Η πλήρης απογοήτευση έφτασε...

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καλησπέρα σε όλους,

έχω ένα κουτάβι κοντά 5 μηνών και αντιμετωπίζω κάποια θεματάκια που με απασχολούν!:confused:
Το πρόβλημά μου είναι το εξής:όταν το αφήνω στο δωμάτιο,στη θέση της με άλλα λόγια και με όλα της τα παιχνίδια φυσικά εκεί αρχίζουν τα παρακάτω,ανεβαίνει πάνω στα κομοδίνα και αρπάζει ότι βρισκεται επάνω,τις προάλλες βρήκα και φαγωμένο μία γωνία του κρεβατιού :mad::mad: Για να μην μιλήσω για τα χαλιά τα οποία και βρίσκω διαρκώς αναποδογυρισμένα :eek: Όταν είμαι μαζί της στο χώρο,παναγίτσα είναι :mad:
Τι να κάνω δεν έχω την παραμικρή ιδέα! :confused::confused:

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Είμαι θετικός σε αυτού του είδους την μέθοδο αλλα αυτό που με απασχολεί είναι πως η χρήση του crate θα έχει προσωρινά αποτελέσματα,δλδ απλά θα το αποτρέψει απο την καταστροφή του δωματίου ή θα είναι μόνιμα,δεν θέλω να το αφήνω και καθημερινώς τις ώρες που λείπω μεσα στο κλουβί!

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
...και τράβα την και καμιά φωνή λίγο να σας ακούσει όλη η γειτονιά!
:):D:p:cool::maria:

Στελιο συμφωνουμε, το ξερεις; Εγω που δεν εχω καν γειτονια να δεις κατι ''ξερές'' που του ριχνω καμια φορα...Το καλο ειναι οτι οταν του βαλω τις φωνες, επι τοπου κανει ενα κυκλο και ερχεται και καθεται μπροστα μου και με κοιταει στα ματια!:)

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Είμαι θετικός σε αυτού του είδους την μέθοδο αλλα αυτό που με απασχολεί είναι πως η χρήση του crate θα έχει προσωρινά αποτελέσματα,δλδ απλά θα το αποτρέψει απο την καταστροφή του δωματίου ή θα είναι μόνιμα,δεν θέλω να το αφήνω και καθημερινώς τις ώρες που λείπω μεσα στο κλουβί!
Τοτε δεν μπορεις να κανεις τιποτα αλλο, απο το να μαζεψεις οτι μαζεβεται απο το δωματιο- και να υποστεις της ζημιες που θα κανει στα υπολοιπα.
Δεν νομιζω οτι ειναι δυνατον σε κουταβι 5 μηνων να κοπουν αυτα τοσο αποτελεσματικα.
Οι δικες μου δεν κανουν πια ζημιες- ουτε, οταν τους αφηνω εκτος Crate- αλλα ειναι 3 και 2 ετων πια!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Βάλε την σε crate όσο είναι κουτάβι και έχει τάση για αταξίες, μετά συνήθως σοβαρεύουν και δεν ασχολούνται με ασήμαντα πράγματα όπως τα έπιπλα... γιατί σε απασχολεί αν έχει προσωρινό αποτέλεσμα; Δεν είναι πιο σημαντική η ασφάλειά της και η ασφάλεια των επίπλων σου;

+ εκτονώνεται αρκετά;

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
+ εκτονώνεται αρκετά;
Ναι απο εκτόνωση άλλο τίποτε αυτό το σκυλί :) Τρείς φορές την ημέρα βόλτα που συνδυάζει βόλτες,τρέξιμο,κυνηγητό με άλλα σκυλιά κτλ.

Αν καταλήξω σε crate τι μέγεθος να πάρω;Τι λέτε;(μιλάμε για λαμπραντόρ :)) για μπορώ κιόλας να το χρησιμοποιώ και αυριο μεθαύριο που θα μεγαλώσει!Ίσως δοκιμάσω να φτιάξω ένας μόνος μου,λέμε τώρα :p

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Και κάτι άλλο, μην της έχεις όλα τα παιχνίδια πάντα διαθέσιμα. Να της αφήνεις ένα κάθε φορά ωστε να μην τα βαριέται και στρέφει την προσοχή της σε άλλα αντικείμενα! Ίσως χρήσιμο σου φανεί και το kong γιατί μπορεί να την απασχολήσει για κάνα 2ωρο τουλάχιστον (καλά εγώ κάποια φορά είχα βάλει τόσο σφικτά το φαγάκι που δεν κατάφερε ποτέ να το βγάλει όλο, τη βρήκα να κοιμάται πάνω του :D) .

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ναι απο εκτόνωση άλλο τίποτε αυτό το σκυλί :) Τρείς φορές την ημέρα βόλτα που συνδυάζει βόλτες,τρέξιμο,κυνηγητό με άλλα σκυλιά κτλ.

Αν καταλήξω σε crate τι μέγεθος να πάρω;Τι λέτε;(μιλάμε για λαμπραντόρ :)) για μπορώ κιόλας να το χρησιμοποιώ και αυριο μεθαύριο που θα μεγαλώσει!Ίσως δοκιμάσω να φτιάξω ένας μόνος μου,λέμε τώρα :p
120cm x 80cm x 80cm

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Είναι ένα αντικείμενο/παιχνίδι που τοποθετείς μέσα φαγητό/λιχουδιά και προσπαθεί ο σκύλος να το βγάλει από μέσα!
Εκτονώνεται (εν μέρει) και κρατά το ενδιαφέρον του σκύλου (όχι όλων)!

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Ψάχνω στο ebay να βρώ κάποιο προιόν,έχω βρεί αυτό http://viewitem.eim.ebay.gr/LARGE-DOG-FOLDING-CANVAS-CARRIER-TRANSPORT-CRATE-XXL/270700183846/item
και αυτό http://viewitem.eim.ebay.gr/36-Cat-Dog-Puppy-Crate-Cage-Kennel-Car-Carrier--Bed/260732620521/item
ποιο μου προτείνεται;
Βέβαια ήθελα ένα που να μπορώ να το χρησιμοποιώ στο αυτοκίνητο!
Αν εχετε κατι αλλο προτείνετε το μου :)

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Ωραία!
Τελικά κατέληξα στο XX Large - 42'' με αυτες τις διαστάσεις W107 x D70 x H71cm καλύτερα για να έχει και λίγο χώρο επιπλέον καθότι το X Large - 36'' με τις εξής διαστάσεις W91 x D57 x H66cm μου φαίνεται μικρό!

@st3lios Ευχαριστώ πολύ :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97