Η ιστορία μιας υιοθεσίας

Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
39
Αλουμινόνερο - Θάλεια σημειώσατε 2
Δεν με αφήνει να την γυρίσω ανάσκελα. Να την πάρω πάνω μου ούτε λόγος... αλλά ούτε καν να την γυρίσω όταν είναι ξαπλωμένη. Κάποια στιγμή που ξάπλωσε μόνη της πάω σιγά σιγά να της βάλω απο τη μια πλευρα. Το έγλυφε ασταμάτητα κ δεν με άφηνε. Το εγκατέλειψα

Έως τώρα το κακό χούι της που μ ενοχλεί (εντός σπιτιού) είναι οτι μόλις πάμε για ύπνο αράζει στο καναπέ. Έβαλα καρέκλες μπροστά αλλά αυτή ανέβηκε. Κατέβηκα τη μάλωσα με έντονη φωνή (μάλλον με κατάλαβε υποθέτω) και ξαναπάω πάνω. Μετά απο 5' κατεβαίνω αθόρυβα και την παρατηρούσα απο τη σκάλα. Έκοβε βόλτες και κάποια στιγμή σαλτάρει πάνω απο την πλάτη του καναπέ. Την τσακώνω στα πράσα κ με έντονη φωνή την διορθώνω. Αυτή ξάπλωσε κάτω και κούναγε την ουρά. Δεν ξανανέβηκε όλο το βράδυ.

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Αν δεν πιασει η φωνή που πιανει απο οτι βλεπω, βαλε τις καρεκλες ξαπλωτες πανω στο καναπε.εμεις ετσι γλυτωσαμε το καταλαβε μια και καλη και δεν ανεβαίνει ούτε οταν λειπουμε....

• Like
Reactions: Pepev50

Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
39
Δεν ξέρω τι πιάνει και τι δεν πιάνει με αυτό το σκυλί. Κάθε μέρα είναι κ άλλο σκυλί. Για παράδειγμα ενώ είχαμε πρόοδο με τα άλλα σκυλιά και πέρναγε αδιάφορη... χθες βράδυ και σήμερα το πρωί ξεσκίστηκε στο τράβηγμα οταν τα έβλεπε. Με αυτό το σκεπτικό δεν ξέρω αν καταλαβαίνει οταν την διορθώνω με φωνή.
Θα δείξει. Αν επιχειρήσει να ξανανέβει θα βάλω τις καρέκλες πάνω (y)

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Μην εχεις πολλες απαιτησεις. Τωρα γνωριζεστε. Τεταρτη μερα σημερα; Το να λες ειχαμε προοδο και πισωγυρισμα δειχνει οτι εισαι πολυ ανυπομονος. Θελει χρονο. Τωρα ειστε ακομα στην αρχη! Και ειναι μια διαδικασια που δεν τελειωνει ποτε!

Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
39
ωχ δεν το χα σκεφτεί. Αν και δεν το αποκλείω
οοο ρε γμτ... λες κάποιος να το κλαίει το σκυλί? :(

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
ωχ δεν το χα σκεφτεί. Αν και δεν το αποκλείω
οοο ρε γμτ... λες κάποιος να το κλαίει το σκυλί? :(
Τσιπακι εχει? Οχι.. οποτε...

Αυτα που εσυ βλεπεις πισωγυρισματα ειναι η ζωη με ενα σκυλο. Χαλαρωσε και φερσου οπως νιωθεις. Γενικα προσπαθησε να εισαι σταθερος και δικαιος μαζι της. Οχι ιδιαιτερα απαιτητικος αλλα μη τη λυπαστε συνεχεια. Οι κανονες υπαρχουν απο τη στιγμη που μπαινει ενας σκυλος στο σπιτι... δωστης χρονο και παρε και συ το δικο σου να γνωριστειτε :D

Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
39
Ερώτηση : οι αντικονουπικές συσκευές (με υγρό) που μπαίνουν στην πρίζα μπορεί να είναι βλαβερές για το σκυλί? Έχω μια στον χώρο του μέρα νύχτα

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Οι αντικουνουπικες με υπερηχους εχω παρατηρησει οτι ενοχλουν μερικα σκυλια, οχι με το υγρο.....

Με το να βαλεις καρεκλες πανω στον καναπε, δεν σημαινει οτι ο σκυλος εμαθε να μην ανεβαινει, αλλα οτι δεν μπορει να ανεβει εκεινη την στιγμη. Μολις φυγουν οι καρεκλες μια χαρα θα στρογγυλοκαθισει. Οποτε καλυτερα να ξενυχτισεις καποια βραδια να την μαλωνεις οποτε ανεβαινει παρα να βαζεις εμποδια στο χωρο.

Να υποθεσω οτι δεν καθεται σε οποιο καναπε, αλλα στον καναπε ΣΟΥ, στην μερια ΣΟΥ;

• Like
Reactions: Pepev50

Pepev50

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2016
460
2.570
39
2 φορές το έχει κάνει. Την πρώτη φορά στης ¨έτσι¨ κ χθες στη δικιά μου.

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Βολεύεται βλέπω η κοπέλα σταδιακά στο καινούριο της σπίτι και κάτι μου λέει ότι αποφάσισε ότι της αρέσει μια χαρά:ROFLMAO::ROFLMAO:.
Όσο για τον καναπέ: έδωσα μεγάλη βάση στο να μην ανεβαίνουν τα σκυλιά μου σε καναπέδες, κρεβάτια κτλ και νόμιζα ότι το θέμα θεωρείται λήξαν. Πρόσφατα όμως άφησα ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή από περιέργεια και ανακάλυψα ότι όταν έλειπα μια χαρά την άραζαν και οι δύο στο κρεβάτι μου... :ROFLMAO::ROFLMAO:

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Με το να βαλεις καρεκλες πανω στον καναπε, δεν σημαινει οτι ο σκυλος εμαθε να μην ανεβαινει, αλλα οτι δεν μπορει να ανεβει εκεινη την στιγμη. Μολις φυγουν οι καρεκλες μια χαρα θα στρογγυλοκαθισει. Οποτε καλυτερα να ξενυχτισεις καποια βραδια να την μαλωνεις οποτε ανεβαινει παρα να βαζεις εμποδια στο χωρο.
Εννοειται οτι κανεις διορθώσεις όταν εισαι εκει.
Όταν ομως δεν είσαι;;;;

Σε εμάς το να μην ειναι προσβασιμο μερος οταν δεν ημασταν εκει βοηθησε να καταλαβει πιο γρηγορα οτι ειναι γενικά απαγορευμενη ζωνη....

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
30
Βολεύεται βλέπω η κοπέλα σταδιακά στο καινούριο της σπίτι και κάτι μου λέει ότι αποφάσισε ότι της αρέσει μια χαρά:ROFLMAO::ROFLMAO:.
Όσο για τον καναπέ: έδωσα μεγάλη βάση στο να μην ανεβαίνουν τα σκυλιά μου σε καναπέδες, κρεβάτια κτλ και νόμιζα ότι το θέμα θεωρείται λήξαν. Πρόσφατα όμως άφησα ανοιχτή την κάμερα του υπολογιστή από περιέργεια και ανακάλυψα ότι όταν έλειπα μια χαρά την άραζαν και οι δύο στο κρεβάτι μου... :ROFLMAO::ROFLMAO:
Βαλε απ αυτη τη καμερα με τον ηχο να τους θυμωνεις εξ αποστασεως :p

• Like
Reactions: myEnzo

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
30
Ερώτηση : οι αντικονουπικές συσκευές (με υγρό) που μπαίνουν στην πρίζα μπορεί να είναι βλαβερές για το σκυλί? Έχω μια στον χώρο του μέρα νύχτα
Δε βλαπτει. Μαλλον ειναι μια καλη προληψη για της περιβοητες σκνιπες με το καλαζαρ. Μονο να τις βαζεις σε σημειο που δε μπορει να τις πιασει για αμα πιει το υγρο τοτε θα ειναι βλαβερο :)

• Like
Reactions: Orilis and Pepev50

gsd364546

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2016
382
288
30
Αλουμινόνερο - Θάλεια σημειώσατε 2
Δεν με αφήνει να την γυρίσω ανάσκελα. Να την πάρω πάνω μου ούτε λόγος... αλλά ούτε καν να την γυρίσω όταν είναι ξαπλωμένη. Κάποια στιγμή που ξάπλωσε μόνη της πάω σιγά σιγά να της βάλω απο τη μια πλευρα. Το έγλυφε ασταμάτητα κ δεν με άφηνε. Το εγκατέλειψα

Έως τώρα το κακό χούι της που μ ενοχλεί (εντός σπιτιού) είναι οτι μόλις πάμε για ύπνο αράζει στο καναπέ. Έβαλα καρέκλες μπροστά αλλά αυτή ανέβηκε. Κατέβηκα τη μάλωσα με έντονη φωνή (μάλλον με κατάλαβε υποθέτω) και ξαναπάω πάνω. Μετά απο 5' κατεβαίνω αθόρυβα και την παρατηρούσα απο τη σκάλα. Έκοβε βόλτες και κάποια στιγμή σαλτάρει πάνω απο την πλάτη του καναπέ. Την τσακώνω στα πράσα κ με έντονη φωνή την διορθώνω. Αυτή ξάπλωσε κάτω και κούναγε την ουρά. Δεν ξανανέβηκε όλο το βράδυ.
Δεν αλλαζεις μονο εσυ το σκυλο αλλα και ο σκυλος εσενα. Στην αρχη με ενοιαζαν και μενα οι καναπεδες τα κρεβατια και οι τριχες. Μετα λεω δε γ@@ται...FB_IMG_1500985522222.jpg

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.337
8.061
Ολοκληρος κοριτσαρος τι να του κανει αυτο το στρωματακι που πηρες? Θελει καναπεδαρα να απλωθει!!!! :LOL:

Νομιζω γενικα αυτο με το καναπε στα κρυφα το κανουν πολλα σκυλακια. Ειναι και ανετος δε μπορω να τους δωσω αδικο!
Ο σκυλακος που ειχα πριν το γκρεμλιν μπροστα μου δεν ανεβαινε ποτε, οταν ελειπα ομως ή κοιμομουν ανεβαινε και οχι μονο αυτο πατουσε και τα κουμπια του κοντρολ και ανοιγε τη τηλεοραση, καταλαθος πιθανα! Ειχα τρελαθει μια εποχη μεχρι να το καταλαβω!

Το γκρεμλιν ηθελα να ανεβαινει εγω και να καθομαστε παρεα. Ατυχησα, του εβαλα ενα παπλωμα στα 4 διπλωμενο και τωρα τρελαθηκε με αυτο και δε με τιμαει. Αλλοι τα κατεβαζουν και εγω τον παρακαλαω να ανεβει μαζι μου.

Και μιας και ανεφερα κοντρολ, μεγαλη προσοχη σε καλωδια, πριζες, κοντρολ κτλ δε ξερεις ποτε θα θελησει να δοκιμασει εκεινο το λαχταριστο καλωδιακι με τα 220 βολτ