Η βολτα έφερε προβλήματα

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
δεν ήξερα που να το γράψω αλλά αντιμετωπίζουμε θέματα στην βόλτα.σήμερα την πήγα απο την μεριά που είχα ξανά γράψει σε ένα θέμα(πεζοδρόμιο μικρό σχετικά και αυτοκίνητα να περνάνε).αυτήν την φορά δεν έγινε κάτι πέρα ότι τράβαγε και μία δόση άρχισε να φαίνεται φοβισμένη,κοίταγε περίεργα τον δρόμο χωρίς να θέλει να προχωρήσει,έκανε κινήσεις βιαστικές τρέχοντας πρός τα πίσω και σε μία συνάντηση με ένα άλλο θυληκό η τρίχα της σηκώθηκε κάγκελο(το όποιο δεν ξέρω ακριβώς αν σημαίνει φόβος).ακόμα νομίζω δεν προχώραγε παραπέρα λόγω ότι τα σκυλιά της γειτονιάς γαυγίζανε και είχε πανικοβληθεί απο τα αμάξια που πάνε πέρα δώθε?γιατί σε αυτό είναι κοινωνικοποιημένη όπως και με άλλα σκυλιά αν και τα περισσότερα της επιτίθονται.την τραβούσα να προχωρήσουμε χαλαρά και κάποιες φορές το συνέχιζε μέχρι που την άφησα να πάμε πίσω,σε εκείνο το σημείο τι μήν τραβάει έλεγα αυτή τίποτα,δεν με άκουγε μέχρι να πάμε σπίτι έκανε γρήγορο βάδισμα.

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Δεν είμαι η κατάλληλη να σου απαντήσω γτ έχω κι εγώ τα ίδια προβλήματα...ακριβώς...με τα αυτοκίνητα κι με τα άλλα σκυλια με το γαβγισμα τους...νόμιζα ότι έφταιγε το γεγονος ότι είναι οι πρώτες του βόλτες,έχει βγει έξω 4 το πολυ 5 φορες κι νόμιζα ότι αντιδρα έτσι επειδη γι αυτόν όλα αυτα είναι κάτι καινουριο...θα θελα κι εγω μια απαντηση απο κάποιον που ξερει κατι παραπάνω...

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Όταν βγαίνεις έξω να έχεις μαζί σου φαγητό και παιχνίδια. Μόλις δεις ότι "κεντράρει" σε κάτι κοπάνα τον με φαγητό και παιχνίδι για να σου δώσει προσοχή. Προσπάθησε όταν βγαίνεις έξω στην βόλτα να μάθεις στον σκύλο να ασχολείτε μαζί σου και όχι με τα αυτοκίνητα, με τα σκυλιά, με τα παπάκια και ότι άλλο υπάρχει έξω.

Prince Luna

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2012
232
0
Athens
Να ρωτησω κατι; έχω ένα κλουβι μεταφορας για τα ταξίδια στο οποιο ο Πρινς μου χωράει για να ξαπλώνει...μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν crate μέχρι να γθρίσω Αθήνα να του πάρω ένα κανονικό;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi