Ηλικία και κολύμπι....

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Χαχαχαχαχαχα.... απίθανο!!!

Από εκεί που δεν ήταν σίγουρος, όταν έκανε το πρώτο βήμα χοροπήδαγε κιόλα!!! Τρομερό!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Εμείς από την άλλη του κάνουμε ένα καλό καλό ξέπλυμα στο μπαλκόνι με το λάστιχο, όταν γυρίσουμε από τη θάλασσα, που το ευχαριστιέται κιόλας μες στη ζέστη και παίζει. Καμία σχέση με την αντίδρασή του στο μπάνιο, στην μπανιέρα, που το υπομένει σαν βρεγμένος.... γάτος

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Ναι. Προς τι η έκπληξη ?
Ειναι τοσο σημαντικό να ξεπλυθεί με νερο αμεσα? Δηλαδή αν γίνει σπιτι ή την αλλη μερα ειναι κακό ?
Εμεις επειδή το καλοκαιρι κάνουμε συχνά καμπιγκ είναι ολη μέρα και νυχτα στη θάλασσα.. μπορει κ να περάσει μια μερα και να τον ξεπλύνω.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ειναι τοσο σημαντικό να ξεπλυθεί με νερο αμεσα? Δηλαδή αν γίνει σπιτι ή την αλλη μερα ειναι κακό ?
Εμεις επειδή το καλοκαιρι κάνουμε συχνά καμπιγκ είναι ολη μέρα και νυχτα στη θάλασσα.. μπορει κ να περάσει μια μερα και να τον ξεπλύνω.
Και δεν βγάζει τίποτα στο δέρμα; Εμεις μεναμε στη θάλασσα κάπου 1-1.5 ώρα και μετά αν δεν τον ξεπλενα καλά καλά έβγαζε κοκκινιλες και τρωγοταν.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Και δεν βγάζει τίποτα στο δέρμα; Εμεις μεναμε στη θάλασσα κάπου 1-1.5 ώρα και μετά αν δεν τον ξεπλενα καλά καλά έβγαζε κοκκινιλες και τρωγοταν.
Παρολο που εχει ευαισθητο δερμα , απο τη θαλασσα οχι ποτε δεν εχει βγαλει.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Την πρώτη φορά που μπήκε η Ρούνη στη θάλασσα ήταν 3-4 μηνών, ήταν καλοκαίρι και ήταν ...μαζί μας....
Μπήκε πρώτος ο άντρας μου και η Ρούνη από πίσω, τον έφτασε και ήθελε να τον "αγκαλιάσει". Περιττό να σας πω πως έγινε η πλάτη του.
Νυχιές, νυχιές, νυχιές... Οπότε προσοχή, αν δε θέλετε να γίνετε....ριγέ!!!!!!

Όσον αφορά στο ξέβγαλμα, στην αρχή δεν την ξεπλέναμε, μια κι έκανε μπάνιο κάθε μέρα. Ώσπου άρχισε να παρουσιάζει κάτι σαν ξηροδερμία, σαν ξεφλούδισμα;;;; τι να πω. Οπότε, πλέον με το που επιστρέφουμε ξέβγαλμα με γλυκό νερό κι έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!!!!!

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Ο Diego έκανε το πρώτο του μπάνιο 6 μηνών στο ποτάμι του χωριού μου. Δεν είχα σκοπό να τον αφήσω να κολυμπήσει, τον είχα πάει βόλτα και πήδηξε μόνος του μέσα στο νερό. Έπαθα πλάκα με το πόσο πολύ του άρεσε και πως άρχισε αμέσως να κολυμπάει, λες και το έκανε χρόνια. Απο τότε τον πήγαινα κάθε μέρα μέχρι να φύγουμε. Στην θάλασσα δεν τον πηγαίνω γιατί φοβάμαι λίγο.. Το θέμα είναι οτι δεν με αφήνει και μένα να μπώ μέσα και όταν με βλέπει να κολυμπάω γαβγίζει και προσπαθεί να με τραβήξει έξω.. :D:D

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Φοβάμαι μην απομακρυνθεί πολύ με το κολύμπι.. Το ποτάμι δεν το φοβάμαι γιατί στο σημείο που πάμε δεν είναι βαθύ, εμένα μου φτάνει μέχρι τη μέση, και καθόλου ορμητικό. Επίσης το νερό είναι πεντακάθαρο και δεν με νοιάζει αν πιει, ενω αντιθέτως δεν κάνει να πίνει θαλασσινό νερο..

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Δεν έχει πιει γιατί δεν τον έχω πάει ποτέ αλλά πίνει απο το ποτάμι και φαντάζομαι πως και στη θάλασσα να πάει το ίδιο θα κάνει. Επίσης έχω δει άλλα σκυλιά που πίνουν και μετά κάνουν εμετους.. Οπότε παροτι έχουμε σπίτι κοντά στη θάλασσα, θα περιμένω να πάμε πάλι στο χωριο για μπανια, να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Ένα μακρύ λουρί εκπαίδευσης, θα το βρεις στα περισσότερα pet shop... εγώ έχω ένα 8μετρο φλέξι, αλλά δε νομίζω να μου χρειαστεί...

Το Σάββατο πήγαμε στην παραλία για πρώτη φορά... δεν μπήκε στο νερό, αλλά έβρεξε τα πόδια της. Έπαθε πλάκα με την άμμο δε, πήγε και έχωσε τη μούρη της μέσα και βγήκε σαν κουραμπιές πασπαλισμένη με άμμο!!!
Έκανα και το εξής, της άφησα το λουρί να το σέρνει από πίσω και αποδείχθηκε ότι ακούει στο έλα αμέσως... πω,πω...περιμένω το καλοκαίρι πως και πως!!!