Η Ήρα μου, Ακίτα Ινου.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
και όντως!...οποιος παίρνει σκύλο παίρνει αποφαση και τις τρίχες...οπως η Σάρα που έχει τρεις διαφορετικες σκούπες για καθάρισμα!!
Σας περικαλώ! Η Σάρα έχει ΕΝΝΕΑ σκούπες και ουχί τρεις!!:p:p:D:D Αν και το ένα ρομποτάκι μου τα 'φτυσε την περασμένη βδομάδα και αναζητώ άλλο. Ευτυχώς ήταν η σφουγγαρίστρα διότι έχω και την ατμοσφουγγαρίστρα που το αντικαθιστά. Αλλιώς αν ήτανε η σκούπα-ρομποτάκι θα είχα ρίξει κορόμηλο το δάκρυ.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Οχι την εχω ακομα και ελπιζω να μη μπω ξανα σε δειλημματα! Με διελυσε!
Έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες ζωής της? Γιατί προηγούμενα ποστ σου μας έδωσαν την εντύπωση οτι το σκυλί δεν πέρναγε καλά.

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Ναι εχουν αλλαξει αρκετα. Εχω αλλάξει μέρος διαμονης και την εχω μαζι μου μέσα!

Lindaki

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2010
849
2
Σας περικαλώ! Η Σάρα έχει ΕΝΝΕΑ σκούπες και ουχί τρεις!!:p:p:D:D Αν και το ένα ρομποτάκι μου τα 'φτυσε την περασμένη βδομάδα και αναζητώ άλλο. Ευτυχώς ήταν η σφουγγαρίστρα διότι έχω και την ατμοσφουγγαρίστρα που το αντικαθιστά. Αλλιώς αν ήτανε η σκούπα-ρομποτάκι θα είχα ρίξει κορόμηλο το δάκρυ.

Σε θελω!!!!Σε παω!!!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Μπράβο Λιντάκι και είθε όλοι και όλες που αντιμετωπίζουν παρεμφερή προβλήματα να παίρνουν γενναίες αποφάσεις όπως εσύ. Άλλωστε ο σκύλος πάντα αποζημιώνει για όλες τις θυσίες που κάνουμε γι' αυτόν.

(Αφήστε τα, σήμερα ξεκινά το καινούριο εξάμηνο και άφησα το Μουφάκι μόνο του σπίτι να με κοιτάζει να φεύγω από το παράθυρο λυπημένο.... :( σνιφ! Είμαι ΧΑΛΙΑ!:lloroso:)

georgeg

New Member
3 Φεβρουαρίου 2011
4
0
Ηράκλειο
Έχω και εγώ ένα akita inu και είναι το .....τρίτο μου παιδί. Ακούει στο όνομα ΟΡΦΕΑΣ και είναι δυο χρονών. Μένει μέσα στο σπίτι και έχω εντυπωσιασθεί από την καταπληκτική συμπεριφορά του. Από μικρός ακόμα έμαθε πολύ εύκολα να μην κάνει καμία μα καμία ζημιά μέσα στο σπίτι, τι επιτρέπεται και τι απαγορεύεται. Είναι παιχνιδιάρης όταν θέλει αλλά και σοβαρός, υπερπροστατευτικός με την οικογένεια μου και μόνο με αυτήν. Στους φίλους μας αλλά και στους επισκέπτες τον διακρίνω να έχει πάντα μια καχυποψία και δεν τους επιτρέπει να του κάνουν ότι εμείς. Είναι τέλειος φύλακας, το ένστικτο αυτό είναι έμφυτο και προσοχή δεν χρειάζεται καμία εκπαίδευση για αυτό. Γαυγίζει μόνο όταν υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Μαδάει δύο φορές το χρόνο αλλά για μεγάλα διαστήματα επειδή μένει μέσα στο σπίτι και αυτό είναι ένα πρόβλημα γιατί χρειάζεται χτένισμα σχεδόν κάθε μέρα. Είναι πολύ επιθετικός με τις γάτες και τα άλλα αρσενικά σκυλιά. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι το αινιγματικό του βλέμμα και ο χαρακτήρας του.

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Εμ βάλε καλέ και καμιά φωτογραφία του Ορφέα να τον θαυμάσουμε κι εμείς! Κυρίως το αινιγματικό του βλέμμα. :)

Lemo

Member
13 Δεκεμβρίου 2011
10
0
Καλημερα σε ολους!!Ενδιαφερομαι για Ακιτα ινου και εχω αξιοπιστω pet shop(λογω συγγενιας)δοξα το θεο!!Θα το παρω μετα της γιορτες:)!! Εχω διαβασει αρκετα blogs στο ιντερνετ!Αλλα πολυ ευχαριστως θα δεχομουν συμβουλες για τη συμπεριφορα και για το πως θα το εκπαιδευσω!!;);)Σας ευχαριστω εκ τον πρωτερον.....

pikou-pikou

New Member
23 Ιανουαρίου 2012
1
0
Καλησπέρα! Ενδιαφέρομαι για ακίτα ΙΝU Και μάκλιστα λευκό σαν το δικό σου! Καμία πληροφορία για εκτροφέα? Θα το εκτιμούσα! Διαβάζωντας στο φόρουμ στράφηκα στον ΚΟΕ! (Ευχαριστώ για την βοήθεια που παραθέτε παίδες κάνετε πολύ καλή δουλειά) Ωστόσο περιμένω να μου στείλουν με φαξ τους εκτροφείς εδώ στην Ελλάδα! Αν θες απάντησέ μου για τον δικό σου εκτροφέα!

ευχαριστώ!

Ούπς!~ Μάλλον χάθηκε η κοπέλα στην οποία απευθυνόμουν!

Make changes to post 499540 from the thread Η Ήρα μου, Ακίτα Ινου