Αντώνη, την «οικολογική πόλη» θα την κατασκευάσει η εταιρεία στην οποία εργάζεσαι?antonis_xl said:Δεν θα συμφονίσω απολητα νομίζω οτι μέσα απο την αναπτηξη ερχεται και η οικολογικη συνηδηση!!!!Θεωρο οτι η οικολογικη πολη είναι ενα πρωτο βήμα.
εχουμε άρχισει να το συζηταμε βεβαια ειναι νορίς ακόμα αλλα ευχομαι να βαλουμε και εμεις το λιθαρακι μας!!!Παντος τον χωρο το εχω επισκευτει!!!!ROTTIE said:Αντώνη, την «οικολογική πόλη» θα την κατασκευάσει η εταιρεία στην οποία εργάζεσαι?
ενώ τώρα γράφεις:antonis_xl said:Κάπου εδώ με παίρνει η μπάλα και εμένα -οχι δεν είμαι κινεζος- αλλα......μια σχέση με την ανεξελεκτη ανοικοδόμηση την έχω!!!ROTTIE said:Γιατί οι άνθρωποι είναι λαίλαπα για το περιβάλλον! Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα για το χρήμα, και έχουν πουλάνε το εξάμβλωμα τους ως τεχνητό παράδεισο! Μόνο οι κινέζοι είναι χειρότερη πληγή για τον πλανήτη!
:? :? :?antonis_xl said:Φτιαχνοντας παρκα και φυτευοντας δεντρα εκει οπου υπηρχε μονο ερημος ειναι καταστροφή του περιβάλοντος;
Η μεση τιμη διαμερίσματος ειναι 1500€ το τετραγωνικο τιμες 02-04-2008ΜΑΚΗΣ said:ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΆ πριν περίπου 1 - 1 1/2 χρόνο είχα δει μια εκπομπή στην οποία έδειχνε τι αγόραζες στο Ντουμπάι με τα ίδια λεφτά που αγόραζες ένα τριάρι στην Κυψέλη και ένιωσα κάπως
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:δεν ανησυχώ καθόλου γιατί πολύ απλά ότι πάθω εγώ θα πάθουν και οι υπαίτιοι
Αυτό είναι απάντηση στο ότι πάθω εγώ θα το πάθουν και οι υπόλοιποι?ΜΑΚΗΣ said:
και έβαλα το Link για να την δουν και οι καινούργιοιη sofia είχε βάλει σχετική παρουσίαση
Alexandra said:Για να ξαναμπώ στο θέμα, και εγώ πιστεύω Αντώνη ότι δε χρειάζεται να πάρεις το σκυλί, καθώς το περιποιείται όλη η οικογένεια.