Καλημερα Μαρεκο μου!! σωστη και τσεκουρατη!
λαυρεντη, εννοω σιγα "μεσα απο τα δοντια" μην μακουσουν ολοι.. που θυμωνεις κι ολας
Το λοιπον, χτες το βραδυ στην βολτα.. ελιωσα στην σκεψη επι του θεμτος.. και βασικα αισθανομουν "καπως" γιατι το εχω ματωσει ολο μπλα μπλα εδω μεσα.. εχω γινει ρεζιλι και εγω και ο γιος μου.. πηρα τον εκπαιδευτη ξανα τηλεφωνο. Του λεω τους βασικους προβληματσιμους.. τους οποιους ανεφερα στα προηγουμενα ποστ... και μου λεει :
-ρε συ να σου πω τον εχεις για "μ@λ@κα" τον σκυλο?.. φυσικα και αντιλαμβανεται ποιο ειναι το στημενο και ποιο οχι..
- ε και γιατι δεν αντιδραει στο μη στημενο?
- γιατι .. περιμενει να κανει κινηση ο αλλος προς εσενα.. παρατηρησε τον!! στην στημενη φαση.. επιδυκνειεται.. στην πραγματικη.. περιμενει.
[και εκει σκεφτομαι ..ισως αυτο θα πει εκπαιδευμενος σκυλος και οχι αγριος σκυλος]
- ναι , ας το πιστεψουμε, και εγω τι πρεπει να κανω οταν μου λες δουλευε τον..
- να συνεχιζεις την βασικη .. ανεξαντλητα και να στησεις κανα σεναριο αλλα διαφορετικα καθε φορα.. και με καποιον που να ξερει τι να κανει.. ΜΗ ΦΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ!..
οταν του ειπα το
μαθημα που εκανα με ανρωπο τον οποιο ξερει καλα ο Σαγκα και εχει παραχαιδευτει απο αυτον και οτι αντεδρασε.. μου λεει πως αυτο και μονο πρεπει να μου δειξει ο τι ο σκυλος θα σε προστατεψει σε οποιονδηποτε , ακομα και αν τον ξερει και τον αγαπα. και οτι αυτο ειναι σημαντικο.
αρα.. δικιο εχει ο ICE..
Το λοιπον.. κατα την διαρκεια της βολτας.. δεν ειπα τιποτα, δεν εκανα τιποτα γιατι δεν υπηρξε κανενας λογος να κανω (εβαλα μυυαλο)... περπατωντας προς το σπιτι.. 2 πιτσιρικαδες τελειωσαν απο το μπασκετακι τους που περναγαμε, φορεσαν τις κουκουλες γιατι προφανως ηταν μουσκεμα απο το παιχνιδι και κινησαν στην αντιθετη κατευθυνση απο εκει που πηγαιναμε εμεις.
Οπως προχωρουσα...βγαινουν τα παιδια πισω απο τα παρκαρισμενα αυτοκινητα και διασταρονονται οι δρομοι μας... δεν λεω τιποτα τι να πω.. αλλα παρπαταω λιγι πιο αργα και παρατηρω τον Σαγκα.. ο οποιος ειχε επιβραδυνει και τσιτωμενα αυτια και τους κοιταζε επιμονα μεχρι αυτοι να φυγουν.. (μπα!? λεω) γυρναω κοιταω ουρα .. ακινητη..
.. μπορει και να εχει δικιο ο Μαρκος (εκπαιδ.)
γιατι οντως.. δεν καναμε τον Σαγκα να γαυγιζει σε οποιον περναει..
μαλλον τσαμπα ανυσηχω.. η προκαλω την τυχη μου.. αφου ο σκυλος δουλευει.. τι
σκ@τα με πιανει και αμφιβαλω?
@ σουπερμαν.. που λες οτι το ιπο ειναι ενα συγκεριμενο σεναριο.. δλδ? παντα το ιδιο γινεται υποθετω? αλλα τα σκυλια δουλευουν και αλλες εξωτερικες υποθετικες καταστασεις ε?..