Ηρθα και εγω!!!!!

mozex

New Member
24 Μαϊου 2010
4
0
Γεια σας παιδες!παρα πολυ καλο το φορουμ!τοσο καιρο δεν το ειχα βρει!
Λοιπον εγω δεν εχω ακομα σκυλο αλλα σκεφτηκα οτι μπορει να με θελεται στη παρεα σας!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Γιατι να μη σε θελουμε καλε? Να δουμε εσυ αν θα μας θελεις μετά απο καιρο:p

Καλως μας βρηκες!

mozex

New Member
24 Μαϊου 2010
4
0
ευχαριστω για το καλοσωρισμα!! δυστηχως θα περασει αρκετος καιρος ακομα μεχρι να παρω σκυλο!σε λιγο καιρο θα κανω το στρατιωτικο μου και μετα θα περιμενω να ''αποκατασταθω'',τοτε θα ειναι η καταλληλη περιοδος πιστευω!
ο τελευταιος συντροφος της οικογενειας μου τον χασαμε πριν απο 2 χρονια περιπου!απο τοτε εγιναν διαφορα και δεν ειμαστε σε θεση να παρουμε αλλον!
αν και νωρις απο τωρα σκεφτομαι τι μου ταιριαζει και τι οχι!λατρευω τα boxer ta dogo και τα βελγικα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Σκεφτεσαι πολυ ωριμα και ειναι υπερ σου...
Και γω...λατρευω τα dogo!!! Kαι ειδικα το δικο μου!!
Τι ειναι αυτα που σου αρεσουν απο την καθε φυλή?

mozex

New Member
24 Μαϊου 2010
4
0
boxer kai dogo μου αρεσουν για διαφορετικους λογους!τα μποξερ για την αφοσιωση τους στο αφεντικο τους αλλα και την ενεργητικοτητα τους
τα ντογκο για την ιστορια τους την εκρηκτικοτητα τους και το ταπεραμεντο τους!
τα βελγικα γιατι απλα ειναι κουκλια!
δεν μπορω καθολου τα καναπεδοσκυλα!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Καλωσήρθες και απο εμας!!!!Ολες οι φυλές έχουν τις χάρες τους....ακόμα και τα "καναπεδόσκυλα" οπως λες....Το θέμα ειναι τι ψάχνει κανεις απο το σκυλί που θέλει να αποκτήσει...!

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
δυστηχως θα περασει αρκετος καιρος ακομα μεχρι να παρω σκυλο!σε λιγο καιρο θα κανω το στρατιωτικο μου και μετα θα περιμενω να ''αποκατασταθω'',τοτε θα ειναι η καταλληλη περιοδος πιστευω!!
Αμάν βρήκα συνάδελφο μεγάλε μην σκας μια από τα ίδια και εγώ
Καλώς ήρθες :D:D:D:D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθες mozex!

σίγουρα εσύ ξέρεις πότε είναι η κατάλληλη εποχή για να βάλεις στην ζωή σου ένα σκυλί και είναι καλό που το σκέφτεσαι παίρνοντας υπ΄όψη σου όλους τους παράγοντες.....
εγώ επειδή λατρεύω τους βέλγους έχω να σου πω ότι όλα τα στοιχεία που θα σου άρεσαν να έχει το σκυλί σου ......όπως η αφοσίωση στον ιδιοκτήτη,η πολύ ενέργεια και το έντονο ταμπεραμέντο ...(εκτός από την ομορφάδα...) θα την βρεις και στους βέλγους.

Αν δεν είσαι καναπεδάνθρωπος είσαι ότι πρέπει για ένα τέτοιο σκυλί.

mozex

New Member
24 Μαϊου 2010
4
0
παιδια μου φαινεται βουνο τοσος καιρος!τουλαχιστον 2 χρονια!φανταστειτε απο τωρα χαζευω γεννες απο εκτροφεια!
οσο ημουν φοιτητης φροντιζα κανα αδεσποτο καναμε και παρεα και καπως εβγαινε..τωρα...:(
εχει ενας φιλος μου βελγικο και πραγματικα ειναι μοναδικα σκυλια!αλλα τα αλλα δυο ειναι η αδυναμια μου!
δυστηχως dogo εχω δει λιγες φορες απο κοντα!θα κοιταξω να παω σε καμια εκθεση μπας και μιλησω με καναν ανθρωπο που να ξερει και να μου πει περισσοτερα!!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Αν βρεθείς σε μια απο τις σκυλοσυναντήσεις σίγουρα καποιο dogo θα δειs απο κοντα!!!!Υπάρχουν εδώ και είναι και πανέμορφα...(βλεπε της Amaliaz)!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
παιδια μου φαινεται βουνο τοσος καιρος!τουλαχιστον 2 χρονια!φανταστειτε απο τωρα χαζευω γεννες απο εκτροφεια!
οσο ημουν φοιτητης φροντιζα κανα αδεσποτο καναμε και παρεα και καπως εβγαινε..τωρα...:(
εχει ενας φιλος μου βελγικο και πραγματικα ειναι μοναδικα σκυλια!αλλα τα αλλα δυο ειναι η αδυναμια μου!
δυστηχως dogo εχω δει λιγες φορες απο κοντα!θα κοιταξω να παω σε καμια εκθεση μπας και μιλησω με καναν ανθρωπο που να ξερει και να μου πει περισσοτερα!!
Έλα ρε, κι εγώ έτσι έκανα! Φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο!!:p:p:D:D:D Θα περάσει ο καιρός και θα πάρεις σκύλο...:)

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
καλως ηρθες!αυτες οι ρατσες που ειπες ειναι οντως υπεροχες!κανε υπομονη και ολα θα ερθουν..