Η Ημέρα που ο σκύλος σας ξέφυγε....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Μπροστα η Killah να περνά το δρόμο πίσω εγώ με 15 εγκεφαλικα να φωναζω και φρεναρισμα δυνατο του αυτοκινητου που παραλιγο να πατησει εμενα...
Απο τοτε παντα λουρι και ελευθερη μονο σε ελεγχομενο περιφραγμενο χωρο.
Η Killah ή εσύ; :D

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Είχα βγάλει την Μπουμπού (τη μαυρούκα μου) βόλτα και γυρίσαμε. Μπαίνουμε στην πολυκατοικία, πάμε στο ασανσέρ, αλλά ήταν άλλος μέσα. Ανέβαινε στον τελευταίο όροφο και μέχρι να ξανακατέβει..τρέχα γύρευε.
Αποφασίζω να πάμε από τις σκάλες. Έλα που τράβαγε η σκατούλα κι επειδή η ανάβαση είναι πάντα δύσκολη ;), για πρώτη φορά στα χρονικά τη λύνω. Ανεβαίνουμε που λέτε και η μικρή βρήκε ανοιχτή την πόρτα του διαμερίσματος που είναι ακριβώς κάτω από το δικό μας και μπήκε η κυρία συνάμενη-κουνάμενη :)
Ήταν τα παιδιά της γειτόνισσας κι έπαιζαν και πήγε κι η δικιά μας να κάνει χαρούλες :) Μέχρι να την πείσω να φύγουμε, είδα κι έπαθα :)

Εμ τι να κάνουμε, έναν όροφο μπέρδεψε, πάλι καλά που δε με έτρεχε μέχρι τον 6ο:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Μια φορα ξεφυγε κ ηταν κ η τελευταια...δυστυχως. :(
Την αρπαξε ενας σκυλος κ αυτο ηταν :(
Παντα λουρι εννοειται παιδια κ πολλη προσοχη ειδικα στα μικροσωμα που χωρανε παντου κ κινδυνευουν απο τα παντα...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ωραίο θέμα!! Έχω και εγώ μια αστεία ιστορία να σας πω!
Ο Borris, ο τρελός και άτακτος κουρτσχααρ κουταβίνος,5-6 μηνών τότε ζούσε μαζί με τα υπόλοιπα σκυλιά σε μεγάλο περιφραγμένο χώρο χωρίσ ταβάνι στη δουλειά του μπαμπά :p Κατά τις 7 το πρωί πάει ο μπαμπάς να τα ανοίξει να τρέξουν, πουθενά ο Borris. Επιστρέφει μετά από 2-3 ώρες χαρούμενος! (Εμάς η ψυχή μας είχε πάει διακοπές στην Κούλουρη, που λέμε) Πάμε στον σκυλοχώρο κοιτάμε μήπως είχε σκάψει και βγήκε από κάτω, τίποτα. Μην τα πολυλογώ η ιστορία συνεχιζόταν 2-3 μέρες. Αποφασίζουμε λοιπόν να παραφυλάξουμε να δούμε από που το σκάει! Έτσι βλέπουμε τον Mr Borris να δίνει ένα σάλτο να ανεβαίνει στο σπιτάκι του, μετά με ένα άλλο σάλτο να ανεβαίνει στο άλλο σπιτάκι της Ήρας μας που ήταν ψηλότερο, και τέλος με ένα ολυμπιακών αγώνων άλμα εις ύψος να πηδάει πάνω από τον φράχτη ο Κύριος.χαχα.Παιδιά μιλάμε για πάνω απο 2 μέτρα ύψος ο φράχτης. Αλλάξαμε θέση τα σπιτάκια, βέβαια ο κύριος συνέχιζε να κατστρώνει σχέδια να βγαίνει για τις βόλτες του αλλά δεν του πέρασε..

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
οσοι απο εσας εχουν παιδια ,τα εχετε χασει ποτε ?
Aν βγάλουμε την παράμετρο ατύχημα ..(να σπάσει το λουρί κλπ)..έχω ακούσει παιδιά που χάθηκαν στους παιδικούς σταθμούς..(φυσικά από λάθος των ανθρώπων εκεί..) στην ουσία δεν πρέπει να έχει διαφορα..και στην πραγματικότητα δεν έχει..

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Χθες μου ξεφυγε ο σκυλος και ξεφυγα και εγω!!!

Την κατεβασα πρωτη φορα με το λουρακι της σε ενα πεζοδρομο με ησυχια χαρουμενη οτι τωρα που καναμε τα εμβολια μας μπορουμε να παμε και καμια βολτα.Και ξαφνικα ενα παιδακι ερχεται τρεχοντας και παιρνει την Λιλη μου (μαλτεζακι 4 μιηνων)μαζι του!!Μπερδευτηκε στο λουρι και την πεταξε στον αερα και εσπασε κατω!!τραβηχτηκε με δυναμη και φευγει το λουρακι της και την κυνηγησα και την επιασα!!

Περιττο να σας πω τι επαθα!!!!!την πηγα κατευθειαν στο γιατρο γιατι το χτυπημα ηταν δυνατο την ψιλαφησε,την ακροαστηκε και μου ειπε οτι δεν εχει σπασει τιποτα και εσωτερικη αιμοραγγια δεν εχει λογικα.

Τρωει κανονικα,παιζει,εκανε πιπι της και δεν ειχε αιμα,ακομα κοπρανα δεν εχει κανει γιανα δω εκει τι παιζει αλλα ανησυχω αυτη ομως ειναι ορεξατη.
Μπορει να παθει ξαφνικα κατι?να εχει εσωτερικη αιμοραγγια και να μην εχει κανενα συμπτωμα??

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Μολις την επιασα ηρθε και μου ειπε συγνωμη δεν το ηθελα και εγω του φωναξα κατι που ειλικρινα δεν θυμαμαι τι ηταν αυτο,αλλα τον εκανε να φυγει τρεχοντας.
Λετε να εχει παθει κατι που να μην φαινεται?
Την κοιταω ολη την ωρα να δω αν ολα πανε καλα.

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Να φύγουν και να τους ψαχνω δεν το έχω ζησει ποτε κι ευχομαι να μη μου τυχει γιατι με πιανει απελπισια και μονο στην ιδεα... :lloro:
Πριν μερικους μήνες είχαμε παει για μπανιο με amaliaz και valeria και οπως περνουσαμε απο το πισω μέρος της παραλίας οπου υπηρχαν λουόμενοι, βλέπω τη Λορα να τρεχει σουμπιτη να μπει στη θαλασσα... Μπηκε, βράχηκε και βγηκε.. Αφου φυσικα περασε μπροστα απο όλους τους λουόμενους.. Ευτυχως τινάχτηκε όταν εφτασε σε εμας. Θυμαμαι ακομα το τρομοκρατημενο ζευγαρακι που ηταν έτοιμο να γίνει μουσκεμα αν τιναζόταν. Ηταν απο τις τελευταίες φορες που την είχα λυτη. Μετα συμορφωθηκαμε οικογενειακως :)

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Κοίτα να την κοινωνικοποιήσεις καλά με παιδιά...

Δεν μας θελει και πολυ το θεμα με τα παιδια...
Πριν καμια 20αρια μερες ηρθε ενα πιττσιρικι και μου ειπε να την χαιδεψει και την εβαλα κατω,εκατσα και εγω,γιανα την χαιδεψει.Πιαστηκα ομως και πηγα λιγο να βολευτω καλυτερα και την ωρα που δεν κοιταω την αρπαζει απο το αυτι και την σηκωενι ορθια.Του μαυρισα τα χερια!!!Απο τοτε γαυγιζουμε σε οτι περναει απο μρποστα μας...Ας ειναι καλα και ας γαυγιζει ολη μερα.

Farfallina

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2012
111
0
Καλημέρα σε όλους. Εχθές το απόγευμα είχα πάει με τον Cookie στο πάρκο Τρίτση. Κάναμε ωραία, ωραία την βόλτα μας μας, είχε έρθει και ένα αδεσποτάκι-σκύλος του καφενείου...?? Και παίζανε πολύ καλά. Λέω και εγώ, άδειος άπλετος χώρος, ας βγάλω το οδηγό να ξελαργάρει ο δύσμοιρος που φοράει και το πορτατίφ στο κεφάλι. Εκεί που όλα δείχνουν υπό έλεγχο, πηδάει το αδεσποτάκι από ύψος μισό μέτρου, και ακολουθεί και το χαζοπούλι το δικό μου!! Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα!! Ερώτηση, ο Cookie είναι παρά μια εβδομάδα, 5 μηνών Golden retriever. λέτε αυτό το άλμα, να του κάνει καμιά δυσπλασία και να τρέχουμε?? Σημειωτέων, δεν κουτσαίνει καθόλου, και όταν γυρίσαμε σπίτι του έκανα μασάζ ποδαράκια του να δω αν ενοχλείτε, και δεν πρόσεξα κάτι.

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Προχτές κατεβαίναμε την Αγίου Ιωάννου συνέχεια σταμάταγε και κοίταγε πίσω μισοκλαίγοντας. Μετά από λίγο είδαμε ένα θυληκό σκυλάκι να περνάει το δρόμο κάθετα και καταλάβαμε ότι για αυτό σταματούσε. Όταν πέρασε το σκυλάκι και έφυγε του είπα πάμε και έκανα ένα βήμα μπροστά αλλά ο μικρός δεν είχε την ίδια άποψη έκανε ένα βήμα πίσω κατέβασε το κεφάλι και έβγαλε το κολλάρο.

Το καλό είναι ότι προχώρησε 5 μέτρα και σταμάτησε κοιτόντας εμάς πίσω σαν να μας λέει πάμε ντε θέλω το θυληκό!! Γονάτισα του φώναξα έλα βγάζοντας και λίγο αρνάκι και ήρθε πίσω μέσα στην τρελή χαρά οπότε όλα καλα τελικά

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ