Ημέρα των ζώων σήμερα 04/10/2011

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Παιδιά, νοιώθω την ανάγκη να πω, άπειρα μπράβο στην kasi.

Ετυχε χθες να περάσω από το μαγαζί. Επρεπε να δείτε πως το είχε στολίσει, λόγω της γιορτής.
Σαν να φιλοξενούσε παιδικό πάρτυ. Με γιρλάντες, αφίσες, χρώματα πολλά.
Οχι μέσα. Εξω στο πεζοδρόμιο, να το βλέπουν όλοι.
Τώρα που το σκέφτομαι...τι μαλακία που δεν σκέφτηκα να τραβήξω καμμία φωτό ](*,)

Γειά σου ρε Βικάκι, θεά....;-):)

* Παρεπιπτόντως και τυχαία, εμείς είχαμε σπανακόρυζο (μπλιαχ)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μπραβο kasi! Ας γινει παραδειγμα η σταση σου, σε ολους τους επαγγελματιες του χωρου.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Αν και εκτός ημέρας ....χρόνια πολλά σε όλα τα ζώα και να χαίρονται όλοι στο φόρουμ τα σκυλιά τους . Ευτυχώς που είμαι απο τα άτομα που χορταίνουν με ενα κομμάτι ψωμί και τυρί.

DjSoukis

Banned
Banned
8 Ιουνίου 2006
1.998
744
Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές...με συγκινήσατε!

Να με χαιρόσαστε και ότι επιθυμείτε!...:D

Πέρα από το "ζωώδες" χιούμορ μου όμως, θα ήθελα να πω πως μέρα γιορτής θα είναι η μέρα που δεν θα έχουμε ανάγκη καμία Παγκόσμια Ημέρα να μας θυμίζει τα αυτονόητα (και απλά να μας "αναγκάζει" να καταναλώσουμε με "κίνητρο").

Άντε και του χρόνου!

:)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Νομίζω (αν θυμάμαι καλά) :rolleyes: ότι αυτό το μαγαζί είναι στην Μιχαηλ Βοδα 69 και το τηλέφωνο ειναι 2108837145 :)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
παιδια ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια :) μεσα απο την καρδια μου!!
Amalia + mareco με συγκινησατε! ευχαριστω!!!!!!!!!!!!
Το λιγοτερο που θα μπορουσαμε να κανουμε σαν μαγαζι, υπαρχουν και αλλοι ΕΥΤΥΧΩΣ και ελπιζω να ακολουθησουν περισσοτεροι!!

Για μας (ειμαι βεβαιη και για σας..) γιορταζουν καθε μερα!! τα αγαπαμε μερα με την μερα πιο πολυ!
Τις προαλλες ειχαν την "ονομαστικη" τους .. και στολισαμε μπαλονια... ε και επι τη ευκαιρεια (που γενικα δεν χανουμε ευκαιρεια).. ας ενιχυσουμε ενα σημαντικο μυνημα περι υιοθετησης αδεσποτων ;)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros