Ημίαιμο Ρότβαϊλερ;

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Η παράθεση είναι από το Είναι Ντόμπερμαν;

Οι σωστές απαντήσεις είναι:

O σκύλος μοιάζει με fox terrier, όπως ο σκύλος στην πρώτη φωτό μοίαζει με ντόμπερμαν και όπως ο άλλος σκύλος μοιάζει με ρότβαϊλερ ή με κοντότριχο θιβετιανό μαστίφ τέλως πάντων.

Αυτό που ερμηνεύω εγώ απ' τα γραφόμενα των denis και BasKal και που έχει ειπωθεί πολλές φορές εδώ μέσα είναι πως ουσιαστικά κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά για την καθαροαιμία ενός σκύλου αν δεν γνωρίζει από που κρατάει η σκούφια του.

Μόνο φαινοτυπική αξιολόγηση μπορεί να γίνει!
Να ζητήσω μια γνώμη? Μια φαινοτυπική αξιολόγηση? :D

Αυτός ο σκύλος ανήκει σε κάποια φυλή? Έχω ακούσει από bandog μέχρι διασταύρωση με cane corso ή bullmastiff. Προσωπικά θα έλεγα μάλλον ημίαιμος αλλά είπα να ρωτήσω γιατί δεν είναι καθόλου απίθανο να μου ξεφεύγει κάτι. Ρωτάω γιατί θα μπει σε αγγελίες εύρεσης μήπως τυχόν βρεθεί ο ιδιοκτήτης του (αν έχει και αν ενδιαφέρεται...) και αν τυχόν ανήκει σε κάποια φυλή είναι πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Αν δεν είχε τα άσπρα, θα έλεγα ροτ... ημίαιμο ροτ ίσως... διακρίνω και σκούρο καφέ στα πόδια και τη μουσούδα.
ane corso ή bullmastiff δεν θα το έλεγα...

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Όλες οι απαντήσεις που έχεις πάρει μπορεί να έχουν μια δόση πραγματικότητας και περιέχουν και την απάντηση...πως πρόκειτε για έναν ημίαιμο σκύλο.

Πιο κοντά πλησίασε αυτός που είπε Bandog...:)

Θα έλεγα πως το Rottweiler είναι ένα "συστατικό του κοκτέιλ".

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Κατάλαβα... Η Σάρα (όχι η δικιά μας!) και η Μάρα έχουν μπλεχτεί, άρα ισχύει το ημίαιμο που υπέθετα.
To Bandog το είπε αν δεν κάνω λάθος ένας εκπαιδευτής που τον είδε.
Αλλά κι αυτό σχετικό είναι, μιας και bandog με bandog διαφέρουν...

Thanks πάντως! :)

οι πατούσες είναι απο σέττερ πάντως
Χαχαχα. Και τα αυτιά από πόιντερ :p

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αναρωτιέμαι-απο puppy mill είναι αυτός ο σκύλος? σε τι τον χρησιμοποιούσαν? πασπαρτού?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
κανα κατα λάθος...και πώς και δεν βρέθηκε σε καμιά σακούλα? είναι μεγαλόσωμος? τον κράτησαν για φύλακα?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Ναι, μεγαλόσωμος είναι. Τώρα τα υπόλοιπα... Που να ξέρω? Βρέθηκε πάντως μόνος και αρκετά ταλαίπωρος. Δεν μιλάνε κι αυτά τα έρμα να βοηθήσουν λίγο την κατάσταση!

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Έχει μπαμπά Rottweiler, κοίτα κούτελο και κρανίο!
Είχε μαμά Pitbull, κοίτα θώρακα και στάση!
Είχε γιαγιά Αγγλικού setter, κοίτα ποδαράκια!
Είχε παππού Labrador... γιατί κάτι απο εκεί θα έχει αφου το 80% των αδέσποτων έχουν λίγο Lab

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Έχει μπαμπά Rottweiler, κοίτα κούτελο και κρανίο!
Είχε μαμά Pitbull, κοίτα θώρακα και στάση!
Είχε γιαγιά Αγγλικού setter, κοίτα ποδαράκια!
Είχε παππού Labrador... γιατί κάτι απο εκεί θα έχει αφου το 80% των αδέσποτων έχουν λίγο Lab
Έχει... και κότερο πάμε μια βόλτα? :D

Πάντως είναι κούκλος!!!!
Πράγματι, εντυπωσιακό σκυλί! Ελπίζω να έχει καλή τύχη :)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Να ζητήσω μια γνώμη? Μια φαινοτυπική αξιολόγηση? :D

Αυτός ο σκύλος ανήκει σε κάποια φυλή? Έχω ακούσει από bandog μέχρι διασταύρωση με cane corso ή bullmastiff. Προσωπικά θα έλεγα μάλλον ημίαιμος αλλά είπα να ρωτήσω γιατί δεν είναι καθόλου απίθανο να μου ξεφεύγει κάτι. Ρωτάω γιατί θα μπει σε αγγελίες εύρεσης μήπως τυχόν βρεθεί ο ιδιοκτήτης του (αν έχει και αν ενδιαφέρεται...) και αν τυχόν ανήκει σε κάποια φυλή είναι πληροφορία που μπορεί να βοηθήσει.

Ειρηνη αυτος ειναι ο μικρος που προσφατα μπηκε στο καταφυγιο?

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μικρό δεν τον λες... :D είναι λίγο γομαρούλης (στο ύψος του Ντιέγκο περίπου?) Αλλά ναι, αυτός είναι!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Μικρό δεν τον λες... :D είναι λίγο γομαρούλης (στο ύψος του Ντιέγκο περίπου?) Αλλά ναι, αυτός είναι!
Με ειχε παρει εντρομη η Μαριανθη και μου λεει ηρθε ενας Ντιεγκο σε μαυρο χαχαχα
Ειναι κουκλος παντως! Θα βρει σπιτι σιγουρα!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Οτι και αν ειναι,μου αρεσει πολυ.
Ηλικια;
Απο χαρακτηρα τι λεει;
Απο οτι ξερω ειναι αψογος κ πολυ αγαπησιαρης με τους ανθρωπους αλλα εχει θεμα με τα αλλα σκυλια και γατες.