Η... Αλάσκα μου!!!!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
διαβάσαμε τα 2 θέματα αλλά βγάλαμε αυθαίρετα συμπεράσματα αν και δεν είναι κατανοητό!
δεν είμαστε 100% σίγουροι αν πήρες από "σωστή" πυγή τον σκύλο σου αλλά δεν μας νοιάζει!
δεν συμβαδίζει ο τρόπος απόκτησης με το ευαγγέλιο που παίρνουμε κατά την εγγραφή μας στο φόρουμ!
θα έπρεπε να ντρέπεσαι!
η ιερά εξέταση που είναι να κάνει την δουλειά της??
εκείνη έχει την μια και μοναδική αλήθεια!
να κρεμαστείς κι εσύ κι ο σκύλος στο σύνταγμα και οι φωτό να ανέβουν στην κεντρική του σαιτ για παραδειγματισμό!
.............................................................

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
διάβασες το 1 θέμα που άνοιξε?
είναι ξεκάθαρο για σένα ότι το σκυλί είναι από γέννα ότι να ναι?
Απ'οτι θυμάμαι είπε οτι οι γονείς έχουν μόνο πεντιγκρι, που ατό μόνο του δεν φτάνει. Αν είχαν συμμετάσχει και σε εκθέσεις και είχαν διακρυθεί τότε οκ. Δεν είμαι κατά των υπέυθυνων ιδιωτών που έχουν όλα όσα χρειάζονται για μια γέννα, ίσα ίσα που αυτοί είναι και καλύτεροι απο πολλούς εκτροφείς. Είμαι κατά των ανευθυνων που παίρνουν σκυλιά απο πετ σοπ και τα ζευγαρώνουν για να γίνει μανούλα η σκυλίτσα τους!

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
Απ'οτι θυμάμαι είπε οτι οι γονείς έχουν μόνο πεντιγκρι, που ατό μόνο του δεν φτάνει. Αν είχαν συμμετάσχει και σε εκθέσεις και είχαν διακρυθεί τότε οκ. Δεν είμαι κατά των υπέυθυνων ιδιωτών που έχουν όλα όσα χρειάζονται για μια γέννα, ίσα ίσα που αυτοί είναι και καλύτεροι απο πολλούς εκτροφείς. Είμαι κατά των ανευθυνων που παίρνουν σκυλιά απο πετ σοπ και τα ζευγαρώνουν για να γίνει μανούλα η σκυλίτσα τους!
άντε να το κουράσουμε πάλι!
το φάουλ το βρίσκω στο ότι δεν ξέρει αν έχουν κάνει εξετάσεις!
που και γιαυτό δεν προτρέχω...περιμένω να μάθει και να μας πει!
τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν είχαν πάει σε εκθέσεις και είχαν διακριθεί θα ήταν και κατάλληλοι για γονείς??
τους κάνει υγιείς το "σωστό πρότυπο"?

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
άντε να το κουράσουμε πάλι!
το φάουλ το βρίσκω στο ότι δεν ξέρει αν έχουν κάνει εξετάσεις!
που και γιαυτό δεν προτρέχω...περιμένω να μάθει και να μας πει!
τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν είχαν πάει σε εκθέσεις και είχαν διακριθεί θα ήταν και κατάλληλοι για γονείς??
τους κάνει υγιείς το "σωστό πρότυπο"?
Προφανώς για να συμμετάσχουν σε εκθέσεις θα είναι υγιείς. Για να τα τρέχουν στις εκθέσεις και να έχουν βραυευτεί, σημμαίνει πως είναι άριστα δείγματα φυλής. Και θεωρώ αυτονόητο λοιπόν να έχουν κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις πριν το ζευγάρωμα

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Προφανώς για να συμμετάσχουν σε εκθέσεις θα είναι υγιείς. Για να τα τρέχουν στις εκθέσεις και να έχουν βραυευτεί, σημμαίνει πως είναι άριστα δείγματα φυλής. Και θεωρώ αυτονόητο λοιπόν να έχουν κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις πριν το ζευγάρωμα
Μην το λές, δεν είναι καθόλου αυτονόητο. Είναι αρκετοί που τρέχουν σε εκθέσεις και το σκυλί δεν έχει κάνει εξετάσεις για κληρονομικές ασθένειες. Ο κρίτής πως θα το διαπιστώσει αν είναι ή δεν είναι υγειή;

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
διαβάσαμε τα 2 θέματα αλλά βγάλαμε αυθαίρετα συμπεράσματα αν και δεν είναι κατανοητό!
δεν είμαστε 100% σίγουροι αν πήρες από "σωστή" πυγή τον σκύλο σου αλλά δεν μας νοιάζει!
δεν συμβαδίζει ο τρόπος απόκτησης με το ευαγγέλιο που παίρνουμε κατά την εγγραφή μας στο φόρουμ!
θα έπρεπε να ντρέπεσαι!
η ιερά εξέταση που είναι να κάνει την δουλειά της??
εκείνη έχει την μια και μοναδική αλήθεια!
να κρεμαστείς κι εσύ κι ο σκύλος στο σύνταγμα και οι φωτό να ανέβουν στην κεντρική του σαιτ για παραδειγματισμό!

Ρε παιδια ειλικρινα πριν πειτε οτι κατακρινουμε και αλλες τετοιες μπουρδες , εγω ρωτησα στο αλλο θρεντ πως τα εχουν δηλωμενα οι τυποι τα σκυλια τους , σαν τι? καναδεζικο λυκοσκυλο δεν παιζει δεν υπαρχει κατα την fci , και στην βορειο αμερικη μονο η ukc αναγνωριζει τα ασπρα γερμανικα ποιμενικα σαν ξεχωριστη φυλη και τα ονομαζει ασπρα ποιμενικα . Τωρα η akc kai cakc τα θεωρουν σαν κακα προτυπα γερμανικων και το χρωμα του τριχωματος το θεωρει ελλατωμα αποκλεισμου . Τωρα η fci δεν αναγνωριζει τα πεντικρι της ukc σαν ελβετικος ποιμενικος ασπρος, οποτε εγω ειπα να ρωτησει η κοπελια τους φιλους της σε τι εκθεσεις κατεβαινουν και με τι ονομασια , οχι τιποτα αλλο αλλα ειμαι περιεργος .
Οταν παιρνεις ενα κουταβι με εναν απο τους μη κυνοφιλικους τροπους , και οταν σου εξηγουν οτι ειναι λαθος για αυτον και αυτον τον λογο και σου λεμε ρωτα τουσ ανθρωπους απο οπου το πηρες πεντε βασικα πραματα και μετα την επομενη μερα γραφεις με χαρα ναι ναι ναι εχουν κατι φιλοι και τον μπαμπα και την μαμα!! Χωρις να εχει ρωτησει τιποτα , Πως θες να αντριδρασουμε? να πουμε τι μπραβο που μας εγραψες,τα παλια σου παπουτσια?οχι τιποτα αλλο αλλα η ιδια η θεματοθετρια ειπε οτι πηρε το κουταβι αφου βρηκε το σαητ και αφου διαβασε το σαητ , δηλαδη γραψιμο x2 . οχι τιποτα αλλο αλλα η συγκεκριμενη ρατσα εχει και ενα θεμα με τα πεντιγκρι κτλπ τα οποια ανελυσα σε πολυ μικρο βαθμο δυο φορες ,
Το θεμα δεν ειναι να κανουμε κριτικη αλλα NAI πρεπει να μας νοιαζει η πηγη αποκτησης οχι γιατι αν ειναι λαθος θα πεταξουμε το κουταβι σταμσκουπιδια και θα λιθοβολησουμε τον ιδιοκτητη , αλλα να ξερει ο ιδιος τι θα επρεπε να κανει ωστε να μην το κανει στο μελλον . Τωρα αμα δεν καταλαβαινουν μερικοι τα αυτονοητα και δημιουργουν φαντασματα ειναι ειλικρινα προβληματα τους .

@ αλασκα

Μετα απο οσα σου εγραψα και εξηγησα για την ρατσα τα οποια επρεπε να τα ηξερες, νομιζεις οτι σου κανω επιθεση τι να πω σηκωνω τα χερια ψηλα και λυπαμαι και τον χρονο που εχασα να γραψω τα ποστ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.025
Νεότερο μέλος
DinaT