεις και όλες τις εφαρμογές
Nikolojohn said: Θόδωρα για να μπεις στο google play και να κατεβάσεις εφαρμογές από εκεί, πρέπει το κινητό ή το tablet σου να είναι πιστοιποιημένα από τη Google. Νομίζω οι περισσότερες απομιμήσεις δεν είναι (μερικές είναι βέβαια), οπότε θέλει λίγο προσοχή! Click to expand... Ναι το ξέρω. για λόγους κόστους έρχονται χωρίς το google play οπότε το βάζεις μετά πάνω μόνος σου. Μια πολυ εύκολη διαδικασία. κυριάκο αν έχεις όρεξη ακολουθησε την διαδικασία εδω Vodafone 845 : Εγκατάσταση CM 7.2.0 RC (Android 2.3.7) (14-04-2012) :: myphone forum θα αποκτήσεις ενα πιο γρήγορο κινητό με καλύτερη μπαταρία και θα έχεις και όλες τις εφαρμογές
deliaki Well-Known Member 26 Μαϊου 2011 447 45 41 ελληνορωσων 21 Δεκεμβρίου 2012 #24 τι φανταστικη ιδεα....μπραβο σας παιδια...