Η... Αλάσκα μου!!!!

Alaska

Member
4 Μαρτίου 2013
20
1
Γεια σε όλους.

Είμαι κι εγώ νέο μέλος στο φόρουμ και έχω βρει πολλά ενδιαφέροντα άρθρα και πληροφορίες.

Πάντοτε στο σπίτι των γονιών μου μεγάλωσα με σκυλάκια, τα οποία όμως ήταν κυνηγόσκυλα.

Πλέον απέκτησα τη δική μου σκυλίτσα, Τη Αλάσκα μου, την οποία λατρεύω! Μπορεί να ακούγεται πολύ παράξενο το όνομά της άλλα έτσι μου βγήκε...

Έχω όλο απορίες (λες και δεν έσω ξαναζήσει με σκυλάκι), αλλά δεν θα σας ζαλίσω με αυτές.

(στη φωτό κοιμάται... ξερή. Και το κάνει συνέχεια αυτό. Είναι μόλις 10 εβδομάδων και κάθε 1,5 -2 ώρες ότι και να κάνει πέφτει για ύπνο και δεν καταλαβαίνει τίποτα)!

DSC02052.jpg

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
να την χαίρεσαι ,μου αρέσουν πολύ τα λευκά σκυλάκια όποιας ράτσας η μη.

δεν θα την βγάλεις έτσι όμως με μία φωτογραφία!!!δεχόμαστε απο 4+ αλλιώς οι admin θα πρέπει να μπούν στην μέση.:p

Alaska

Member
4 Μαρτίου 2013
20
1
να την χαίρεσαι ,μου αρέσουν πολύ τα λευκά σκυλάκια όποιας ράτσας η μη.

δεν θα την βγάλεις έτσι όμως με μία φωτογραφία!!!δεχόμαστε απο 4+ αλλιώς οι admin θα πρέπει να μπούν στην μέση.:p

Χαχαχαχα. Από φωτογραφίες όσες θέλετε!!! Δεν χορταίνω να της βγάζω!

DSC02057.jpgDSC02039.jpgDSC02034.jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Πολύ χαριτωμένο το αλεπουδάκι σου.
Από γέννα γνωστού είναι;

Alaska

Member
4 Μαρτίου 2013
20
1
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Πολύ χαριτωμένο το αλεπουδάκι σου.
Από γέννα γνωστού είναι;
Ναι. Έχουν και τη Μαμά και τον Μπαμπά!
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και γω σαν αλεπουδάκι το βλέπω...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Δεν μπορώ ρε αγόρι ειλικρινά. Είμαι σε ηλικία κρίσιμη. Θερίζουν τα εγκεφαλικά :mad:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Δεν μπορώ ρε αγόρι ειλικρινά. Είμαι σε ηλικία κρίσιμη. Θερίζουν τα εγκεφαλικά :mad:
Κράτα γερά...
Εξάλλου είναι με κεφαλαία Μ και η Μαμά και ο Μπαμπάς.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Βρε αλασκα στο αλλο νημα που ειχες ανοιξει σου δωσανε μελη λινκς να διαβασεις να ενημερωθεις , τα διαβασες ή πηγανε στο βροντο? ρωταω οχι τιποτα αλλο αλλα σε ρωτησανε εδω αμα το σκυλακι ειναι απο γεννα γνωστου ελπιζοντασ να παρουν αρνητικη απαντηση και εσυ με μια χαρα εκανες ναι ναι εχουν και την μαμα και τον μπαμπα !!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα ειχεσ βρει και το φορουμ πριν παρεις το σκυλακι και παλι δεν το εκμεταλευτηκες :eek: ρωτησες τους φιλους σου περι εκθεσεων και εξετασεων στα σκυλια τους ? διαβασες τιποτα καινουριο για την φυλη? παντως να σου πω τον καημο μου , για εμενα προσωπικα εχεις παρεις ισως την καλυτερη ρατσα και δεν ηξερες τιποτα για αυτη , σαν πατατες σε σακι ενα πραμα :(

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Βρε αλασκα στο αλλο νημα που ειχες ανοιξει σου δωσανε μελη λινκς να διαβασεις να ενημερωθεις , τα διαβασες ή πηγανε στο βροντο? ρωταω οχι τιποτα αλλο αλλα σε ρωτησανε εδω αμα το σκυλακι ειναι απο γεννα γνωστου ελπιζοντασ να παρουν αρνητικη απαντηση και εσυ με μια χαρα εκανες ναι ναι εχουν και την μαμα και τον μπαμπα !!!! Οχι τιποτα αλλο αλλα ειχεσ βρει και το φορουμ πριν παρεις το σκυλακι και παλι δεν το εκμεταλευτηκες :eek: ρωτησες τους φιλους σου περι εκθεσεων και εξετασεων στα σκυλια τους ? διαβασες τιποτα καινουριο για την φυλη? παντως να σου πω τον καημο μου , για εμενα προσωπικα εχεις παρεις ισως την καλυτερη ρατσα και δεν ηξερες τιποτα για αυτη , σαν πατατες σε σακι ενα πραμα :(
Εννοιτε και για σενα εχει παρει την καλυτερη ρατσα. Αν δεν πενεψουμε το σπιτι μας.......... :rolleyes:

Αλασκα απο την στιγμη που στο αλλο νημα σε ειχαν ενημερωσει τα παιδια για την λαθος επιλογη σου τοτε δεν καταλαβαινω προς τι το καμαρι για την Μαμα και τον Μπαμπα. Κατσε και ενημερωσου για την σωστη αποκτηση σκυλου και τις κληρονομικες παθησεις της ρατσας που διαλεξες. Ειδικα τα λυκοσκυλα που εχουν και προβληματα με δυσπλασια κλπ.

Καλως ηρθες στο φορουμ και να χαιρεσαι την ασπρουλα σου, ειναι πολυ ομορφη!!

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Εννοιτε και για σενα εχει παρει την καλυτερη ρατσα. Αν δεν πενεψουμε το σπιτι μας.......... :rolleyes:
!!
Μα δεν σε καταλαβαινω , δεν σε καταλαβαινω γιατι το λες αυτο ? η ελβετικη σημαια και η φραση στην υπογραφη ειναι εντελως μααα εντελως τυχαια και δεν εχουν καμια σχεση με προκαταληψεις και αδυναμιες σε αυτην την φαναστικοφανταστικη ρατσα των ελβετικων ποιμενικων . Οχι τιποτα αλλο θα νομισουν εδω οτι δεν ειμαι αντικειμενικος !!!! :p

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Πραγματκά όμοφο το κουτάβι αλλά τελείως λάθος τρόπος απόκτησης!!! Γι'αυτό και τα παιδιά στάθικαν στο οτι παρουσιάζεις με περιφάνια οτι είναι απο ιδιώτη! Αν θυμάμε καλά στο άλλο νήμα σου παραθέσαμε κάποια άρθρα. τα διάβασες καθόλου;

Alaska

Member
4 Μαρτίου 2013
20
1
Sirkos,
ilektra_akis

Nefelaki

Διάβασα, αρκετά άρθρα και αυτά , αλλά και άλλα. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να... κρύβω πως το απέκτησα. Δηλαδή επειδή δεν είναι όπως εσείς θέλετε και κατα εσάς "λάθος επιλογή" πρέπει να το πετάξω στο δρόμο ή σε κανέναν κάδο;;;;;!!!!! Τι είναι αυτά; Αυτά που σιχτιρίζουμε ότι κάνουν κάποιοι ανεγκέφαλοι, αυτά λέτε και εδώ;

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Sirkos,
ilektra_akis

Nefelaki

Διάβασα, αρκετά άρθρα και αυτά , αλλά και άλλα. Αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να... κρύβω πως το απέκτησα. Δηλαδή επειδή δεν είναι όπως εσείς θέλετε και κατα εσάς "λάθος επιλογή" πρέπει να το πετάξω στο δρόμο ή σε κανέναν κάδο;;;;;!!!!! Τι είναι αυτά; Αυτά που σιχτιρίζουμε ότι κάνουν κάποιοι ανεγκέφαλοι, αυτά λέτε και εδώ;

Πας καλα κοπελα μου?? Σου ειπε κανεις να το πεταξεις?? Απλα οχι να περιφανευεσαι κι ολας για την σουπερ αποκτηση του απο ιδιωτη. Απλα σε ενημερωνουμε για τον σωστο τροπο αποκτησης σκυλου. δεν σου ειπε κανεις να το αφησεις στον δρομο γιατι δεν ειναι απο εκτροφεα ή απο την φιλοζωικη.
Ευχομαι να εχει παντα υγεια η Αλασκα σου και απο εδω και περα να ξερεις πως αποκταμε καθαροαιμο σκυλο. Αυτο θελουμε να σου πουμε :)

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Sirkos,
ilektra_akis

Nefelaki

Πότε σου είπαμε εμείσ κατί τέτοιο; Εμείς απλώς παραξενευόμαστε που λες με τόσο καμάρι οτι το πήρες απο ιδιώτη. Κανείς δεν σου είπε να το πετάξεις.

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
διαβάσαμε τα 2 θέματα αλλά βγάλαμε αυθαίρετα συμπεράσματα αν και δεν είναι κατανοητό!
δεν είμαστε 100% σίγουροι αν πήρες από "σωστή" πυγή τον σκύλο σου αλλά δεν μας νοιάζει!
δεν συμβαδίζει ο τρόπος απόκτησης με το ευαγγέλιο που παίρνουμε κατά την εγγραφή μας στο φόρουμ!
θα έπρεπε να ντρέπεσαι!
η ιερά εξέταση που είναι να κάνει την δουλειά της??
εκείνη έχει την μια και μοναδική αλήθεια!
να κρεμαστείς κι εσύ κι ο σκύλος στο σύνταγμα και οι φωτό να ανέβουν στην κεντρική του σαιτ για παραδειγματισμό!

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
διαβάσαμε τα 2 θέματα αλλά βγάλαμε αυθαίρετα συμπεράσματα αν και δεν είναι κατανοητό!
δεν είμαστε 100% σίγουροι αν πήρες από "σωστή" πυγή τον σκύλο σου αλλά δεν μας νοιάζει!
δεν συμβαδίζει ο τρόπος απόκτησης με το ευαγγέλιο που παίρνουμε κατά την εγγραφή μας στο φόρουμ!
θα έπρεπε να ντρέπεσαι!
η ιερά εξέταση που είναι να κάνει την δουλειά της??
εκείνη έχει την μια και μοναδική αλήθεια!
να κρεμαστείς κι εσύ κι ο σκύλος στο σύνταγμα και οι φωτό να ανέβουν στην κεντρική του σαιτ για παραδειγματισμό!
Καλά αν της βγει μετά το σκυλί με δυσπλασία ή με προβλήματα συμπερισφοράς,δεν θα φταίει η ιερα εξέταση... άλλος θα φταίει!!!

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
Καλά αν της βγει μετά το σκυλί με δυσπλασία ή με προβλήματα συμπερισφοράς,δεν θα φταίει η ιερα εξέταση... άλλος θα φταίει!!!
διάβασες το 1 θέμα που άνοιξε?
είναι ξεκάθαρο για σένα ότι το σκυλί είναι από γέννα ότι να ναι?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.025
Νεότερο μέλος
DinaT