Η Ιρις και εγω

Frini_696

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
130
6
Καλησπερα παιδια!!!

Ειμαι καινουριο μελος στο φορουμ και ειπα και εγω με τη σειρα μου να σας συστηθω :)

Ονομαζομαι Φρυνη και την κουκλιτσα μου τη λενε Ιρις, ειναι 6μιση μηνων και ειναι μαλτεζακι (ημιαιμο αφου δεν εχει χαρτια).Ειναι πολυ γλυκο πλασματακι και την αποκτησαμε οταν ηταν 3 μηνων. Ειχαμε ελαχιστα προβληματακια(ολα αναμενομενα βεβαια) απο τα οποια πολλα ξεπερασαμε και σε αλλα δουλευουμε ακομα.

Καλως σας βρηκα!!!

1237128_462794133821327_82562397_n.jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Καλώς ήρθατε και οι δυό σας Φρύνη :)

Να σου ζήσει η μικρή σου. Από που όμως, την πήρες;

Frini_696

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
130
6
Καλως σας βρηκα παιδια, το σκυλακι μου το χαρισαν.

Εψαχνα να βρω μαλτεζ και ειχα αποκλισει την αγορα του απο πετ σοπ, οσον αφορα την αποκτηση του απο εκτροφειο(θα ειμαι απολυτα ειλικρινης μαζι σας)οι τιμες ηταν απαγορευτικες για εμενα.

Και εκει που δε το περιμενα η αδερφη μου εχει ενα φιλο ο οποιος ζευγαρωσε τη σκυλα του και μου το εδωσε δωρεαν.

Το γνωριζω οτι η καλυτερη τακτικη που θα επρεπε να ειχα ακολουθησει ηταν να την παρω απο εκτροφειο για παρα παρα πολλους λογους που εχω διαβασει και με βρισκουν συμφωνη.

Οταν με ρωτανε απο που να παρουν σκυλακι το μονο που λεω ειναι απο εκτροφειο και οταν με ρωτανε για ποιο λογο θα τη στρειρωσω τη μικρη και μου λενε οτι θα κανω εγκλημα αν δε τη ζευγαρωσω μια φορα τουλαχιστον ,απλα αποχωρω.

Ναι μεν μου την εκαναν δωρο απο αδηλωτη γεννα αλλα δεν υποστιριζω το ανεξελεγκτο ζευγαρωμα που κανουν οι ιδιωτες.Ελπιζω να καταλαβαινετε το σκεπτικο μου και σας ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.801
20.122
Μπράβο σου :)

Αν και...θα μπορούσες και ακόμη καλύτερα, απ'το να διευκολύνεις τον ανεύθυνο που ζευγάρωσε την σκύλα του, να ξεφορτωθεί τα κουτάβια. Χαρίζονται καθημερινά, πάρα πολλά μαλτεζοειδή και όχι μόνο, που βρίσκονται αδέσποτα. Είναι πράγματι σοκαριστικό, το πόσα πολλά!!!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Προφανώς όσα δεν χαρίζονται(και πωλούνται στους μή φίλους) παρατιούνται..............

Frini_696

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2013
130
6
Το γνωριζω και η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες αισθανομαι ασχημα που ''συνεβαλα'' και εγω σε αυτο το πραγμα, απλα πες το ενθουσιασμο της στιγμης κατευθειαν ειπα ναι θα την παρω.

Το μονο καλο ειναι οτι την στειρωσε τη σκυλιτσα του ο κυριος και οτι την μικρη την πηρα 3 μηνων και εζησε καλα μαζι με τα αδερφακια της και τη μαμα της(δεν την πηρα μικρη δηλαδη πριν απογαλακτιστει).

Δεν καταλαβαινω ομως αφου και η μαμα της και ο μπαμπας της εχουν pedigree γιατι δεν δηλωσαν την γεννα στον ΚΟΕ?Μπορουσαν να το κανουν ή δεν επιτρεπεται?