Ημίαιμο σκυλάκι

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Χαρίζεται ημίαιμο σκυλάκι,φέρνει πολύ σε μπιγκλ,σε άτομο που θα το προσέχει.ειναι πολύ καλή στην βόλτα και πολύ παιχνιδιαρα.δυστυχώς έχει μάθει στον κήπο μόνο.
Όποιος μπορεί να το κοινοποιήσει η να επικοινωνήσει μαζί μου

Sent from my HTC Sensation with Beats Audio using Tapatalk

Attachments

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πρέπει να είναι απλά τετράπαχο, δεν φουσκώνει ιδιαίτερα η κοιλιά της, είναι παχιά ολόκληρη....

Βάλε ένα τηλέφωνο ή ένα mail, φτιάξτε της και ένα αλμπουμάκι στο fb. Ηλικία δε μας είπες!
Ανεβασέ τη και στο παρατριχα, στο adespoto κλπ κλπ
Α και φυσικά φροντίστε για τη στείρωσή της πριν τη δώσετε!

Καλή της τύχη!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μπουλούκα αλλά κουκλα!!
Δωσε και λιγα στοιχεία στο λαο... ηλικία, συνήθειες, ασθένειες, εμβόλια κλπ

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Λοιπον η σκυλιτσα που βλεπετε ειναι γυρω στα 3!Περιφεροταν στην γειτονια πριν ενα-εναμιση χρονο και την μαζεψανε και την πηγανε στον κηπο!!Δυστυχως επειδη δεν την προσεχει κανεις και δεν βλεπω να διατιθεται κανεις να την προσεξει σε ολα τα θεματα ειπα να λαβω δραση!!εμβολια η μητρια δεν του εχει κανει και ναι ειναι τετραπαχο!!Ασθενειες δεν εχει τιποτα.ειχε μια περιπετεια περυσι.καταπιε ενα κουκουτσι απο τον κηπο και της εφραξε το στομαχι και εκανε εγχειρηση και αφαιρεθηκε μετα απο ενα χρονικο διαστημα που ψαχναν απο κτηνιατρο σε κτηνιατρο να βρουν τι ειναι τελικα το βρηκαν!οτι αλλη λεπτομερεια ξεχασα ρωτηστε με γιατι δεν το χω!!

email:[email protected]

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Δεν ξερω και παρα πολλα να σας πω!συνηθειες του στυλ τουαλετα εξω και τετοια δεν νομιζω να εχει γιατι ειναι στον κηπο!!παντως ειναι πολυ παιχνιδιαρα και πολυ χαδιαρα!!βεβαια ειναι αρκετα φοβισμενη οπως φαινεται ακομα και τωρα!αλλα μαθαινει ευκολα!

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Ναι η μητρια και αυτο το μαζεψε αλλα οπως καταλαβαινεις εφοσον ειμαι σε σταδιο να αναλαβω την γερμανιδα δεν μπορω και αυτο!!!
Δεν θα ηταν κακη ιδεα αυτο που λες!!!!!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πολύ φιλοζωη πες της....
Καταρχήν όσο εχεις "πρόσβαση" μείωσε την τροφή μπας και χάσει κανα κιλό. Είναι ομορφη πάντως, πολύ!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
H μητριά είναι όλο καλές προθέσεις που μένουν στις προθέσεις τελικά ε;
Είναι η απάντηση του θέματος που άνοιξε ο bigbilly αν ένας φιλόζωος είναι απαραίτητα και καλός ιδιοκτήτης.
Καλή τύχη στην μικρή εύχομαι!

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Ειναι ομορφη ναι!!Αλλα πρεπει να χασει κιλα οπωσδηποτε!!Γκελυ απο οτι μου εχει πει δεν τρωει και μερικες φορες δεν τρωει και για μερες!!Ετσι μου λεει!δεν μπορω να ξερω!Αλλα δεν βρισκω ακρη.σκεψου στην γερμανιδα της λεω κοψε να βαζεις στην ξηρα τυρια,μακαρονια και αηδιες και το ειπα δεν το ειπα το ιδιο ειναι!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αν δεν τρώει και ειναι τόση, μήν υπάρχει κανα θέμα υγείας.
Δεν ξερω και αν παίζει στα σκυλιά υποθυρεοειδισμός.

fotispap83

Well-Known Member
10 Απριλίου 2012
560
1
Πετρουπολη,Αθηνα
Κοιτα δεν εχω και πολυ εμπιστοσυνη!Εγω παντως που την εχω δει να βαζει φαι για την μικρη,ειναι η διπλασια ποσοτητα που τρωει ο Ερμης ολη την ημερα!!Δεν νιωθει Γκελυ ασε!εχω μπλεξει!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ωχ θεε μου...
Η έμμα ειναι μια όμορφη σκυλίτσα τόσων ετών/μηνων/Μαΐων κλπ και αλλων τόσων κιλών, με/χωρις προβλήματα υγείας, χαρούμενη και τρυφερη με όλους/κανεναν κλπ, συμπαθεί/μισει τα αλλα σκυλιά και τις γάτες, τα πάει καλά/ή όχι με τα παιδιά και θέλει να βρει ένα μόνιμο σπιτι να της προσφέρει μια ζεστη αγκαλιά μακρυά από τον κήπο που ζει. Θα δοθεί στειρωμένη και με τσιπ.
Και ξανα, Αντρες....

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πολύ καλύτερα τώρα.
Μου αρεσει και η διακριτικότητα να μη γράψεις τα κιλά της τοφάλως!!! χαχαχαχαχ :p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ε, ναι! Προωθούμε που προωθούμε, να πιάνει και τόπο! Με το καλό να βρει ένα καλό σπίτι η "τσουπωτούλα"!