Ηλικιωμένα σκυλιά και διακοπές

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Λοιπόν λιζάκι εγώ επειδή είμαι λίγο συντηρητική σε αυτά.. θα σου απαντήσω και συντηρητικά.

Ο μικρός είναι σχεδόν 11..,εγώ δεν συμφωνώ και πολύ να πηγαίνει παραλια.., ήλιος ,κουραση,ταλαιπωρία..(μην ξεχνάς ότι ,ότι είναι ωραίο για τα κουτάβια δεν είναι και το ίδιο ωραίο για τα ηλικιωμένα,όπου θέλουν περισσότερες ώρες ξεκούραση,ηρεμία και ύπνο..)
Οπως και να έχει ,ένα ταξίδι έχει στρές η αλλαγή περιβάλλοντος και ταλαιπωρία..
Αυτά είναι τα δεδομένα..
Από την άλλη ,μακριά πολύ από ένα καλο και σίγουρο γιατρό..
Επίσης από ότι κατάλαβα θα μένει και μονος του τα βραδια ,όπου να..,το περισσότερο στρές ,μακριά από το σπίτι του και σε ένα για εκεινο ξένο περιβάλλον.

Καλύτερα εδώ με την μαμά σου όπου θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο..και θα περάσετε και οι δυο καλύτερα και ηρεμότερα.. :wink: :D

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Συμπερασμα :
Chloe
1.Μενεις σπιτι με το σκυλο.
2.Αναλαμβανεις να φιλοξενησεις τη Λαρα μου.
3.Κανεις δωρο τις διακοπες στη Ναξο στη μαμα σου για να την
ευχαριστησεις που σε βοηθαει με το σκυλακι.
4.Περνω τη μαμα σου και παμε μαζι διακοπες στη Ναξο.(αν
συμφωνει φυσικα ο μπαμπας).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
και στελνω και εγω το χρυσακι μου για να το φυλας και να ξεπερασεις τη γατοφοβία σου!! 22-29 αυγουστου ειναι οκ?! 8) 8) 8)

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Εγω λεω να κρατησει και τη Ρανια και να ερθω μαζι σας 8)

ΥΓ Τα εξοδα μου δεν θα τα επιβαρρυνθει η Λιζα :D

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Οχι καλε..
Το βρηκα :idea: :idea:
Οποιος θελει φυλαξη απο λιζα θα πηγαινει μαζι με σκυλο και ενα γατακι..! ετσι δε θα πληρωνουμε εξοδα σκυλιων αφου στην ουσια της παρεχουμε μαθηματα αντιγατοφοβιας δωρεαν.. :paletas: :paletas:
=; =; =; δε χρειαζεται κανενα ευχαριστω εκ μερουσ σου λιζα.. εμεις για καλο θα το κανουμε 8)

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Εγώ με το εισιτήριο για τη Νάξο είμαι εντάξει, το σκυλάκο μου θα τον κρατήσει ο μπαμπάς μου... Γάτες όμως σου στέλνω πολλές... :lol: :lol:

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
χαχα εεεελα βρε Λιζακι δν φτανει π σε σκεφτομαστε και θελουμε να ξεπερασεις τις φοβιες σ ειμαστε και τρελοι?
Εχω κ εγω μια γατουλα να κρατησεις αμα θες :lol: :lol: :lol:

Οσο για το παιδι σ κ εγω θα ημουν σε διλημα γιατι αν παθαινε κατι και ελειπα θα επαιρνα την 1η πτηση να γυρισω σαν τρελη... Αλλα θα συμφωνησω με τους περισσοτερους καλυτερα να μεινει με τη μαμα σ αφου περναει καλα και θα εχει τη φροντιδα που χρρειαζεται ας μην τον κουρασεις καλυτερα! :wink:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
MANOY said:
χαχα εεεελα βρε Λιζακι δν φτανει π σε σκεφτομαστε και θελουμε να ξεπερασεις τις φοβιες σ ειμαστε και τρελοι?
Εχω κ εγω μια γατουλα να κρατησεις αμα θες :lol: :lol: :lol:
Εχω και εγω εναν γατουλι, μολις 10 κιλων, για να ξερπερασεις τους φοβους σου!! :wink:

Παντος το ειδα χτες το Παιδι, δεν καταλαβαινω και πολυ τους προβληματισμους σου!! Μια χαρα ειναι!
Μετα απο τα λεγομενα σου εδω, περιμενα να δω καναν γερο ετοιμοροπο- αλλα καθε αλλο- ειναι ενα γλυκητατο σκυλακι, οπος πρεπει για την ηλικια του.
Εγω θα τον επαιρνα μαζι μου- γιατι να μην απολαυσει και αυτος μαζι μου αυτες τις ξενοιαστες μερες των διακοπων, οπου θα εχω και πιο πολυ χρονο να ασχοληθω μαζι του.

Θα επαιρνα μαζι μου ενα φαρμακειο πρωτων αναγκων- και βουρ στο νησι!!!!

Εγω παντος το καλοκαιρι παιρνω και τους 3 μαζι και ειναι ολοι καπος ΚΑΠΗ πια!
Οσο για το παιδι σ κ εγω θα ημουν σε διλημα γιατι αν παθαινε κατι και ελειπα θα επαιρνα την 1η πτηση να γυρισω σαν τρελη...
Αυτο το εκανα εγω μια φορα απο γερμανια!!
Ειχε αρρωστησει το μωρο μου και αλλαξα πτηση και γυρισα εσπευσμενα την επομενη μερα, αλλαζωντας την πτηση μου.

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Τωρα εσυ βρε Frenchie τι θες και επεμβαινεις;Πανω που ειχαμε βολεψει 4 ανθρωποι τα σκυλια μας και τα γατια μας με καποιον που θα τα αγαπαει και θα τα φροντιζει, πας να μας το χαλασεις. :twisted: :twisted: :twisted:
Εκτος αν το κανεις για να πας εσυ Ναξο τελικα. :D :D
Rania, xritaki, dali, MANOY ας ενωθουμε.Για τα μωρα μας και τις διακοπες ρε γαμωτο!!!!!!!!!

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Απο τη μια εχεις δικιο frenchie.. αλλα τα βραδυα? που θα βγαινει εξω? ο μικρος θα μενει μονος? αν παθει κατι? Δεν ξερω και ποσο επικινδυνες ειναι οι αρυθμιες.. ενω στην αθηνα θα ειναι η μαμα να τον προσεχει αν κατι παει στραβα να το προλαβει-χτυπα ξυλο!!-και απο οτι καταλαβα και ο πατριος σου τον αγαπαει και θα τον προσεχει..ενω στη ναξο θα μενει μονος μεχρι τα ξημερωματα? Εγω θα αγχονομουν να τον αφσω μονο καθε βραδυ μεχρι ξημερωματα..

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
@Kotsidas
μωρε και εγω για αυτο τα λεω.. γιατι νομιζεις οτι μπηκα στο φορυμ.. για τσαμπα μπειμπυ σιτερ *lingua* *lingua* :paletas:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
ΠΡΩΤΟΝ: Είστε θεότρελοι!
Δεύτερον: Xritaki ναι τρελαίνεται ο πατριός μου για το σκύλο μόνο που δεν του έχω και πολλή εμπιστοσύνη γιατί έχει μια τάση να τον περνάει για κουτάβι. Ευτυχώς η μαμά μου κρατάει μαστίγιο!

FrenchieFan said:
Παντος το ειδα χτες το Παιδι, δεν καταλαβαινω και πολυ τους προβληματισμους σου!! Μια χαρα ειναι!
Μετα απο τα λεγομενα σου εδω, περιμενα να δω καναν γερο ετοιμοροπο- αλλα καθε αλλο- ειναι ενα γλυκητατο σκυλακι, οπος πρεπει για την ηλικια του.Εγω θα τον επαιρνα μαζι μου- γιατι να μην απολαυσει και αυτος μαζι μου αυτες τις ξενοιαστες μερες των διακοπων, οπου θα εχω και πιο πολυ χρονο να ασχοληθω μαζι του.
Θα επαιρνα μαζι μου ενα φαρμακειο πρωτων αναγκων- και βουρ στο νησι!!!!
Μια χαρά είναι το πουλάκι μου (και τώρα πια και κούκλος, είσαι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ), όμως έχει τα προβληματάκια του όπως και να 'χει. Δεν είναι και πρώτο νιάτο! Θέλω πολύ να τον πάρω μαζί αλλά αφενός η ζέστη τον κουράζει απίστευτα και αφετέρου σκέφτομαι την καρδούλα του, που αν και είναι εντάξει, χρειάζεται παρακολούθηση.
Χτες, απ' τη χαρά του που κουρεύτηκε και πήρε αέρα έτρεξε να ανέβει τις σκάλες όταν μπήκαμε στο σπίτι και αντί να φτάσει στον τέταρτο που μένουμε κουράστηκε κι έμεινε στον δεύτερο, σαν να του τέλειωσε η βενζίνη ένα πράγμα. Και με τις βόλτες το ίδιο. Ειδικά ο πατριός μου που τον έβγαζε για πολλή ώρα (παλιότερα έκανε διαδρομές χιλιομέτρων χωρίς κανένα πρόβλημα), τώρα με τη ζέστη έχει παρατηρήσει ότι ο μικρός τα φτύνει και γυρνάει σπίτι γρήγορα.
Αυτοί είναι οι προβληματισμοί μου, αλλά έχω χρόνο να το σκεφτώ ακόμα.

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Chloe said:
Xritaki ναι τρελαίνεται ο πατριός μου για το σκύλο μόνο που δεν του έχω και πολλή εμπιστοσύνη γιατί έχει μια τάση να τον περνάει για κουτάβι. Ευτυχώς η μαμά μου κρατάει μαστίγιο!
Κοιτα.. μη ξεχνας οτι οι αντρες θελουν και αυτοι την εκπαιδευση τους.. που ειναι πιο δυσκολη απο του σκυλου.. και δεν υπαρχουν και καταλληλοι εκπαιδευτες γκαμωτο.. :p :p :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Chloe said:
Ειδικά ο πατριός μου που τον έβγαζε για πολλή ώρα (παλιότερα έκανε διαδρομές χιλιομέτρων χωρίς κανένα πρόβλημα), τώρα με τη ζέστη έχει παρατηρήσει ότι ο μικρός τα φτύνει και γυρνάει σπίτι γρήγορα
Αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό, δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Τα δικά μας που είναι πρώτα νιάτα και αν δεν τρέξουν μια ώρα ημερησίως full speed μας βγάζουν την πίστη μετά, τώρα με τη ζέστη όταν τα βγάζουμε έξω ίσα ίσα κατουράνε και μετά τα στυλώνουν και μας κοιτάνε με στυλ: "Είστε τρελοί που θα περπατάμε μεσα στο λιοπύρι??? Πάμε σπίτι να πιάσουμε μια παχιά σκιά!!!!"

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Για μας φετος θα ειναι οι πρωτες μας διακοπες με τη μικρη..
Φευγω για Παργα, εχω κλεισει bungallow πανω στη παραλια...και μετα απο προτροπη της Ανδριαννας θα παρω και τη μικρουλα μαζι..
Θα ψαξω καλα να βρω και εναν καλο κτηνιατρο εκει..
Οι μονες ωρες που θα μενει μονη ισως ειναι τα πολυ ζεστα μεσημερια..Αλλωστε βραδυα δεν ειμαστε και του πολυ clubbing..ισα ισα κανα ποτακι εξω οπου θα εχω και τη μικρη μαζι..Και τα απογευματα φουλ βολτες στη πολη και παιχνιδια στο gazon των δωματιων...
Πιστευω κι εγω οτι μπορεις να την παρεις μαζι σου..Μετα απο 10 χρονια που ειστε μαζι εσυ εχεις και την καταλληλη εμπειρια των διακοπων..ενω εγω θα πεθανω απο το αγχος,χαχαχαχα!!!
Να την παρεις να την παρεις, να την παρεις...και να περασετε πολυ ομορφαααα!!!!!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
puzzle said:
Πιστευω κι εγω οτι μπορεις να την παρεις μαζι σου..Μετα απο 10 χρονια που ειστε μαζι εσυ εχεις και την καταλληλη εμπειρια των διακοπων..ενω εγω θα πεθανω απο το αγχος,χαχαχαχα!!!
Να την παρεις να την παρεις, να την παρεις...και να περασετε πολυ ομορφαααα!!!!!
Είναι αγόρι... ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΛΗΖ. ΦΤΑΝΕΙ.
Ναι, από εμπειρία διακοπών έχουμε μπόλικη... Μόνο πέρυσι τον άφησα σπίτι γιατί στην ουσία έφυγα για 5 μέρες στο... Λουτράκι (αλλά αν έχεις καλή παρέα παντού περνάς υπέροχα!)
Εγώ δεν είμαι γενικώς καθόλου του clubbing, αλλά στις διακοπές δε θέλω να γυρίζω σπίτι πριν τις... 4 ας πούμε.
Επίσης στη Νάξο, οι σκιές είναι περιορισμένες. Δε θα βρεις δηλαδή εύκολα μεγάλη φυσική σκιά. Συχνά η ομπρέλα είναι μονόδρομος και στους μεγάλους καύσωνες δεν κάνει και τίποτα.
Θυμάμαι μια φορά στην Πλάκα (παραλία είναι) που δεν μάζευε τότε πολύ κόσμο, ο μικρός βρήκε ένα γαϊδούρι και ξελαρυγγιάστηκε να το γαυγίζει!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Το γαϊδούρι χαμπάααααρι!!!!!
Μια άλλη φορά ήρθαν κάτι γυμνιστές να τον χαϊδέψουν (πήγαμε πολύ μακριά περπατώντας) και δεν ήξερα πού να κοιτάξω :oops: :oops: :oops: Ο δικός μου? Τρελή χαρά!
Άλλη φορά είχε βρει το κινητό ενός παιδιού της παρέας ψάχνοντας στην άμμο!!!!! Το προηγούμενο βράδυ το παιδί αυτό είχε γνωρίσει μια κοπέλα στη Σαντορίνη (είχε έρθει Νάξο εκείνη τη μέρα). Είχε σκάσει απ' το κακό του που έχασε το κινητό του, γιατί είχε μέσα το τηλέφωνό της! Ε... φανταστείτε αυτό έγινε πριν από 6 χρόνια. Ο φίλος μου βγήκε με την κοπέλα στην Αθήνα αλλά κόλλησαν σαν φίλοι. Μετά όμως του γνώρισε μια φίλη της και έγινε το κονέ...Τα παιδιά είναι ακόμα ζευγάρι. Και το χρωστούν στο ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ! :D

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Είναι αγόρι... ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΛΗΖ. ΦΤΑΝΕΙ.
Χιλιααα Συγγνωμη...βλεπεις ειμαι και σχετικα νεος στο forum..Ασε που ειμαι στη δουλεια και διαβαζω λιγο γρηγορα...
Εγω εχω τρελλη ανησυχια για τις διακοπες λογω της ιδιαιτεροτητας του αναπνευστικου στη ρατσα μας..
Κερδισα ομως σε ενα διαγωνισμο μια μικρη σκοινουλα για σκυλους και θα την εχω παντα μαζι μου στη παραλια..Και μπολικοοο νεροοο!!!!
Φυσικα συμβουλευομαι την ειδιμων μου..Ανδριαννα!!!