Η Φοίβη,και η μετάθεση

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
antonis_xl said:
Δεν θα συμφονίσω απολητα νομίζω οτι μέσα απο την αναπτηξη ερχεται και η οικολογικη συνηδηση!!!!Θεωρο οτι η οικολογικη πολη είναι ενα πρωτο βήμα.
Αντώνη, την «οικολογική πόλη» θα την κατασκευάσει η εταιρεία στην οποία εργάζεσαι?

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Ωραιο η ασχημο το Ντουμπαι, αν σου δινει ευκαιρια ζωης ειναι

μια χαρα!

Και εμεις δεν παμε πισω, ακουσατε ισως τα χαλια της ΔΕΗ με την

χρηση λιγνιτη!!! :evil:

Γλυτωνει λεει 1δις το χρονο χρησιμοποιωντας λιγνιτη για την

παραγωγη ρευματος(αδιαφορωντας για την ρυπανση) και ΑΝ φαει

προστιμο 1.5 δις ,θα το πληρωσουμε

εμεις οι καταναλωτες!!! :evil: :evil: :evil:

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Φτιαχνοντας παρκα και φυτευοντας δεντρα εκει οπου υπηρχε μονο ερημος ειναι καταστροφή του περιβάλοντος;

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
ROTTIE said:
Αντώνη, την «οικολογική πόλη» θα την κατασκευάσει η εταιρεία στην οποία εργάζεσαι?
εχουμε άρχισει να το συζηταμε βεβαια ειναι νορίς ακόμα αλλα ευχομαι να βαλουμε και εμεις το λιθαρακι μας!!!Παντος τον χωρο το εχω επισκευτει!!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τώρα μάλιστα! Συνεννοηθήκαμε!

Πάντως σου θυμίζω πως λίγα post πιο πάνω είχες γράψει:

antonis_xl said:
ROTTIE said:
Γιατί οι άνθρωποι είναι λαίλαπα για το περιβάλλον! Έχουν ισοπεδώσει τα πάντα για το χρήμα, και έχουν πουλάνε το εξάμβλωμα τους ως τεχνητό παράδεισο! Μόνο οι κινέζοι είναι χειρότερη πληγή για τον πλανήτη!
Κάπου εδώ με παίρνει η μπάλα και εμένα -οχι δεν είμαι κινεζος- αλλα......μια σχέση με την ανεξελεκτη ανοικοδόμηση την έχω!!!
ενώ τώρα γράφεις:

antonis_xl said:
Φτιαχνοντας παρκα και φυτευοντας δεντρα εκει οπου υπηρχε μονο ερημος ειναι καταστροφή του περιβάλοντος;
:? :? :?

Διακρίνω μια ασυνέπεια ή είναι η ιδέα μου?

xrisida

Active Member
17 Ιουλίου 2007
41
0
Αθήνα
μπορεί να μην έθεσα τεκμηριωμένα τις εντυπώσεις μου για το Ντουμπαι,,

αλλά απο το Link Που εδωσε η Rottie δεν κατάλαβα κάτι διαφορετικό από αυτά που με λίγα λόγια έγραψα στο προηγούμενο μου ποστ..
ίσα ίσα που απλά η εντύπωση που μου δημιουργήθηκε είναι χειρότερη απο αυτήν που ήδη ειχα..

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Εχεις δίκιο στην Ελλαδα ειληκρινα και ιδίος στον Εβρο που εχει τρελή ανοικοδομιση εχω γνωστους και συνεργατες που -δεν ντρεπομαι να το πω- δεν λυπηθηκαν τιποτα!!! Τα αποτελεσματα τα είδαμε πριν λιγο καιρο στην τηλεοραση με τις πλημηρες εδω!!!

Την προσπαθεια στο Ντουμπαι την επικρωτω διοτι δεν βρήσκω κατι ανεξελεκτο απλος είναι δύο τελείος διαφορετικες αποψεις προς την ανοικοδομηση!!!

Συμφονισα οτι οι ανθρωποι ειναι λαίλαπα για το περιβάλλον και οτι πιθανότατα ανοικω και εγω σε αυτη την ομάδα αλλα πιστευω οτι καπου ,καποια σχέδια εχουν λιιιιιιιιγο ψυχη μέσα τους και ανάμεσα σε αυτα ενα παρκο εκει που ήταν έρημος και αυτο με κάνει να αισθάνομαι καλήτερα!!!

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
xrisida άσε τα link που βάζει ο οποιοσδήποτε και ψάξε μόνη σου.

το Ντουμπάι είναι μια χώρα ή οποία είχε δυο πράγματα σε αφθονία.

άμμο (όχι δεν είναι νησι) και πετρέλαιο.

λόγω του πετρελαίου έγινε μια πάρα πολύ πλούσια χώρα.

επειδή όμως είναι γνωστό ότι το πετρέλαιο σύντομα θα τελειώσει και επέιδή με άμμο δεν ζει κανείς , ο τοπικός εμίρης αποφάσισε να μετατρέψει την χώρα σε τουριστικό προορισμό.

ζέστη έχει όλο τον χρόνο - θάλασσα έχει.

υπάρχει λοιπόν ενας οικοδομικός οργασμός .

εκτός από όλα τα άλλα και επειδή στην μέση της ερήμου δεν θα πήγαινε κανείς να μείνει φτιάχνει τεχνητά νησιά έτσι ώστε πάνω τους να κατασκευαστούν σπίτια

οι τιμές τους είναι ΕΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΕΣ προκειμένου να προσελκύσουν τον κόσμο να πάει και να αγοράσει σπίτι.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΆ πριν περίπου 1 - 1 1/2 χρόνο είχα δει μια εκπομπή στην οποία έδειχνε τι αγόραζες στο Ντουμπάι με τα ίδια λεφτά που αγόραζες ένα τριάρι στην Κυψέλη και ένιωσα κάπως :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
όσο για τα περιβαντολογικά το έχω ξαναπεί

δεν ανησυχώ καθόλου γιατί πολύ απλά ότι πάθω εγώ θα πάθουν και οι υπαίτιοι.

και επειδή μαλάκες δεν είναι κάτι θα ξέρουν παραπάνω από εμάς :wink: :wink: :wink: :wink:

η sofia είχε βάλει σχετική παρουσίαση

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
ΜΑΚΗΣ said:
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΆ πριν περίπου 1 - 1 1/2 χρόνο είχα δει μια εκπομπή στην οποία έδειχνε τι αγόραζες στο Ντουμπάι με τα ίδια λεφτά που αγόραζες ένα τριάρι στην Κυψέλη και ένιωσα κάπως :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Η μεση τιμη διαμερίσματος ειναι 1500€ το τετραγωνικο τιμες 02-04-2008

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Και να σκεφτεις οτι το θέμα ήταν αν θα πάρω το Χασκυ μαζι μου ή οχι!!!

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
δεν ανησυχώ καθόλου γιατί πολύ απλά ότι πάθω εγώ θα πάθουν και οι υπαίτιοι
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
δεν συμφωνω απολυτα με την ανομοιομορφη ανοικοδομιση λογω του υφους της περιοχης,ουτε με την καταστροφη που δημιουργηθηκε υποθαλασσια λογω της προεκτασης της γης προς την θαλασσα,αλλα συμφωνω με την αναπτυξη του τοπου και την επικροτω λογω του οτι θελω να πιστευω-ειμαι αισιοδοξος ανθρωπος-οτι αυτο ολο το σκηνικο θα βοηθησει τους ανθρωπους πισω στο βαθος των παρασκηνιων οπως εδειξε σε ενα ντοκυμαντερ ο alpha,σε μια καλυτερη ζωη με λιγη ποιοτητα και καλυτερες συνθηκες....

p.s.μην το παρεις το σκυλακι μαζι σου,αφου υπαρχουν ατομα που το αγαπανε και θα το φροντισουν :wink:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεν απάντησα σε κανέναν γιατί πολύ απλά δεν ρωτήθηκα από κανέναν :wink:

εγραψα

η sofia είχε βάλει σχετική παρουσίαση
και έβαλα το Link για να την δουν και οι καινούργιοι

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Πάντως, για να βγω και εντελώς off topic, είμαστε για κλάμματα για τον εξής λόγο.

Άσχετα με το ξεφτιλίκι της οποιαδήποτε κυβέρνησης, τις ελλείψεις και τον κωλοπαιδισμό, τα ΠΑΝΤΑ ξεκινάνε από εμάς.

Εάν δε μπορεί ο Έλληνας να πειστεί για την ανάγκη εξοικονόμησης ενέργειας, που θα τη δει αισθητά στο πορτοφόλι του, πράγμα που μας καίει, παρόλες τις καμπάνιες ενημέρωσης και τα διαφημιστικά, υπάρχει περίπτωση ποτέ να φτάσει π.χ. στο επίπεδο κυνοφιλίας που πρεσβεύουμε, μόνο και μόνο από σεβασμό στα υπόλοιπα έμβια όντα??

Για να ξαναμπώ στο θέμα, και εγώ πιστεύω Αντώνη ότι δε χρειάζεται να πάρεις το σκυλί, καθώς το περιποιείται όλη η οικογένεια.

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Alexandra said:
Για να ξαναμπώ στο θέμα, και εγώ πιστεύω Αντώνη ότι δε χρειάζεται να πάρεις το σκυλί, καθώς το περιποιείται όλη η οικογένεια.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

και εγω με ποιον θα πηγενω για τρεξιμο το πρωι με ποιον θα παιζω τα μεσημερια και ποιος θα με ξυπναει στις 5 το πρωι!!!! :cry: :cry: :cry: