Η Ιρις ξαναψαχνει σπιτι . .

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
Οι δικαιολογιες που μου ειπε ηταν για ενα παιδακι ουτε τριων ετων.
Εμεινε ανεργη και δεν μπορουσε να συντηρησει ουτε τον εαυτο της και
καλα. Αυτο που δεν καταλαβαινω διοτι πρεπει τελικα να εισαι διαταραγμενη
προσωπικοτητα ειναι γιατι το υιοθετεις? και υποτιθεται πριν την παρει καναμε
συζητησεις και συζητησεις. Δεν φταει κανενας αλλος αλλα εγω που της
εμπιστευτηκα το σκυλι. καλα λενε οτι για να μαθεις πρεπει να παθεις. :(
Μακαρι να ειναι τυχερη καθε κοινοποιηση αυξανει τις πιθανοτητες μπας και
βρει καποιο καλο σπιτι αυτη τη φορα!

Κι εγώ άνεργη είμαι αλλά πρώτα παίρνω τροφή στο σκυλί μου και μετά κοιτάω τι θα φάω εγώ κι αν θα μου φτάσουν.Κι επειδή δεν βρίσκω δουλειά ,δεν έχω και κέφι ...Και τι να κάνω?Να κλείσω μέσα και το σκυλί?Εγώ της δίνω στέγη,φαγητό και αγάπη και εκείνη μου δίνει αγάπη και ζωή γιατί βγαίνω βόλτα για να βγει κι εκείνη και αυτό την κάνει χαρούμενη και μαζί χαίρομαι κι εγώ.Μην παρεξηγηθώ δεν το παίζω Βασίλης Καίλας αλλά όταν παίρνεις απόφαση να πάρεις σπίτι σου μια ψυχή αναλαμβάνεις μια
ευθύνη.Εύχομαι το σκυλάκι να βρει την παντοτινή οικογένεια που του αξίζει

• Like
Reactions: ioanna a

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Αχ βρε kanarini... πόσο σωστά μιλάς!
Και, πραγματικά, πιστεύω ότι τα σκυλιά - και κυρίως τα υιοθετημένα (και δε το λέω αυτό για να 'μειώσω' τα καθαρόαιμα/αγορασμένα) - σου αλλάζουν τελείως την ψυχολογία και λειτουργούν ως έναυσμα να μην 'παραιτηθείς', να παλέψεις και να νοιαστείς για κάποιον άλλο και, μαζί με αυτό, φροντίζεις ουσιαστικά και τον ίδιο σου τον εαυτό. -------- ούτε εγώ το παίζω Μάρθα Βούρτση, αλήθεια :)

Εύχομαι τα καλύτερα στη μικρή γιατί το αξίζει!! (και μια καλή δουλειά για εσένα kanarinάκι!!)

kanarini

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2014
922
453
Θεσσαλονίκη
;741581 said:
Αχ βρε kanarini... πόσο σωστά μιλάς!
Και, πραγματικά, πιστεύω ότι τα σκυλιά - και κυρίως τα υιοθετημένα (και δε το λέω αυτό για να 'μειώσω' τα καθαρόαιμα/αγορασμένα) - σου αλλάζουν τελείως την ψυχολογία και λειτουργούν ως έναυσμα να μην 'παραιτηθείς', να παλέψεις και να νοιαστείς για κάποιον άλλο και, μαζί με αυτό, φροντίζεις ουσιαστικά και τον ίδιο σου τον εαυτό. -------- ούτε εγώ το παίζω Μάρθα Βούρτση, αλήθεια :)

Εύχομαι τα καλύτερα στη μικρή γιατί το αξίζει!! (και μια καλή δουλειά για εσένα kanarinάκι!!)
Σ'ευχαριστώ πολύ dnassib για τις ευχές ...Όντως σε "αναγκάζει" να φροντίσεις και τον εαυτό σου έχεις δεν έχεις κέφι.Όταν βρω δουλειά έχω σκοπό να υιοθετήσω κι αλλο αδεσποτάκι γιατί η μικρή μου είναι και πολυ φιλικη παρα τους φοβους της :)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Απο το Νοεμβρη μαζι και οι μηνες περνανε χωρις κανενας να εχει ενδιαφερθει
για την μικρη μας. δεν μπορω να καταλαβω γιατι μερικα σκυλια ειναι τοσο
ατυχα. :( Παρολαυτα σιγουρα καπου εκει εξω υπαρχει καποιος και για την
Ιριδα! Ενα γλυκο πλασμα που το μονο που θελει ειναι χαδια και αγκαλιες!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.250
3.086
παιδιά κοινοποίησα αλλα το "κοινό" μου είναι κυρίως από αλεξανδρούπολη. να ζητήσω και άλλες κοινοποιήσεις? (σε περίπτωση που εχω συμμετοχή θα φτασει η αγγελία της σε όλη την ελλάδα) δεν παει άλλο μετά από μια εγκατάλειψη και μια ατυχή υιοθεσία πρεπει να στρώσει λίγο η ζωή της της μικρής.