Η πλήρης απογοήτευση έφτασε...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Θέλει βασικά εκτόνωση και εκπαίδευση. Το Μουφ πάλι μασάει χαρτόνια, πλαστικά και ό,τι μοιάζει κατά τη γνώμη του με πρόβατο. Σήμερα ηρέμησα αφού μάσησε και έφτυσε διάφορα, ξεκοίλιασε ένα αρκούδι, έσκισε ένα σκοινάκι και έτρεξε ανεβοκατεβαίνοντας στο κρεβάτι μου. Η αλήθεια είναι ότι ξέρει ότι πάνω από το ντουλάπι της κουζίνας έχει αποξηραμένα σηκωτάκια και μου γαύγισε πολύ αυστραλέζικα (καθόμουν και έχασκα να τον κοιτάζω) ώστε να σηκωθώ και να του δώσω όλο το κουτί που έχει δυόμισυ κιλά σηκώτι!! Τα μόνα πράγματα που κρύβω για να μην τα βρει είναι τα γυαλιά ηλίου μου και τα ακουστικά του iPod μου που τρελλαίνεται να τα τρώει....

Την άνοιξη που θα μπορεί να βγαίνει πιο πολλές βόλτες προβλέπεται να ηρεμήσει επιτέλους!!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Αχ κουράγιο που μου δίνεται :p:p Ε τι έχω να τραβήξω ακόμη μου φαίνεται!Αλλά εντάξει και τί να κάνεις :)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Θα σου δώσω κουράγιο... Περίπου ενός έτους ήταν ο δικός μου όταν τον εμπιστευτηκαμε να τον αφήσουμε ελεύθερο να τριγυρναει στο σπίτι όσο λειπουμε :)

Έξω ακόμα τρελός είναι, αλλά τι να κανεις :D

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εμένα και 2 χρονών έκανε τα όργια..κατέστρεψε ενα κολομποι (απο ελεφαντόδοντο ...πάρα πολύ παλιό...(δεν ήταν δικό μου)..και μια συλλεκτική θήκη για κινητό Nokia ..(δεν ήταν δικιά μου)...βέβαια όλα προσβάσιμα αλλά είχαμε κάνει το λάθος να τον εμπιστευτούμε..:D:D

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Μετα κόπων και βασάνων,λόγω ενός μπερδέματος,κατάφερα επιτέλους να αγοράσω και εγώ ενα crate για το σκύλο μου!!Περιμένω τώρα πλέον να μου αποσταλεί :)
Κάτι λέει για "χρόνος που απομένει" ελπίζω να είναι ο χρόνος μέχρι να έρθει!Μην έχω κάνει και άλλο λάθος!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Να ρωτήσω κάτι γιατί έχουν περάσει 15 χρόνια από τότε που είχα κουτάβι και τότε δεν είχα ιδέα για crates. Δεν υπάρχει κίνδυνος αν μένει σε crate π.χ. ένα τετράωρο που κάποιος λείπει και μένει μόνο του να λειτουργήσει κατά της εκπαίδευσης και όταν βγαίνει από αυτό να είναι μαινόμενος ταύρος και να τα διαλύει όλα;

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Και επίσημα ξεκινάμε και την εκπαιδευση για την διαμονή του σκύλου μου στο crate του!
Να πω πως δεν με δυσκόλεψε σχεδόν καθόλου το να μπει μέσα :) ευτυχώς δηλαδή!Εντάξει θα την διευκολύνω και εγω απο μερους μου περισσότερο,μεταφέροντας τα μπωλ του φαγητού της,τα παιχνίδια της,το μαξιλάρι της εκει μέσα και βλέπουμε στη συνέχεια!Την πόρτα θα την έχω ανοικτή βέβαια για κάποιες ημέρες ακόμη!
Ελπίζω να της αρεσει ο νέος της χώρος!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97