Ημίαιμα σεττεράκια

Debby

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
85
0
προχθες φευγοντας για την δουλεια ειδα ποιο πανω απο το σπιτι μου μια αγγλικια σεττερινα πετσι κ κοκαλο.σημερα πηγα να την ψαξω κ βρικα τα κουταβια της.ειναι 5,2 αγορια 3 κοριτσια.ζουνε σε πολυ ακαταλληλο μερος γεματο μπαζα κ σκουπιδια κ διπλα στην ενθικη.ειναι περιπου 30 ημερων.οποιος ενδιαφερεται να μου στειλει μειλ [email protected]

τα 2 αγορακια

τα 3 κοριτσια

κ τα 5 μαζι

Debby

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
85
0
η μαμα τους ειναι παρα πολυ φοβικη,με το που με βλεπει εξαφανιζεται γαυγιζοντας.ουτε φωτο δεν προλαβαινω να την βγαλω.
αρχικα να ηρεμιση να στειρωθει κ θα δωθει κ αυτη.

Debby

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
85
0
ενα update,2 κουταβακια εμειναν.τα 2(το λευκο και το καφετι)πεθαναν απο τυφο,το ενα μαυρουλι το φουντωτο υιοθετηθηκε,οποτε εχει μεινει ο γκρι αρσενικος και η μαυρουλα θηλυκια.ειναι περιπου 2 μηνων τωρα,εμβολιαστικαν,και ηδη εχουν αρχισει τις εξορμισεις στον δρομο.επειγει η υιοθεσια τους!

Debby

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
85
0
τα 2 αδελφακια ακομη περιμενουν!

και η μαμα τους πλεον δεν ειναι καθολου φοβικη,ισα ισα ζηλευει που χαιδευουμε τα παιδια της και μπενει στην μεση για να χαιδευσουμε εκεινη!

Debby

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
85
0
δυστιχως τον αρσενικο γκρι κουταβο τον βρηκα σκοτωμενο στην ακρη του δρομου.εμεινε το κοριτσακι που ακολουθαει την μαμα της παντου.απο την αρχη ελεγα πως αυτο το κουταβι θα μεινει τελευταιο(μαυρο,κοντοτριχο,θηλυκο και μεγαλοσωμο...)αλλα οχι με αυτον τον τροπο.μονο ενα καταφερε να υιοθετηθει...πρωοθηστε την οποιος θελει και μεσω φεις μπουκ μηπως και...Φωτογραφίες του χρήστη Debby Kon | Facebook

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Οχι ρε γαμώτο. Και γέλασα με την χαμογελαστή του φατσούλα. Κρίμα. Πολύ κρίμα.

Μακάρι η μικρούλα, να έχει καλή τύχη. Και η μανούλα της βέβαια. Πανέμορφη είναι.

Debby

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
85
0
η μαμα σκυλα δυστηχως χαθηκε.εδω κ καμια 10αρια μερες δεν εχει φανει καθολου.την μικρη την πειρα σπιτι μου γιαιτ μονη της θα εξαφανιζοταν κ αυτη.ειναι ενα παιχνηδιαρικο τρελοκουταβο που τρελενεται για το νερο,βουταει ολο το κεφαλι μεσα στο μπολ της και το σκαβει!

εε και τι εγινε που αναποδογυρισα το πατιο μου?αφου θα μου βαλεις αλλες κροκετες!