Η μαμα ανησυχει για τις παρεες μου...(αρσενικα παντου!)

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Εχω ενα κουταβακι μαλτεζ θηλυκο,οπως ςχω ξαναπει.Σκυλακια για να παιξει εχουμε πολλα γιατι εχω πολους φιλους με σκυλους.Ακομα δεν την εχω παει ομως γιατι τα 2 μαλτεζακια και το γκριφονακι ειναι αρσενικα,Ειδκα το γκριφονακι ειναι παντα σε "ετοιμοτητα"!Μπορει να σας φανει χαζη η ερωτηση μου αλλα αμα τα βαλω να παιξουν πειραζει??μπορει να τις" κανουν τπτ"??

Θελω πολυ να μπορω να την πηγαινω να παιζει γιατι η κοπελα που το εχει ειναι πολυ καλη μου φιλη και θελω να την περνω μαζι μου να παιζει με τον αλλον σκυλο..

υ.γ.Αν υπαρχει παρομοιο θεμα συγνωμη αλλα δεν ηξερα πως μπορω να το ψαξω.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
κοίτα επειδή έχεις θυληκό το πιο πιθανόν είναι να μην έχεις πρόβλημα,εκτός κιαν το γριφονάκι που λες έχει σοβαρό θέμα με τα άλλα σκυλιά. σίγουρα και πρέπει να τα φέρεις σε έπαφη,την πρώτη φορά δοκιμαστικά κιαν δεις ότι δεν υπάρχει πρόβλημα το επαναλαμβάνεις. μην ξεχνάς πως πρέπει να κοινωνικοποιήσεις την σκυλίτσα σου και με άλλα σκυλιά.

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Μα αυτο ειναι το θεμα!
Γιατι τα αλλα,δεν ξερω αν εχει σημασια,ειναι στο μεγεθος της ειναι καλη περιπτωση!

Το γκριφονακι ειναι πολι παιχνιδιαρικο και δεν φοβαται τα σκυλια απλα ειναι θερμος αντρας!Η φιλη μου λεει να του βαλει βρακακι!λολ
Το δικο μου δεν ηταν φοβικο αλλα μετα απο ενα σκηνικο (με παιδακι οχι σκυλακι) εχει λιγο αγχωθει και νομιζω οτι θα της εκανε πολυ καλο να επαιζε με αλλα σκυλακια.

Δηλαδη δεν φοβαμαι μην την δαγκωσει χτυπησει κτλ φοβαμαι μην την καβαλησει.

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
α μάλιστα αυτό φοβάσε.. το σωστό είναι η φίλη σου να απαγορεύει στο γκριφονάκι της να καβαλάει άλλα σκυλιά,και αυτό γιατί πολλές φορές μερικά θυληκά δεν το δέχονται και έτσι μπορεί να ξεσπάσει καβγάς. γενικά δεν έχεις να φοβάσαι κάτι αφού η δικιά σου δεν είναι σε περίοδο οίστρου..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μετά τον 6ο μήνα να το προσέξεις αυτό που θα αρχίσει η περίοδος της μικρή σου!
Μην παίρνεις τον σκύλο αγκαλιά σε κάθε δυσκολία!Είμαι σίγουρος ότι αυτό κάνεις πολλές φορές!
Φερε την μικρή σου σε επαφή με οποιοδήποτε σκυλί που ξέρεις ότι είναι σωστό!Αυτα τα 3-4 σκυλιά που ξέρεις με αυτα φέρτη σε επαφή για αρχή!Πες την φιλη σου να διορθώνει τον δικό της όταν το κάνει αυτό το καβάλημα και να τα επιβλέπεται πάντα!

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Ναι Stelio ετσι κανω....

Οπως τωρα που πηαγαμε εξω ενας σκυλος πηγε να την καβαλησει αυτη κλαψουριζε και τραβιοταν,ε και εγω την πηρα αγκαλια...
Ευχαριστω πολυ παιδια!

Δηλαδη αν δεν εχουν περιοδο δεν εχει σεξ απλα για την απολαυση?λολ
Γελαω και εγω με αυτα που λεω αλλα θελω πολυ να κανει παρεα με τα σκυλακια απλα ανυσηχω μην χασει οτι πολυτιμοτερο εχει!χαχαχα

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
όχι αν δεν έχει οίστρο δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! όταν θα της έρθει θα το καταλάβεις από την ουρα που θα κάνουν πίσω σας τα αρσενικά.. ΥΓ:α και την αγκαλιά να την κόψεις

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια!!!

p.s.Ασχετο αλλα τις κολλησε τωρα στα μοθτρα ενα φυτο με πολλα πρασινα μπαλακια και εχει κανει τριχομα,φυτο δερμα ολα ενα!Αυτημ εχει λυσσαξει δεν με αφηνει να την πλησιασω καθολου εκει!ξερετε πως την λενε αυτη την βλακεια μπας και βρω τροπο να το βγαλω??

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
κολιτσιδα (ονομα και πραμα)!χαχαχα..τωρα το πως θα την βγαλεις..
με μια ψιλη τσατσαρα..θα σκουξει λιγο, αλλα θα την βγαλεις!

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Galazia δεν καθεται με τπτ!!!περνει σβουρες κανει σαν δαιμονικο!
Λιγο λιγο προσπαθουμε με το νυχι αλλα δεν εχουμε καταφερει τπτ..ειναι μεσα στα μουτρα τις γιαυτο δεν καθεται.
Ειναι κριμα να την παμε στο γιατρο που θα την ναρκωσει γιανα κατσει .Θα κανω οτι μπορω γιανα το αποφυγω.

Τεσπα ευχαριστω πολυ και sorry για το off topic.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ε όχι μωρέ να την πας στο γιατρό να της ξεκολλήσει την κολλιτσίδα :)
Αν και μέχρι τώρα θα τα έχεις καταφέρει, αλλά άστην να ηρεμήσει και μετά σιγά-σιγά με υπομονή με το βουρτσάκι της ή ότι χρησιμοποιείς, της το αφαιρείς λίγο-λίγο. Αν δεις κι αποδείς ότι δεν κάθεται, κάντης ένα απαλό κεφαλοκλείδωμα, μάγκωσέ την και καθάρισέ την :)
Αυτές οι καταστάσεις είναι θεωρητικά εύκολες και μπορεί να συμβαίνουν και κάθε μέρα. Τι θα κάνεις; Θα την ναρκώνεις καθημερινά; Πρέπει να μπορείς να τις χειριστείς. Καλή επιτυχία :)

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Δεν την εχω βγαλει τελειως!Θα το συνεχισω παλι σημερα γιατι εχουν μεινει κατι κομματακια ακομα.

Επρεπε να την δεις πως ηταν!Γιαυτο σκεφτομουν το γιατρο επειιδη ειχε κολλησει μααγουλο στομα και δεν ανοιγε το στομα της τελειως.
Σιγουρα το λενε κολιτσιδα??Ειναι χιλιαδες πρασινοι σποροι που εχω δεσει το μαλλι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ξέρω τι λες. Με κάποιο τρόπο είχε φυτρώσει αυτό το πράγμα σε μια γλάστρα μου και μέχρι να το πάρω χαμπάρι, χωνόταν η Δάφνη και κόλλαγε πάνω της. Την πρώτη φορά που της κόλλησε, ήταν τόσο πολύ μπλεγμένο που νόμιζα πως είχε ξεφυτρώσει μέσα από το πετσί της. Με το χέρι δεν έβγαινε με τίποτα. Λίγο πριν πάρω το ψαλίδι και το παίξω ψαλιδοχέρης, την περνάω μια με την βούρτσα και ω του θαύματος, έφευγε σχετικά εύκολα. Μετά την δεύτερη φορά ανακάλυψα ότι αυτό το πάθαινε στο σπίτι, γιατί έξω τα προσέχω αρκετά που πάνε και χώνονται. Θα το έβλεπα. Ε, κόντεψα να ξεριζώσω όλη την ζαρντινιέρα :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν