Η μικρη Sunny ψάχνει οικογένεια

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Ειλικρηνά δεν χρειάζεται να απολογείσαι όλοι έχουμε περάσει στιγμές απελπισίας με τους σκυλους μας. Και σε καταλαβαίνω διότι δεν επέλεξες συνειδητά την απόκτηση σκύλου. Απλά μην απελπίζεσαι και αν θέλεις μπες σε λεπτομέρειες στα προβλήματα που σου δημιουργεί γιατί εδώ υπάρχουν πολλοί έμπειροι ιδιοκτήτες και θα σε βοηθήσουν.

Μύρα

Member
24 Ιουνίου 2012
22
0
Θεσσαλονίκη
Διαφορες ζημιουλες (αλλες μικρες, αλλες λιγο πιο.........) και λιγο με γραφει, τι στο καλο, εφηβεια? κι ετσι γινομαι λιγο :hitler: και το σπιτι ειναι συνεχεια λιγο :pig:...Αλλα μαλλον εγω υπερβαλλω στις αντιδρασεις μου, δεν ανταποκρινομαι καλα στις υποχρεωσεις που εχει. Δε μου φταιει το πλασματακι... Ευχαριστω που απαντατε και μας βοηθατε :grin:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Διαφορες ζημιουλες (αλλες μικρες, αλλες λιγο πιο.........) και λιγο με γραφει, τι στο καλο, εφηβεια? κι ετσι γινομαι λιγο :hitler: και το σπιτι ειναι συνεχεια λιγο :pig:...Αλλα μαλλον εγω υπερβαλλω στις αντιδρασεις μου, δεν ανταποκρινομαι καλα στις υποχρεωσεις που εχει. Δε μου φταιει το πλασματακι... Ευχαριστω που απαντατε και μας βοηθατε :grin:
Βρες μου ένα σκυλί που να ειναι αγγελούδι... Δεν υπάρχει.
Όπως δεν πιστεύω ότι δεν υπάρχει και το να μην ανταποκρίνεσαι καλα στις υποχρεώσεις που εχει. Ίσως χρειάζεστε οι δυο σας περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζι, ωστε να εκτονώνεται και το σκυλι και να το μάθεις και εσύ καλύτερα πότε και πώς θα αντιδρά. Μπορεί να σου φαίνεται βουνό, αλλά ειναι κυρίως λόγω της απελπισίας που σε έπιασε. Κανενός το σπιτι δεν ειναι στην εντέλεια, εκτος αν ζει μόνος του και ειναι υστερικός με την καθαριότητα. Απαξ και εχεις εστω και ένα παιδι ή σκυλι θα κυνηγάς παιχνίδια στο πατωμα, θα καθαρίζεις καθε μέρα, θα σφουγγαρίζεις κλπ.
Οπότε εγώ θα σου ελεγα να πάρεις μπόοοοοοοολικες βαθιές ανάσες, να χαμογελάσεις εστω και με το ζόρι και να προσπαθησεις να το δεις αλλιώς το ζήτημα!:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Μύρα καλύτερα τα θέματα που έχεις να μεταφερθούν σε άλλο μέρος του φόρουμ γιατί χαλάμε την αγγελία της υιοθεσίας.
Επίσης επαναλαμβάνω ότι δεν πήρες συνειδητά έναν σκύλο και είναι απόλυτα λογικό να χάνεις την υπομονή σου. Μακάρι να βρεθεί ένα καλό σπίτι για το κοριτσάκι σου.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Πόσο εύκολο θα είναι, να μπορείς να διαπιστώνεις ότι είναι καλά εκεί;

Μύρα

Member
24 Ιουνίου 2012
22
0
Θεσσαλονίκη
Θα εχω την δυνατοτητα να την δω, ειναι γυρω στις 2-2,5 ωρες απο εδω. Ο ανθρωπος που την θελει ειναι συναδελφος της μητερας μου, η ιδια μου τον περιγραφει με καλα λογια. Δεν εχω λογο να την αμφισβητω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Φαντάζομαι τώρα εκεί, δεν θα μετράνε συμβόλαια υιοθεσίας και λοιπές δικλείδες ασφαλείας.
Τι να σου πω; Αν νοιώθεις ότι θα είναι ασφαλής και καλά, προχώρησέ το.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγώ θα το ρωτήσω αλλιώς, και ίσως παρεξηγηθείς αλλά σε διαβεβαιώ ότι δεν εχω την παραμικρή πρόθεση να σε "προσβάλω"
Αν ο μη γένοιτο, δεν ειναι καλά η μικρή στη νέα της οικογένεια, είσαι διατεθειμένη να την ξαναπάρεις πίσω και να ξαναψάξεις με ό,τι αυτό συνεπάγεται?

Μύρα

Member
24 Ιουνίου 2012
22
0
Θεσσαλονίκη
Παιδια δεν ειναι 100% σιγουρο, απλα υπαρχει ενδιαφερον. Απο το "τιποτα" που εχω εδω και ενα μηνα, εστω κι αυτο ειναι κατι. Προφανως και θελω να ειναι καλα το ζωο, αλλα ας αντιστρεψω λιγο την ερωτηση: τι σας κανει να πιστευετε οτι μαζι μου ειναι καλα και αλλου δε θα ειναι?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
...αλλα ας αντιστρεψω λιγο την ερωτηση: τι σας κανει να πιστευετε οτι μαζι μου ειναι καλα και αλλου δε θα ειναι?
Επί της ουσίας...τίποτα. Εσύ όμως μέχρι στιγμής, τουλάχιστον αποδεικνύεις έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγωνία σου, να είναι καλά. Και όταν έχεις μαζέψει με τα χέρια σου, ένα σκυλί από τον δρόμο, κάτι εντελώς προαιρετικό, τα συναισθήματά σου και μόνο, δεν σε αφήνουν να μην κάνεις τα πάντα για να είναι καλά. Αλλιώς, δεν θα το μάζευες εξ'αρχής.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Επί της ουσίας...τίποτα. Εσύ όμως μέχρι στιγμής, τουλάχιστον αποδεικνύεις έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγωνία σου, να είναι καλά. Και όταν έχεις μαζέψει με τα χέρια σου, ένα σκυλί από τον δρόμο, κάτι εντελώς προαιρετικό, τα συναισθήματά σου και μόνο, δεν σε αφήνουν να μην κάνεις τα πάντα για να είναι καλά. Αλλιώς, δεν θα το μάζευες εξ'αρχής.
Αυτο και μόνο.
Εστω και αν δεν το αντιλαμβάνεσαι, κάνεις ό,τι περνάει απο το χέρι σου να ειναι η μικρή καλά!

Μύρα

Member
24 Ιουνίου 2012
22
0
Θεσσαλονίκη
Ισχυει παρα πολυ αυτο, αλλα οταν οι δυνατοτητες ειναι περιορισμενες, τα συναισθηματα τα ατιμα δεν τρωγονται, ουτε πληρωνουν τον κτηνιατρο. Δεν εχω την δυνατοτητα να ειμαι δυσπιστη και αρνητικη απεναντι σε καποιον που ενδιαφερεται (και γιατι να ενδιαφερθει στην τελικη για ενα "πατσαβουρακι" αν δε θελει σκυλο, υποχρεωση μας εχει; ), ειδικα αν ειναι ο πρωτος που ενδιαφερεται. Και δεν ξερω και για σιγουρα οτι θα την παρει. Κι εγω θα ηθελα κατι πιο κοντινο κλπ, ας μην λεω ψεματα. Αλλα δειτε μονο τα views εδω, σχεδον 800. Φανταστειτε τωρα και ποσοι αλλοι εχουν δει την αγγελια της οπου την εχουμε βαλει (παντου οπου μας επιτρεπουν, δεδομενου οτι δεν εχουμε μικροτσιπ η αριθμο σωματειου. Στο νετ, στο δρομο, σε καταστηματα, κτηνιατρεια κλπ). Τοσος κοσμος και δεν ειχα ουτε ενα τηλεφωνο, ας πουμε απο περιεργεια, να ρωτησει καποιος κατι. Αν μπορω να κανω κατι παραπανω και δεν το εχω σκεφτει, πειτε μου, δεν το ξερω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Join the club...:D

Μην απελπίζεσαι πάντως. Αποκλείεται να είναι τόσο αξεπέραστα τα προβλήματά σας.
Δεν πειράζει να πάνε και λίγο πίσω, κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις του κουταβιού.
Μην πελαγώνεις. Ολα διευθετίζονται.

Μύρα

Member
24 Ιουνίου 2012
22
0
Θεσσαλονίκη
Aντε, ηρθαν τα καλα τα νεα. Κοντα στη Θεσσαλονικη βρηκαμε απιστευτο σπιτακι με χωρο μπολικο και αυλη και τα παντα κομπλε. Και γνωστο μου ατομο που μιας και ειναι κοντα αν δημιουργηθει προβλημα την παιρνω πισω. (πιο ευκολα απο οτι να εχω να περασω συνορα αν κατι δεν παει καλα). Απο βδομαδα μετακομιζει το μαναρι. Οποιος την ειδε, το σκεφτηκε και δεν την πηρε καλα να παθει. Επισης Ευχαριστωωω αφανταστα πολυ για ολες τις συμβουλες και τη στηριξη, πραγματικα δε φανταζεστε ποση βοηθεια πηρα απο εδω!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Είδες λοιπόν που απελπίζεσαι και γκρινιάζεις;

Καλή ζωή να έχει και...γνωστοί-ξεγνωστοί, να φροντίσεις να φτιάξεις συμβόλαιο υιοθεσίας,
με υποχρέωση για τσιπάρισμα και στείρωση.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Τέλος καλό όλα καλά!
Να είσαι καλά που την έσωσες και της έδωσες την ευκαιρία για μία καλή ζωή! Γράφε μας νέα της :)