'Ηρθαμε και εμείς, καλώς σας βρήκαμε!

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Καλησπέρα,

ονομάζομαι Δημήτρης και έχω έρθει μαζί με την Emelina (Emma) μια 9μηνίτικη presa canario μεγαλοκουτάβα:)

Μόλις μετακομίσαμε στα Γιάννενα από Αθήνα αναζητώντας ανθρώπινους και ....σκυλίσιους όρους ζωής;)

Μεγάλωσα με την Ήρα ένα Γερμανικό ποιμενικό, ενηλικιώθηκα με τη Φατσούλα (rott) και την Καρδούλα (English Cocker Spagniel) οι οποίες"έφυγαν" μαζί πρίν 6 χρόνια (στο αρχείο που επισυνάπτεται).

Κύριος λόγος για τον οποίο έγινα μέλος, το ότι σε αυτό το forum μπορούμε να συζητάμε ανοιχτά για το Νο 1 θέμα υγείας του σκύλου μας .....την τροφή του:D:D:D Είμαι σίγουρος ότι με τον καιρό θα ανακαλύψω πολλούς ακόμα.

Εύχομαι σε όλους καλό απόγευμα και ...θα τα λέμε;):)

Attachments

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
καλωσηλθατε στο φορουμ και φυσικα στα γιαννενα! :)

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
συγνωμη αλλα στην φοτο σου ροτβαιλερ δεν εχεις?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Καλωσήρθατε Δημήτρη και Emma. Η Φατσούλα φαίνεται να ήταν αγαθό σκυλάκι. Πως τις "χάσατε" συγχρόνως τις μαυρούλες σας; Θα περάσατε δύσκολα φαντάζομαι. Καλή συνέχεια στο φόρουμ :)

dimitris73

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2010
419
0
Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!
Καρδούλα καρκίνος.....1 μήνα μετά η Φατσούλα ομοίως......Ήταν ένα τρελό καλοκαίρι

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Το καταλάβαμε ότι δεν έχεις συνέλθει ακόμη από την βόλτα στην παραλία...:)
μπα ,μαλλον θα φταιει η βολτα εδω στο μωλο στα γιαννενα σημερα το απογευμα.Φαντασου,ηλιος,πρασινο,λιμνη με χιονισμενα βουνα για φοντο και πολλα παιδακια με πολλα σκυλακια που μας ξετρελαναν στο παιχνιδι και στα χαδια...χαλια μαυρα:D

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Σε ευχαριστώ....διπλά λοιπόν! Εσύ βόλτα στη λίμνη εγώ βόλτα στο Ζαγόρι σήμερα : -)
ε καλα περασες και εσυ...
αργα η γρηγορα παντως θα συναντηθουμε:)