Η "μάχη του καναπέ"!!!

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
Ειναι λογικο να τα κανουν στη μοκετα γιατι ειναι μαλακια κ τους αρεσει σαν να το κανουν σε χωμα,χορταρια γνωμη μου!!
Μαζεψετα πλυντα με ξυδι και νερο αερισετα κ βαλτα παλι!

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
εμενα ο δικος μου ειναι 9 μηνων και απο την πρωτη στιγμη ανεβαινε στον καναπε και μαλιστα κοιμομασταν μαζι!μεχρι που αναγκαστικα να του κοψω τουλαχιστον το κρεββατι γιατι δεν μπορουσα να κουνηθω και να κοιμηθω!εβαλα λοιπον το κρεββατι του μεσα στο δωματιο και οταν ξαπλωνα και ανεβαινε με φορα,τον κατεβαζα στο κρεββατι του και του ελεγα αυστηρα: ''εδω!''2 βραδια δεν κοιμηθηκα γιατι εκλαιγε και μαλιστα απο τα νευρα του κατουρησε και το κρεββατι του!μην υποχωρησεις!βαλε διπλα στον καναπε ενα κρεββατακι και οταν τον βαλει μεσα,χαηδεψε τον και παιξε λιγο μαζι του μεσα στο κρεββατακι του για να ξεχαστει!μπορεις να τον πας μια εξαντλητικη βολτα και οταν γυρισεις μην τον αφησεις να ανεβει!θα ειναι εξαντλημενος και θα υποχωρησει πιο ευκολα!καλη επιτυχια αλλα να ξερεις οτι εσυ εισαι το αφεντικο και θα κανει οτι του πεις εσυ!δεν θελει νευρα και ασε τον να σου δειχνει τα δοντια!το χερι που τον ταιζει δεν το δαγκωνει μονο...το φοβιζει!

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
τελικα, χθες το βραδυ και σημερα το πρωι του εβαλα κατω απο τον καναπε μια διπλωμενη παλια κουβερτουλα και αραξε εκει με την ησυχια του χωρις να θελει να ανεβει πανω.
μαλιστα κοιμηθηκαμε και κανα μισαωρο μαζι εγω πανω στον καναπε με το χερι μου κατω να τον ακουμπαει (κι αυτος κοιμηθηκε.)
θα δουμε πως θα παει.... ελπιζω να ειναι αυτη η λυση και να πανε ολα καλα.
μην το γελας!ειναι προοδος!οχι οτι δεν θα το ξανακανει αλλα θα μαθει!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
μια χαρα τα πηγαμε σημερα μεχρι τωρα....
βρηκε τη θεση του με μια απλη κουβερτουλα και γουσταρει

thanks σε ολους

Attachments

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
κουκλος ειναι και του παει το χρωματακι της κουβερτας!ενα μεγαλο του ''μπραβο!'' λοιπον!

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0

thanks σε ολους
Κουκλι :)
tip:
Βαλε την κουβερτα να ακουμπαει στον τοίχο που βλεπω πισω,
και γυρισε προς τα μέσα τις άκρες δεξια και αριστερα, να μοιαζει πιο πολυ
με "φωλίά".
Θα το λατρεψει ;)

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς

thanks σε ολους
έχω την ίδια κουβερτούλα σε κόκκινη :):)
η δικια μου δεν μπορεί να ανέβει μόνη της στο καναπε ουτε στο κρεβάτι μου :D
οταν φιλοξενούσα ενα σκυλάκι ανέβαινε μια χαρα και δεν κατέβαινε με τπτ ήταν και 15-20 κιλά μαζι κοιμόμασταν έκανε και κατι ματάκια κουλουριαζοταν κιολας δεν μπορούσα να το κατεβάσω με τίποτα:)

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
έχω την ίδια κουβερτούλα σε κόκκινη :):)
η δικια μου δεν μπορεί να ανέβει μόνη της στο καναπε ουτε στο κρεβάτι μου :D
οταν φιλοξενούσα ενα σκυλάκι ανέβαινε μια χαρα και δεν κατέβαινε με τπτ ήταν και 15-20 κιλά μαζι κοιμόμασταν έκανε και κατι ματάκια κουλουριαζοταν κιολας δεν μπορούσα να το κατεβάσω με τίποτα:)
βασικα εγω μονο στο κρεββατι δεν τον αφηνω να ανεβαινει.στους καναπεδες δεν μπορω να τον εχω μονο του κατω γιατι τα πινσερακια ειναι συντροφιας και ο καημενος θελει να μας ακουμπαει λιγο οταν καθεται!θελει παρεουλα μωρε!δεν μπορω λοιπον να του στερησω τον καναπε αλλα στο κρεββατι....ουτε λογος!

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
βασικα εγω μονο στο κρεββατι δεν τον αφηνω να ανεβαινει.στους καναπεδες δεν μπορω να τον εχω μονο του κατω γιατι τα πινσερακια ειναι συντροφιας και ο καημενος θελει να μας ακουμπαει λιγο οταν καθεται!θελει παρεουλα μωρε!δεν μπορω λοιπον να του στερησω τον καναπε αλλα στο κρεββατι....ουτε λογος!
εγω κοιμάμαι και το καναπέ και στο κρεβάτι με το σκυλάκι μου

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χμμμ... βλεπω προοδο! go go underdog!!!!
μεγαλωσε το μαναρι! ;)

αυτος ο καναπες! μαραζι μας εμεινε.. χαχαχα!!!
αρα βρηκαμε λυση.. επομενο βημα ο τσαμπουκας.. οπως ειπε καποιο μελος , ο τσαμπουκας του προβλεπει στο να κερδιζει εδαφος στην ιεραρχια της οικογενειας.. μην του κανεις το χατηρι.. και θα ειστε ολοι ευτυιχισμενοι!!! και πιο πολυ αυτος , οταν βρει την θεση του. ;)

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
για τα περι τσαμπουκα θα τα πουμε σε αλλο τοπικ και θα μας βγει τσαμπουκαλης...

παντως μολις εφυγα για δουλεια... ο κυριος με ενα σαλτο ανεβηκε στον καναπε και κουλουριαστηκε πανω.... τον κατεβασε η κοπελα μου 1-2 φορες τον μαλωσε και αυτος γυρισε στη θεση του....

choco-paido

Well-Known Member
25 Δεκεμβρίου 2010
151
0
Λαμία
εγω κοιμάμαι και το καναπέ και στο κρεβάτι με το σκυλάκι μου
και εγω να κοιμαμαι μαζι του θελω αλλα μπαινει αναμεσα μας και δεν βολευει γιατι δεν μπορουμε να γυρισουμε!

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
μπορει να υπηρξe ανακωχη αλλα ο ρωμαιος δεν το βαζει κατω...

απο τα λιγα που καταλαβαινω ειναι οτι

1. το κανει για να παρει την προσοχη μας
2. αλλες φορες το κανει γιατι θελει να κοιμηθει μαζι μας (πολλες φορες κοιμομαστε στον καναπε). δλδ ανεβαινει πανω και κουλουριαζεται για να την πεσει.
3. περα απο τον τσαμπουκα που παει να ανεβει οταν ειμαστε εκει και ξυπνιοι τον εχω παρατηρησει να το τολμαει και οταν βλεπει οτι κανεις δεν τον παρατηρει....

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ρίχνε τις πλάτες/μαξιλάρια του καναπέ όταν σηκώνεστε από τον καναπέ!Και προπαντώς ηρεμία,προφανώς του δίνεται σημασία ότι και αν κάνει,μπορεί να μην το καταλαβαίνετε αλλά το κάνετε!

Last edited:

underdog

Well-Known Member
5 Απριλίου 2011
1.223
135
ναι του δινουμε σημασια οτι κι αν κανει (κατα 95%) τι ακριβως να κανουμε?
γιατι να ριχνω τα μαξιλαρια? και παλι μπορει να ανεβει.

* γραφω κι εγω οπως να ναι, με ορθογραφικα και ακαταλαβηστικα λογω ταχυτητας, αλλα και τα δικα σου μια απο τα ιδια ειναι :)

Last edited:

Anesidora

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2012
504
5
Έψαχνα το θέμα με την άμαζον και η αναζήτηση έβγαλε και αυτό.
Τον Lupus δεν τον αφήνουμε να ανεβαίνει στον καναπέ. Το έχει καταλάβει από πολύ μικρός. Τις μισές φορές όμως που θα έρθει κάποιος τρίτος στο σπίτι για καφέ, θα δοκιμάσει να ανέβει και αυτός! Ξέρει κάποιος να μου πει γιατί γίνεται αυτό?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul