vasgial καλησπέρα είσαι κάτοχος bull terrier ?? Διότι χώρις να ξέρεις δεν μπορώ να ακούω οτι νάναι. Το σκύλι μου ειναι 29.700 κιλά και με της γραμμές που κουβαλάει απο πίσω της είναι αστέρι και αύτα δεν τα λεω μόνο εγώ αλλά και ο εκτροφέας επομένος πριν εκφέρεις άποψη πρέπρει να είσαι γνώστης του πρότυπου της κάθε φυλής .Μήπως....,λέω μήπως, θα έπρεπε να της κόψεις καμιά 200αριά γραμμάρια τροφής να χάσει λίγο βάρος; Χωρίς παρεξήγηση αλλά αν συνεχίσει να τρώει την ίδια ποσότητα και μετά τη στείρωση θα γίνει βόμβα.
Ποτέ. Αν προσέξεις έχει επένδυση απο μέσα απο άλλο δέρμα, μαλακό.καλά αφου το είδα τώρα θα ρωτήσω κι εγω κάτι που μου ρθε. Μιας και είναι κάτασπρη και κοντότριχη, σου αφήνει ποτέ μαυρίλα το περιλαίμιο; Απο νάυλον τώρα έχω παραγγείλει δερμάτινο γι αυτό το λόγο μπας και..
δεν ειναι κακο αυτο βεβαια...για εμενα τουλαχιστον ε που ειμαι και αναποδος χαχαΤα σημερινά "παιδιά" είναι πιο aggressive στις μέρες μας, εν αντιθέσει με τους γονείς που είναι πιο soft situation
Να την χαίρεσαι, αυτό να κάνεις!! Είναι αξιαγάπητη!
Να είσαι καλά. Αυτό κάνουμε όλοι. Απλά την λατρεύουμεΝα την χαίρεσαι, αυτό να κάνεις!! Είναι αξιαγάπητη!
Τώρα μιλάει το "παιδί" ...που κρύβεις μέσα σου ή ο γονιός?δεν ειναι κακο αυτο βεβαια...για εμενα τουλαχιστον ε που ειμαι και αναποδος χαχα