Καταλαβαίνω την αγωνία σου, αλλά η εντύπωση που έχω είναι ότι προσπαθώντας να παίξουμε το γιατρό, ανθρώπων ή ζώων, μπορούμε μόνο να πανικοβληθούμε ή να βγάλουμε λάθος συμπεράσματα. Από οσο καταλαβαίνω ειχες μια ομόφωνη απόφαση από διαφορετικούς γιατρούς. Δεν είναι ότι ο ένας σου έλεγε το ζώο υποφέρει και κάνε ευθανασία και ο άλλος θα σου δώσω το μαγικό χάπι και αύριο θα ξανανιώσει. Η συμβουλή που σου είπαν μπορεί να τη δεις από σκληρή ως ανακουφιστική, αναλόγως μάλλον το δικό σου χαρακτήρα: μην το παιδεύεις και άσε το χωρί ςπολλά πολλά όσο μπορεί χωρίς να υποφέρει. Δες το λογικά: δεν εμπιστεύεσαι διαφορετικούς κτηνίατρους και διαφορετικά εργαστήρια και θα εμπιστευτείς τον κάθε άγνωστο που θα το παίξει ειδικός; Επειδή έχω την ατυχία να πάσχω από καποιες χρόνιες νόσους η ίδια και να ζω με αυτές εδω και δεκαετίες, κυκλοφορεί πολλή επιπολαιότητα, πολλή άγνοια και ως και πολλή βλακεία online (προφανώς μιλάω γενικά, όχι για κάτι που έχω δει εδώ). Ο χειρότερος γιατρός να πας και να ρωτήσεις (οχι να αμφισβητήσεις, να ρωτήσεις) θα είναι καλύτερα για σένα από γκάλοπ σε αγνώστους. Αυτό που σου λέει η
@mareco είναι και το μόνο λογικό: μην περιμένεις διάγνωση και θεραπεία από αγνώστους.
Τελικά πάει πιο καλά το σκυλί ή έχεις άσκημη εξέλιξη;