Η πρώτη Ελληνική εφαρμογή κινητού για αδέσποτα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
[h=1]Η πρώτη Ελληνική εφαρμογή κινητού για αδέσποτα και κατοικίδια από το adespoto.gr -[/h]

Η ομάδα του adespoto.gr παρουσιάζει με υπερηφάνεια την πρώτη ελληνική εφαρμογή για αδέσποτα και κατοικίδια ζώα για κινητά τηλέφωνα. Μέλη της εθελοντικής ομάδας του adespoto.gr (αρθρογράφοι, προγραμματιστές και γραφίστες) δημιούργησαν την εφαρμογή Adespoto, την πρώτη εφαρμογή για ζώα στην Ελλάδα, ώστε να βοηθήσουμε περισσότερους σκύλους και γάτες να βρουν το σπίτι τους, είτε ζητούν υιοθεσία είτε χάθηκαν ή βρέθηκαν!

Με την εφαρμογή του adespoto.gr για το κινητό δίνεται η δυνατότητα άμεσης εύρεσης ζώων στην ευρύτερη περιοχή που βρίσκεται ο χρήστης μέσα από τον χάρτη με τις αγγελίες.

Έτσι μπορεί να βοηθήσει άμεσα και ενεργά ένα ζώο που αναζητείται ή ζητά υιοθεσία.

Επίσης, ο χρήστης έχει την δυνατότητα άμεσης και εύκολης αποστολής αγγελίας, με φωτογραφία, από οποιαδήποτε τοποθεσία και έτσι κάθε αδέσποτο έχει μία ελπίδα να προβληθεί και να υιοθετηθεί. Στόχος της ομάδας του adespoto.gr είναι πάντα η καλύτερη προώθηση των αδέσποτων προς υιοθεσία και η αύξηση των υιοθεσιών.

Ακόμα, ο χρήστης μπορεί να αναζητήσει ανάμεσα στις 9.000 αγγελίες του adespoto.gr μέσα απ την εφαρμογή, για να υιοθετήσει ένα ζώο σήμερα, εύκολα και γρήγορα από το κινητό του.

Oι βασικές λειτουργίες της εφαρμογής υποστηρίζονται σε ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.

Επιπρόσθετα, στα άρθρα μπορεί κάθε φιλόζωος ιδιοκτήτης ζώου να βρει συμβουλές υγείας, εκπαίδευσης και ψυχολογίας, bazaars, στήλες, καταγγελίες, διαγωνισμούς και ειδήσεις για κατοικίδια και αδέσποτα ζώα.

Με τη βοήθεια σας δείξαμε ότι μπορούμε να κάνουμε τα ζώα να ακουστούν περισσότερο μέσα απ το Διαδίκτυο.

Πλέον προχωράμε μαζί ένα βήμα μπροστά και χρησιμοποιούμε κάθε δυνατότητα της τεχνολογίας για το καλό των ζώων.

Ένα share ή ένα tweet ακόμα και απ' το κινητό σας είναι σημαντικά. Εμείς σας δίνουμε τη δυνατότητα. Το click είναι δική σας επιλογή.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προγραμματιστή μας Σωτήρη για την υπομονή του :) , στην Μυρτώ για τις όμορφες πινελιές της και στους εθελοντές φιλόζωους που βοήθησαν στην μετάφραση.

Με εκτίμηση,
Η διαχειριστική ομάδα του adespoto.gr © 21/12/2012.

Η εφαρμογή ''Adespoto'' είναι διαθέσιμη στο Google Play Store για όλα τα κινητά της πλατφόρμας Android.

Μπορείτε να την κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ από το κινητό σας.

• Like
Reactions: d-friend

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Πως ξερω αν κανει για το κινητο μου? Ποια κινητα ειναι android? Το γραφει επανω αν ειναι? Tο δικο μου που το εχω 4 χρονια κι ειναι μαλλον σαβουρα πια, παιζει να κανει?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Παίζει ναι. Αρκεί να έχεις σύνδεση internet. Ψάξτο :)

Εγώ το κατέβασα, αλλά θα το ψαχουλέψω άλλη ώρα, να δω περί τίνος πρόκειται.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Τι κινητό έχεις?

Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι κάνει, αλλά θα το κατεβάσω το απόγευμα :p

Αλίκη, σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στο app store η εφαρμογή για τους ipodακιδες :cool:

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.571
5.993
Πειραιάς
Πως ξερω αν κανει για το κινητο μου? Ποια κινητα ειναι android? Το γραφει επανω αν ειναι? Tο δικο μου που το εχω 4 χρονια κι ειναι μαλλον σαβουρα πια, παιζει να κανει?
νομιζω πως το λειτουργικο συστημα android, το χρησιμοποιουν ολα τα smart phones περαν της apple.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
νομιζω πως το λειτουργικο συστημα android, το χρησιμοποιουν ολα τα smart phones περαν της apple.
Το κοιταξα 2 φορες γυρω γυρω δεν βλεπω να το λεει καπου. Nokia XPressMusic μοντελο του 2009 εχω. Αλλα αν προυποθετει μονιμη συνδεση στο ιντερνετ μαλλον δεν το εχω! Θενκς! :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
όχι μόνιμα βρε, να μπορείς να συνδεθείς με wifi!
είσαι της τεχνολογίας κι εσύ βλέπω ;p

Thodoras

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2012
662
303
Πάτρα
εχεις wifi αλλα δεν εχεις android λειτουργικό στο κινητό.
γιαυτό σου πρότεινα κάτι φτηνό να μπορείς να χρησιμοποιεις την εφαρμογή.

επίσης βγάζουν προσφορές οι εταιρίες κινητής για δωρεάν ιντερνετ με μια ανανεωση κάρτας ή με 3 ευρώ το μήνα.

δεν σου φτάνει για να κατεβάζεις βίντεο πχ αλλα για να μπαινεις στην εφαρμογή θα ειναι υπεραρκετό

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
εχεις wifi αλλα δεν εχεις android λειτουργικό στο κινητό.
γιαυτό σου πρότεινα κάτι φτηνό να μπορείς να χρησιμοποιεις την εφαρμογή.

επίσης βγάζουν προσφορές οι εταιρίες κινητής για δωρεάν ιντερνετ με μια ανανεωση κάρτας ή με 3 ευρώ το μήνα.

δεν σου φτάνει για να κατεβάζεις βίντεο πχ αλλα για να μπαινεις στην εφαρμογή θα ειναι υπεραρκετό
Ευχαριστω πολυ για τη διευκρινιση ! ;-)

Αλλα δεν τους δινω ουτε ενα ευρω παραπανω! :)

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Και εγώ έχω κινητό με Androido επάνω αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω!

To Google Play βλέπει την μάρκα συσκευής μου αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω!

Το κινητό μου είναι το Vodafone 845 ή αλλιώς Huawei U8120!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
ρε παιδιά, android και apple μόνο δεν υπάρχουν? υπάρχουν κι άλλα? εσείς με τα iphone υπομονή :p

Kathrinf1

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2012
330
0
Android, IOS(που έχει η apple) και windows phone, τώρα βγήκαν και windows phone 8.:-D:grin::lol:

Last edited:

Nikolojohn

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
153
3
Χαϊδάρι
Το κοιταξα 2 φορες γυρω γυρω δεν βλεπω να το λεει καπου. Nokia XPressMusic μοντελο του 2009 εχω. Αλλα αν προυποθετει μονιμη συνδεση στο ιντερνετ μαλλον δεν το εχω! Θενκς! :)
Η Nokia δεν έχει ανδροειδές, αλλά symbian, οπότε δεν μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή, γιατί δεν μπορείς να μπεις στο google play store! Ίσως ήρθε η ώρα να αλλάξεις κινητό!:p (πλάκα κάνω)

Με 22 ευρώ μπορεί να πάρει κάποιος android Κινητό με wifi να συνδεεται και να λειτουργει την εφαρμογή.

i9300P Quad Band Phone Dual SIM Card android WiFi TV FM Bluetooth JAVA 4.0 Inch white/black for option-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com
Θόδωρα για να μπεις στο google play και να κατεβάσεις εφαρμογές από εκεί, πρέπει το κινητό ή το tablet σου να είναι πιστοιποιημένα από τη Google. Νομίζω οι περισσότερες απομιμήσεις δεν είναι (μερικές είναι βέβαια), οπότε θέλει λίγο προσοχή!

Και εγώ έχω κινητό με Androido επάνω αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω!

To Google Play βλέπει την μάρκα συσκευής μου αλλά δεν μπορώ να το κατεβάσω!

Το κινητό μου είναι το Vodafone 845 ή αλλιώς Huawei U8120!
Στέλιο μάλλον είναι αυτό που έγραψα πιο πάνω στο Θοδωρα! Αυτά τα κινητά έχουν δικό τους store ξεχωριστό από το Google play και για αυτό πιθανόν να συμβαίνει αυτό. Χωρίς να είμαι απόλυτος για το δικό σου κινητό, το έχω δει όμως σε πάρα πολλά κινητά, αλλά και tablets!