Η επιστροφή του Σάγκα!!!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
ευχαριστουμε πολυ για τα καλα σου λογια..!! !! χαιρομαστε να σας διασκεδαζουμε.. ο κυριος Σαγκα εχει χαρει πολυ ειναι το θεμα συζητησης και εχει γινει διασημος...
τωρα που καλοκαιριαζει ειμαστε ολο και πιο πολυ εξω.. ολο και πιο αργα.. οι καλοκαιρινες βολτες την νυχτα ειναι η αδυναμια μας.
νεες περιπτετειες πολυ συντομα!! ;)
Φιλιά και στους δύο σας (και στην Ζαΐρα). Να προσέχετε. :):):)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
παντως για να μενω εντος θεματος... στο αυτοκινητο παιδια.. δεν παιζεται.. οσο αμφιβαλλω για τα υπολοιπα.. τοσο βεβαιη ειμαι για το αυτοκινητο.. δεν αφηνει να πλησιασει ουτε κουνουπι.. ΘΕΟΣ!

Σχετικα με την ωρα τωρα.. ειναι η καλυτερη ωρα.τελος. Εχει την απολυτη ησυχια.. εχουν βγαλει ολοι τα σκυλουνια τους και τα παρκα ειναι για παρτυ μας.. οτι και να συμβει η πλησιασει ακουγεται πολυ καλυτερα για τα σκυλια. ;)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Εκεινες τις ωρες κυκλοφορουν μεθυσμενοι. Ο Σαγκα, θα εχει αυξημενες ευθυνες...

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ζητιανιας ειναι!οχι ζητας!μη δει φαι.....με τις μπαντες παει!!!!!
Για αυτο τωρα τελευταια δεν τον παιρνει στο μαγαζι... :p Αδειαζε του κουβαδες με τις τροφες σαν φλυτζανακια !!!!! :cuniaoo:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
:D :D :D

Δουλευει!!! (χαχαχαχα!!!!)\

τα εχω και τα 2 τα παιδια μαζι μου σημερα στο μαγαζι... ειναι λυτα και υπεροχα και ξαπλωνουν στα πατωματα.. μπαινουν παιδακια και γυρνανε τις κοιλιες τους ανασκελα.. περναμε πολυ ωραια...

Λιγο πριν εληξε καποια πορεια χρυσαυγιτων (ποσο κλασσικο σε αυτην την γειτονια!?)
γενικα.. αυτα τα οργανωμενα γκετοποιημενα πραγματα οποιας παραταξης και ναναι.. που χρηζουν βια με βρισκουν αντιθετη... το λοιπον.. βλεπω την πορεια να περναει απο μπροστα, πιτσιρικαδες οδηγουμενα απο κατι ντουκια ... και γενικα κανα λιγη φασαρια.. μαζευω τα σκυλια πισω.. γιατι λογω της φασαριας μην αγριεψουν , ξερω γω?
ελα ομως που μπαινουν μεσα στο μαγαζι με κατι δοκαρια και σημαιες.. να μου δωσουν εφημεριδα και να ρωτησουν με τσαμπουκα απο που ειμαι......
χμμμμ..........
μολις Ο Σαγκα ειδε το δοκαρι να σηκωνεται ψηλα.... σηκωσε και αυτος την μοικανα του.... δεν χρειαστηκε να απαντησω ... μιλισε για μενα ο σκυλος και μου αδειασαν την γωνια... το αστειο της υποθεσης ειναι οτι πηρε μπροστα και η Ζαιρα ... που αυτη δεν γαυγιζει σε ψυχη.
ε, μετα πες μου .. δεν ξιζουν απο καπνιστο κοκαλακι??
τα παιδακια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Nα τα χαίρεσαι τα καμάρια σου, ακου με τσαμπουκά απο που είσαι..Ρε δάγκωμα που το θέλουν!!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97