Η μικρόσωμη Dolly

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.726
7.226
Χαρίζεται η γλυκειά και ήρεμη Ντόλυ!

Τριγυρνούσε μερικές βδομάδες κοντά στο φράγμα της Θέρμης. Αν σας ενδιαφέρει, παρακαλώ επικοινωνήστε άμεσα μαζί μου γιατί τώρα μένει έξω στο κρύο, σε σκυλόσπιτο στην αυλή (τουλάχιστον δεν είναι στους δρόμους).

Είναι μικρόσωμη, κοντούλα και περίπου 8 κιλά. Είναι λίγο πάνω από 1 ετών.

ΠΑΡΑ πολύ καλός χαρακτήρας και γλυκύτατη! Πολύ ήρεμη, προσεκτική, καθαρή, χαρωπή, διακριτική, ήσυχη, φιλικότατη και παιχνιδιάρα. Τα πήγε τέλεια με τα σκυλιά και τα γατιά μου.

Είναι τέλειο σκυλάκι για σπίτι!

Τηλ 6946461432, 6948147704 αν ενδιαφέρεστε, μπορεί να δοθεί στειρωμένη.

Αρ.Πρωτ. " Η Αγάπη" 30248/03

Το άλμπουμ της στο facebook:
https://www.facebook.com/alexia.bri...10152055373644176.1073741827.637924175&type=1

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.726
7.226
Όπου "μου" κτλ δεν είμαι εγώ, από το κείμενο της αγγελίας της κοπέλας που τη βρήκε.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.726
7.226
Η Ντόλυ, η πιο καλόβολη, μικρόσωμη, ναζιάρα κουκλίτσα ακόμα δεν έχει βρει σπίτι. Δεν ξέρετε τι τεράστια ευκαιρία χάνετε όσοι ψάχνετε μικροσωμούλια και δεν την έχετε δει ακάμα!

maxoskulo

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
102
4
Έκανα share και τα 2 άλμπουμ στο φβ (κι αυτό και της Ήρας που είδα σε άλλο θρέντ) κι ελπίζω κι εύχομαι τα καλύτερα και για τις δύο κοπελάρες!Μακάρι όλα να πάνε καλά και να βρουν σύντομα ένα ζεστό σπιτικό με έναν υπεύθυνο ιδιοκτήτη.

Υ.Γ.Πόσα ακόμα αδέσποτα πρέπει να μαζευτούν στους δρόμους για να σταματήσουν τα ηλίθια ζευγαρώματα κι οι ανεύθυνοι να αποκτούν σκυλιά;(Σόρυ για το οφ αλλά κάθε φορά που βλέπω ένα ακόμα τέτοιο θρεντ να ανοίγει οργίζομαι)

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.726
7.226
Θα ρωτήσω και θα σου πω. Υποθέτω ότι όταν τη βρήκε δεν την στείρωσε κατευθείαν (δεν ξέρω μήπως την έχει ήδη στειρώσει από τότε που τη βρήκε γιατί από τότε το κείμενο της αγγελίας δεν έχει αλλάξει) αλλά ότι προτίθεται να της κάνει με δικά της έξοδα εάν δε μπορεί να κάνει αυτός που θα την υιοθετήσει.

Μη νομίζεις ότι ξέρει κι η κοπέλα τι ακριβώς να κάνει για να τα κάνει σωστά, δε νομίζω να έχει ξαναδώσει σκύλο για υιοθεσία. Τη βρήκε απλά, τα προηγούμενα 2 που είχε βρει τα κράτησε η ίδια.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Ναι αλλά...η αγγελία είναι υπό την σκέπη φιλοζωικού σωματείου.
Και καταλαβαίνεις...δεν είναι ωραίο. Θα πρέπει να ανακατασκευάσουν, γιατί μπορεί να αρχίσουν να δέχονται ποικίλλα σχόλια και τυπικά...όχι άδικα. Λέω εγώ...:???:

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.726
7.226
H Ντόλυ, το αγαπησιάρικο, καλόβολο κοριτσάκι, 8 κιλάκια μπουκίτσα θέλει να γίνεις ο άνθρωπός της γιατί θέλει τόοοσο πολύ τους ανθρώπους. Κάνει καλή παρέα με όλα τα ζωντανά και της αρέσει πολύ να την χαιδεύουν στο κεφάλι!

Χαρίζεται στειρωμένη, αποπαρασιτωμένη. 6946461432

Θα γίνεις εσύ η παντοτινή της αγάπη?