Η Ρήτα μας δαγκώνει τα μικρά της...

lefki

Member
8 Σεπτεμβρίου 2012
10
0
καλησπέρα σας!!!είμαι νέο μέλος στην ομάδα και χαίρομαι πολύ γι αυτό!πήρα την σκυλίτσα που βλέπεται στην φωτό από τον δρόμο και την ονόμασα Ρήτα.Η Ρήτα λοιπόν πριν από 2,5μήνες γέννησε 9 υγιέστατα κουταβάκια..αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον σε αυτήν είναι ότι τις τελευταίες εβδομάδες έχει αρχίσει και τα δαγκώνει όλα ένα-ένα με την σειρά από τον λαιμό (χωρίς φυσικά να τα πληγώνει)αλλά αυτά γκρινίαζουν.ξέρει κανείς να μου πεί γιατί το κάνει αυτό αν είναι κάποιο είδος εκπαίδευσης από την μάνα τους ή κάτι τέτοιο?επίσης δε γνωρίζω τι ράτσα είναι αν κάποιος/α μπορεί να καταλάβει ας μου πεί είναι πανέξυπνη σκυλίτσα!!!!ευχαριστώ πολύ!!!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Τα δαγκώματα είναι φυσιολογικά, έτσι κάνουν τα σκυλιά. Σε αντίθεση με τον άνθρωπο δεν γλυκομιλάνε και κάνουν τους καραγκιόζηδες για τα μωρά τους. :D

To σκυλί έπρεπε να το προσέχεις και να μη το άφηνες να ζευγαρώσει. Εκτος κι αν το βρήκες με μωρά εξαρχείς ή ήδη έγκυος.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δεν ειναι καμία ράτσα..έχει διάφορα χαρακτηριστικά από διάφορες ράτσες. Αλλά δεν έχει σημασία, είναι πανέμορφη..
Έγκυος την βρήκατε? Έπρεπε να την είχατε στειρώσει και να της είχατε κάνει έκτρωση. Τώρα που θα πανε αυτά τα 9 κουτάβια?????

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Δεν ειναι καμία ράτσα..έχει διάφορα χαρακτηριστικά από διάφορες ράτσες. Αλλά δεν έχει σημασία, είναι πανέμορφη..
Έγκυος την βρήκατε? Έπρεπε να την είχατε στειρώσει και να της είχατε κάνει έκτρωση. Τώρα που θα πανε αυτά τα 9 κουτάβια?????
σε 9 ανθρωπους πο τα αγαπανε

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
σε 9 ανθρωπους πο τα αγαπανε
εχω και εγω αλλα τοσα...αν βρεις καποιον πες μου,γιατι εγω δυσκολευομαι!

αν την βρηκε και ηταν ηδη σε εγκυμοσηνη μπραβο που την πηρε!μπραβο που την πηρε απ το δρομο ! αλλα ΑΝ (θελω να πιστευω πως δεν εγινε) τη ζευγαρωσε με τη θελιση του...τοτε ηταν ανευθηνη(το λιγοτερο) κιννηση!

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
εχω και εγω αλλα τοσα...αν βρεις καποιον πες μου,γιατι εγω δυσκολευομαι!

αν την βρηκε και ηταν ηδη σε εγκυμοσηνη μπραβο που την πηρε!μπραβο που την πηρε απ το δρομο ! αλλα ΑΝ (θελω να πιστευω πως δεν εγινε) τη ζευγαρωσε με τη θελιση του...τοτε ηταν ανευθηνη(το λιγοτερο) κιννηση!
δεν διαφωνω αλλα γιατι να μην βρουν ενα καλο σπιτι τα κουταβακια; ας μην ξεχναμε πως αυτα θα χαριστουν, δεν θα πουληθουν, τωρα με την κριση δεν εχουν ολοι για σκυλο εκτροφης, οποτε θα παρουν απο αυτα που χαριζονται, ελπιζω τουλαχιστον!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
δεν διαφωνω αλλα γιατι να μην βρουν ενα καλο σπιτι τα κουταβακια; ας μην ξεχναμε πως αυτα θα χαριστουν, δεν θα πουληθουν, τωρα με την κριση δεν εχουν ολοι για σκυλο εκτροφης, οποτε θα παρουν απο αυτα που χαριζονται, ελπιζω τουλαχιστον!
Εδώ δεν μπορείς να εισαι σιγουρος για εσένα τον ιδιο... θες σκύλο, δηλώνεις ετοιμος και μετά τον παρατάς γιατι παραμεγάλωσε. Πόσο μάλλον να βεβαιωθείς οτι τον εδωσες σε καλό σπιτι...
Είναι βασική αιτία για την αύξηση των αδεσποτων αυτό!
Αυτοι που δεν μπορούν να παρουν εκτροφικό, μια χαρά μπορουν να επισκεφθούν φιλοζωικές και να δουν υιοθεσίες. Όχι τη γέννα του γείτονα όμως.

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
Εδώ δεν μπορείς να εισαι σιγουρος για εσένα τον ιδιο... θες σκύλο, δηλώνεις ετοιμος και μετά τον παρατάς γιατι παραμεγάλωσε. Πόσο μάλλον να βεβαιωθείς οτι τον εδωσες σε καλό σπιτι...
Είναι βασική αιτία για την αύξηση των αδεσποτων αυτό!
Αυτοι που δεν μπορούν να παρουν εκτροφικό, μια χαρά μπορουν να επισκεφθούν φιλοζωικές και να δουν υιοθεσίες. Όχι τη γέννα του γείτονα όμως.
το ιδιο πραγμα δεν ειναι; εφοσον και αυτα θα καταληξουν αδεποτα, γιατι να μην υιοθετησεις αυτα; ασε που για μενα ισχυει το αντιθετο, περιμενω να μεγαλωσει το κουταβι γιατι θελω περισσοτερο ενα εξυπνο ενηλικο παρα ενα "χαζουλι" μωρακι

Last edited:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
όταν είδα το θέμα φαντάστηκα οτι θα γίνει συζήτηση γιατι ζευγάρωσε τη σκύλα της, δεν είχα σκοπό να ανακατευτώ με αυτό το ζευγάρωμα μιας και οι γνώμες που αντιπροσωπεύουν και τη δικη μου έχουν ακουστεί, θα ήθελα όμως να απαντήσω στο τελευταιο ποστ της dogspirit (κι ας εχουμε, ηδη, βγει off topic)
Έχουμε μια ημίαιμη σκυλίτσα που γεννάει 9 (!) ημίαιμα κουτάβια.. ποσα ημίαιμα υπάρχουν αυτή τη στιγμή που ψάχνουν σπίτι; ένα εκατομμύριο; γιατι να γίνουν 1.000.000 + 9; υπάρχει λόγος; γιατί αυτά τα κουτάβια να πάνε σε ένα σπίτι που θα μπορούσε να έχει ιυοθετήσει ένα ημίαιμο αδεσποτάκι που το έχει πραγματικά ανάγκη; που δεν έχει φαί, νερό και σπίτι και κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή; γιατί να του στερήσεις εκείνου το σπίτι του ;

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
όταν είδα το θέμα φαντάστηκα οτι θα γίνει συζήτηση γιατι ζευγάρωσε τη σκύλα της, δεν είχα σκοπό να ανακατευτώ με αυτό το ζευγάρωμα μιας και οι γνώμες που αντιπροσωπεύουν και τη δικη μου έχουν ακουστεί, θα ήθελα όμως να απαντήσω στο τελευταιο ποστ της dogspirit (κι ας εχουμε, ηδη, βγει off topic)
Έχουμε μια ημίαιμη σκυλίτσα που γεννάει 9 (!) ημίαιμα κουτάβια.. ποσα ημίαιμα υπάρχουν αυτή τη στιγμή που ψάχνουν σπίτι; ένα εκατομμύριο; γιατι να γίνουν 1.000.000 + 9; υπάρχει λόγος; γιατί αυτά τα κουτάβια να πάνε σε ένα σπίτι που θα μπορούσε να έχει ιυοθετήσει ένα ημίαιμο αδεσποτάκι που το έχει πραγματικά ανάγκη; που δεν έχει φαί, νερό και σπίτι και κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή; γιατί να του στερήσεις εκείνου το σπίτι του ;
και αυτα ομως θα καταληξουν να μην εχουν σπιτι και φαϊ αν δεν βρεθει καποιος να τα παρει, ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα μονο που δεν μεσολαβει η φιλοζωικη.Δε εχει καμια λογικη αυτο που υποστηριζεται, γιατι δηλαδη να βρει σπιτι το ημιαιμο σκυλι της φιλοζωικης, που καποτε του δωθικε μια ευκαιρια και γιατι να μεινει το κουταβι στους 5 δρομους να πεθανει; ποιοι ειστε εσεις που θα κρινεται ποιο σκυλι πρεπει να υιθετηθει και πιο να πεθανει;και εγω πιστευω πως δεν κανει να ζευγαρωνουμε τα σκυλια μας αλλα απο την στιγμη που εγινε; γιατι να πεθανουν τα κουταβια;

Last edited:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
ποιος είπε να πεθάνουν τα κουτάβια και ποιος να μην ιυοθετηθούν; τι λες τώρα;
το θέμα ήταν να μην προστεθουν κι αλλα στην ατελείωτη λίστα των ημίαιμων κουταβιων ,που ψάχνουν σπίτι, χωρίς λόγο , απο τη στιγμή που έγινε καλότυχα να είναι όλα τους.

Dogspirit

Well-Known Member
1 Σεπτεμβρίου 2012
205
0
29
Θεσσαλονικη
ποιος είπε να πεθάνουν τα κουτάβια και ποιος να μην ιυοθετηθούν; τι λες τώρα;
το θέμα ήταν να μην προστεθουν κι αλλα στην ατελείωτη λίστα των ημίαιμων κουταβιων ,που ψάχνουν σπίτι, χωρίς λόγο , απο τη στιγμή που έγινε καλότυχα να είναι όλα τους.
αυτο προσπαθω να πω και εγω τοση ωρα αλλα μου λετε για να μην υιοθετησουν καποιο αδεσποτο παρα τα κουταβια, τελος παντων ελπιζω να βρουν γρηγορα σπιτι

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
μωρέ Dogspirit μην το κουράζουμε το θέμα άδικα δεν βγαίνει κάτι απο όλα αυτά.έχεις πολλά δίκια αλλά κάπου το χαλάς,δεν είναι σωστό να παίρνουμε απο ιδιώτη αλλά και αυτά θα μου πείς αδέσποτα θα θεωρούνται μετά απο λίγο καιρό αν δεν βρούν σπίτι και κακό δεν κάνουμε σε αυτόν που διοργάνωσε την γέννα αλλά σε αυτά που δεν φταίνε σε κάτι.είναι μεγάλη συζήτηση και ο καθένας το βλέπει απο την πλευρά του πιστεύω.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
το ιδιο πραγμα δεν ειναι; εφοσον και αυτα θα καταληξουν αδεποτα, γιατι να μην υιοθετησεις αυτα; ασε που για μενα ισχυει το αντιθετο, περιμενω να μεγαλωσει το κουταβι γιατι θελω περισσοτερο ενα εξυπνο ενηλικο παρα ενα "χαζουλι" μωρακι
Αναρωτιέμαι σε ποιά χώρα ζεις ; Γνωρίζεις πόσα ζώα δεν υιοθετούνται τελικά και είτε πεθαίνουν στον δρόμο ή μαραζώνουν σε ένα κλουβί μιας φιλοζωικής; Κι εμείς απλά προσθέτουμε στον ανταγωνισμό αυτό γιατί θέλουμε η σκύλα μας να γίνει μητέρα;
Αυτό είναι η ουσία της ερώτησης γιατί άφησες την σκύλα να γεννήσει..

Kathrinf1

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2012
330
0
Παιδιά, εγώ λέω να μη βγάζουμε συμπεράσματα χωρίς να μας πει τίποτα το μέλος που άνοιξε το θέμα. Ας μας πει και τα λέμε!

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Έστω πως η lefki ξαναμπεί και πει πως μάζεψε την έγκυο σκύλα. Έχετε κάποια απάντηση στο αρχικό της ερώτημα;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Έστω πως η lefki ξαναμπεί και πει πως μάζεψε την έγκυο σκύλα. Έχετε κάποια απάντηση στο αρχικό της ερώτημα;
Έχουμε πολλούς εκτροφείς στο φόρουμ που μπορούν να δώσουν μια υπεύθυνη απάντηση. Οι υπόλοιποι δεν ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας και δεν γνωρίζουμε. :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97