Ημίαιμη ομορφιά!από τι μαμά και ποιόν μπαμπά?? :p

Natasa S Ka

Active Member
20 Νοεμβρίου 2013
29
6
Ζωγράφου, Αθήνα
Καλησπέρα!είμαι καινούριο μέλος στο forum,συγχαρητήρια για τη δουλειά σας!έχω pet shop μην τρομάξετε όμως!δεν έχω καμία σχέση με όλους τους άλλους και βέβαια δεν εμπορεύομαι ζώα!!!τα λατρεύω γι'αυτό και το άνοιξα για να τους έχω τα καλύτερα!έχω μια κούκλα ημίαιμη κουταβίνα που βρήκαμε το καλοκαίρι και βέβαια δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στις ματάρες της!είναι περίπου 4 μηνών και 6.5 κιλάκια!θα ήθελα να σας ρωτήσω όπως την βλέπετε αν έχετε κάποια ιδέα για το τι μπλεγμένες ρατσούλες μπορεί να έχει!κάθε μέρα που τη βλέπω μου θυμίζει και κάτι διαφορετικό!είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστή!θα μου άρεσε να είχα την άποψη σας και αν εσάς σας θυμιζει κάτι!και πόσα κιλάκια πιστεύετε μπορεί να γίνει?σας ευχαριστώ πολύ!:):):)

Attachments

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Καλωσήρθες και να χαίρεσαι την κούκλα σου -- είναι πανέμορφη!

Κοίτα... εκ πρώτης όψεως κάτι από λαμπραντόρ μου θυμίζει στη μουρίτσα και τα χρώματα, αλλά μάλλον είναι πολύ μινιόν για κάτι τέτοιο, ε; Και κάτι σε κυνηγόσκυλο μέσα στο μιξ... ποιός ξέρει; Σημασία έχει ότι φαίνεται θησαυρός <3
Να την χαίρεστε!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Να την χαίρεσαι την μικρή σου και να μας πεις [αν θέλεις φυσικά] που το έχεις το μαγαζί.
Προσπαθούμε να υποστηρίζουμε όσους δεν πουλάνε ζώα και έχουμε ευτυχώς και άλλα μέλη-φίλους με pet shop, που τα επισκεπτόμαστε και τα προωθούμε σε κάθε ευκαιρία :)

Natasa S Ka

Active Member
20 Νοεμβρίου 2013
29
6
Ζωγράφου, Αθήνα
Σας ευχαριστώ όλους!είναι όντως όμορφη και ιδιαίτερα ξεχωριστή!:) κι εμένα λαμπραντόρ με κυνηγόσκυλο μου κάνει αλλά το μέγεθος είναι αυτό που με μπερδεύει!!γι'αυτό χρειάζομαι τα φώτα σας!χεχε..:D

Natasa S Ka

Active Member
20 Νοεμβρίου 2013
29
6
Ζωγράφου, Αθήνα
Καλώς ήρθες στο φόρουμ!

Να την χαίρεσαι την μικρή σου και να μας πεις [αν θέλεις φυσικά] που το έχεις το μαγαζί.
Προσπαθούμε να υποστηρίζουμε όσους δεν πουλάνε ζώα και έχουμε ευτυχώς και άλλα μέλη-φίλους με pet shop, που τα επισκεπτόμαστε και τα προωθούμε σε κάθε ευκαιρία :)
Σε ευχαριστώ πολύ!κάνετε πολύ καλά που υποστηρίζετε τέτοιου είδους μαγαζιά!είμαστε λίγοι αλλά καλοί!χαχα :p το μαγαζί μου είναι στην περιοχή ζωγράφου!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Καλως ηρθες! :) Να τη χαιρεστε και μπραβο για την υιοθεσια! ;)

Κατι σε λαμπραμπουλαουα μου φερνει. :p

Αστειευομαι βεβαια.

Natasa S Ka

Active Member
20 Νοεμβρίου 2013
29
6
Ζωγράφου, Αθήνα
Καλως ηρθες! :) Να τη χαιρεστε και μπραβο για την υιοθεσια! ;)

Κατι σε λαμπραμπουλαουα μου φερνει. :p

Αστειευομαι βεβαια.
Λες ε?:p κι εμένα αλλά το μεγεθός της.. δεν θα μείνει μικρή?6.5 κιλάκια είναι και 4 μηνών!

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Για μενα η μεγαλυτερη γοητεια των ημιαιμων ειναι η μοναδικοτητα τους.

Εχεις το προνομιο λοιπον να εχεις εναν σκυλο που ανηκει στην ευρυτερη φυλη του "κανενα σαν και αυτο".
Να το χαιρεσαι!!!!

Natasa S Ka

Active Member
20 Νοεμβρίου 2013
29
6
Ζωγράφου, Αθήνα
Για μενα η μεγαλυτερη γοητεια των ημιαιμων ειναι η μοναδικοτητα τους.

Εχεις το προνομιο λοιπον να εχεις εναν σκυλο που ανηκει στην ευρυτερη φυλη του "κανενα σαν και αυτο".
Να το χαιρεσαι!!!!
Ναι έχεις πολύ δίκιο!!!και η δικιά μου είναι όντως εντελώς μοναδική!!!δεν με πειράζει αυτό,αντίθετα μου αρέσει πάρα πολύ!αλλά είναι και αυτή η ανθρώπινη η περιέργεια..που λες άραγε τι ράτσες έχουν ανακατευτεί!:p και βέβαια είναι και το θέμα της τροφής που με έχει προβληματίσει αρκετά!για το εάν θα δώσω για μικρόσωμα ή μεγαλόσωμα κουτάβια!

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
Ναι έχεις πολύ δίκιο!!!και η δικιά μου είναι όντως εντελώς μοναδική!!!δεν με πειράζει αυτό,αντίθετα μου αρέσει πάρα πολύ!αλλά είναι και αυτή η ανθρώπινη η περιέργεια..που λες άραγε τι ράτσες έχουν ανακατευτεί!:p και βέβαια είναι και το θέμα της τροφής που με έχει προβληματίσει αρκετά!για το εάν θα δώσω για μικρόσωμα ή μεγαλόσωμα κουτάβια!
νομιζω οι τροφες ειναι ιδιες απλα αλλαζει το μεγεθος της κροκετας(νομιζω..)Αν οχι τοτε να της παρεις για μικροσωμα

Natasa S Ka

Active Member
20 Νοεμβρίου 2013
29
6
Ζωγράφου, Αθήνα
νομιζω οι τροφες ειναι ιδιες απλα αλλαζει το μεγεθος της κροκετας(νομιζω..)Αν οχι τοτε να της παρεις για μικροσωμα
Αλλάζει και η σύσταση σε μερικές,τουλάχιστον σε κάποιες από αυτές που έχω στο μαγαζί!αλλά προς το παρόν ναι έχεις δίκιο για μικρόσωμα της δίνω! :p

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Ε! Δωσε και εσυ μια κροκετα για μεσαιου μεγεθους σκυλια να καλυψεις ολα τα ενδεχομενα και να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο!!

Natasa S Ka

Active Member
20 Νοεμβρίου 2013
29
6
Ζωγράφου, Αθήνα
Πολύ όμορφη. Γύρω στα 15 κιλά πάνω κάτω θα γίνει, έτσι την κόβω. Τώρα οπτικά θεωρώ πως έχει κάτι από τεριέ.
λες γύρω στα 15 ε?αχ δε ξέρω..η αλήθεια είναι ότι έχω ακούσει άκρως αντίθετες απόψεις για το τελικό της μέγεθος..σκέψου 3 κτηνίατροι που την είδαν ο ένας είπε ούτε 8 κιλά ο άλλος γύρω στα 15 κι ο άλλος 15 με 20 κιλά.!προκαλεί διχασμό η λούνα μου!:D

Ri3per

Member
28 Νοεμβρίου 2013
5
1
Καλησπέρα παιδιά, εχω ακριβώς μια ίδια στο σπίτι ειναι 2 χρονών και περίπου 19 κιλά
είναι κούκλα η ρουφιάνα και πολυ πονηρη και πανέξυπνη.

• Like
Reactions: kat201161

Natasa S Ka

Active Member
20 Νοεμβρίου 2013
29
6
Ζωγράφου, Αθήνα
Καλησπέρα παιδιά, εχω ακριβώς μια ίδια στο σπίτι ειναι 2 χρονών και περίπου 19 κιλά
Αχουυυ τι όμορφη!!!!να τη χαίρεσαι!!!έχει κ αυτή καφέ στην ράχη της σε διάφορα σημεία?μοιάζουν αρκετά..και στην εμφάνιση αλλά και στην εξυπνάδα και την πονηριά :p¨εσύ γνωρίζεις από τη ράτσες βγήκε αυτή η κούκλα?

Natasa S Ka

Active Member
20 Νοεμβρίου 2013
29
6
Ζωγράφου, Αθήνα
Να σε ρωτήσω κάτι μήπως θυμάσαι περίπου όταν την πήρες πόσο μηνών ήταν και πόσα κιλά?ή περίπου 4 μηνών θυμάσαι περίπου πόσο μεγάλη ήταν? :rolleyes: