Ηλεκτρικό κολάρο κατά του γαβγίσματος

superman

Well-Known Member
28 Μαϊου 2009
7.422
739
χαλκιδα
www.facebook.com
εγω απλα θελω να σου επισημανω να ειναι κουρασμενος το βραδυ πριν παει ταρατσα για υνπο και ταισμενος βοηθαει.ειπα μπας και το δοκιμασεις πριν το κολαρο

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
file superman το κανω καθε μερα αυτο...ολο τρεχει κ παιζει το βραδυ κ οταν γυρναω σπιτι τον ταιζω.αλλα αυτος μπααα...δεν νιωθει.kokoni αμα μιλησω απο κοντα με καποιον εκπαιδευτη θα τον ρωτησω...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Προσωπικα δεν εχω κάτι να σου πω παραπάνω!

Τα ηλεκτρικά κολάρα είναι κολάρα με ηλεκτρισμό!Βάζεις μπαταρία βγάζεις μπαταρία!

Επίσης προσωπικα τα λεγόμενα μου δεν είναι αρλούμπες!Αν δεν θέλεις να δεις αυτα που σε συμβουλεύουμε και εμείς οι ομόσταβλοι τότε λυπάμαι αλλά από μένα δεν θα ακούσεις αυτα που θέλεις να ακούσεις!

Καλή ζωή να έχει ο μικρός σου!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Να σε ρωτήσω δύο πράγματα;
1) Στα παιδιά σου θα βάλεις το ίδιο κολάρο αύριο μεθαύριο που θα κλαίνε όταν δεν σε βλέπουν;
2) Το σκύλο τι τον πήρες; Αφού δεν ασχολείσαι μαζί του...

Κι ο δικός μου σκύλος είχε το ίδιο πρόβλημα και οι σκύλοι του 80% του φόρουμ είχαν το ίδιο πρόβλημα και με όσα μας είπαν τα παιδιά εδώ πέρα ασχοληθήκαμε 1 μήνα (στον δικό μου έπιασε σε 2 μέρες, αλλά βάζω ένα μέσο όρο), και ηρέμησαν!
Είναι κρίμα να είναι στην ταράτσα...
Το σκυλί δεν είναι μόνο "φαί-βόλτα".. Είναι κι άλλα... πολλά...
Και ειδικά αν λες ότι τον πήρες για συντροφιά, το βλέπω αδιανόητο να μένει στην ταράτσα/μπαλκόνι/κήπο/οικόπεδο με τέεεεεεεελειες εγκαταστάσεις για να έχει να καμαρώνει στους φίλους του τις μύγες όταν θα μένει μόνος εκεί....

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ενα ειναι το ηλεκτρικο κολλαρο.. ειτε κατα του γαυγισματος, κατα του σκαψιματος, κατα της κοπροφαγιας κλπ
Για την ιστορία... δεν είναι ένα το ηλεκτρικό κολλάρο... υπάρχουν ειδικά κατά του γαβγίσματος που όταν ο σκύλος γαβγίσει ενεργοποιούνται αυτόματα. Τα άλλα είναι με το πάτημα του κουμπιού (όταν ο σκύλος γαβγίζει, σκάβει, τρώει από κάτω).

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δύο είναι οι λύσεις που προτείνω κι όπως πολύ καλά κάνεις αγνόησε με:

1. Λοβοτομή ... αρνάκι θα στον κάνει, θα 'ναι όπως τον θες!!!!
2. Αν θες να γεμίσεις με κάτι την ταράτσα και να λένε κι απ' τα γύρω κτίρια πόσο προχωρημένος είσαι βάλε φωτοβολταϊκά.

Απαξιώ να δώσω οποιαδήποτε άλλη απάντηση. Έχω μια Moto Guzzi που έχει μπει από Μπράλο μέχρι Μέγαρα, έχω όμως και γνωστούς με R6, Busa και λοιπά που ξημεροβραδιάζονται στις καφετέριες κι έχουν δει πίστα μόνο σε φωτογραφίες. Δε θες τη γνώμη μου γι' αυτούς και προφανώς ούτε και για 'σενα. Άλλωστε και το φόρουμ δεν επιτρέπει προσωπικούς σχολιασμούς.

Μόνο μια πρόταση ακόμα πριν το βάλεις στο σκύλο δοκίμασε το μία γύρω απ' το δικό σου λαιμό να δούμε αν θα σ' αρέσει.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Δώσε τον σκύλο!
Aν θυμάμαι καλά και δεν κάνω λάθος είχες ανοίξει ξανά θέμα για τον σκύλο σου που ζει στην ταράτσα σχεδόν μόνιμα και πάλι οι ίδιοι και οι ίδιοι είχαμε προσπαθήσει να σου πούμε ότι δεν είναι σωστός τρόπος να ζει το σκυλί στην ταράτσα κλπ κλπ...
Και τελικά όχι μόνο από το ένα αφτί σου μπήκαν και από το άλλο σου βγήκαν αλλά τώρα ρωτάς και για ηλεκτρικά κολάρα γιατί ο σκύλος φυσικά από την μοναξιά έχει λαλήσει και φυσικά ενοχλεί τους γείτονες που ούτε και αυτοί φταίνε σε τίποτα.
Είναι φανερό ότι δεν έχεις χρόνο για ένα τέτοιο σκύλο, για οποιοδήποτε σκύλο μάλλον, οπότε κάντου την χάρη και βρες ένα καλό σπίτι και δωστο.
Όσο για το ηλεκτρικό κολάρο που ρωτάς στα χέρια τα δικά μας που δεν είμαστε εκπαιδευτές είναι ένα λάθος εργαλείο εξ'ορισμού.

Last edited:

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
να σου πω εγώ μιας και έχω χρησιμοποίηση το αντίστοιχο εκπαίδευσης τις ίδιας εταιρίας..όντως μόλις μάθει το καμπανάκι σταματας να χτυπάς στο σκυλί με ρεύμα..την ένταση σε λογικά πλαίσια ισα ισα να τρομάζει και όχι να ουρλιάζει ο σκύλος,εγώ το χρησιμοποίησα σε κυνηγόσκυλο gt ήταν επιθετικός στο βουνό..για το γάβγισμα έχω δει..να τρώει ρεύμα μόλις μάθει το καμπανάκι μόλις μάθει σταματάει να γαβγίζει του το βγάζεις εσύ ήρεμος ότι πλέον έχει μάθει, k αρχίζει το ίδιο πάλι ρεύμα πάλι καμπανάκι,πάλι το μαθαίνει σταματάει και πάλι τα ίδια....γνώμη μου δώσε το σκύλο γιατί καταλαβαίνω ποσο πρόβλημα μπορεί να είναι!! το έχω ξαναδεί το έργο και είχε μπαμπούλα στο τέλος.. το λιγότερο μόλις ένα καλοθελητής βρει ευκαιρία θα σου "φολαρι" το σκυλί και είναι αμαρτία...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
γενικά το κολλάρο ή καίει τον σκύλο
ή πρέπει να του το φοράς αλλιώς κάνει τα δικά του

γιαυτό λέμε πρέπει να το έχουν μόνο άνθρωποι που ξέρουν πότε και γιατί να το χρησιμοποιήσουν

βγήκαν τα κολλάρα και δηλώσανε όλοι εκπαιδευτές-έχω φρικάρει με έναν εδώ στην περιοχή.........ήμαρτων

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
πρέπει να ξέρεις 2-3 πράγματα και να έχεις δοκιμάσει άλλες μεθόδους,,εμενα δεν τολμούσε να περάσει άλλο σκυλί στο βουνό διπλα mas.h αλήθεια είναι ότι έστρωσε σε 2 ώρες το πολύ και μετά σκέτο καμπανάκι.έκατσα είδα το dvd που είχε μέσα ρώτησα και 5-10 πράγματα σε εκπαιδευτεί, και έτσι το έφτιαξα..ότι δουλεύει δουλεύει! αλλα!! δεν είναι απαραίτητο σε μερικές περίπτωσις...όπως έχω βάλει καλά στο μυαλό μου ότι στο μαλινουά δεν υπάρχει ούτε 1 στο 1.000.000 να το χρησιμοποιήσω!!!ο φίλος μας φυσικά είναι στην κρίση του να κάνει ότι θέλει!! εμείς απλά την γνώμη μας λέμε χωρίς να παρεξηγούμαστε, όπως ξέρουμε ο γραπτώς λόγος συχνά παρερμηνεύεται..έχω δει την μέθοδο με το νερό αλλα και σε αυτήν την περίπτωση γαυγίζαν και μετά άμεσος έτρεχαν στα σπιτάκια τους!!δεν μου έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό! άλλος φίλος πάλι με epagnuel έχει 2 και τους βάζει κολάρο μονο τις ώρες κοινής ησυχίας.

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Ειμαι εναντιον στην ιδεα του ηλεκτροφορου κολαρου. Ειναι οδυνηρο για το σκυλι και ειναι κριμα. Ριξε μια ματια στο intrnet υπαρχουν κολαρα με υπερηχους για τον ιδιο σκοπο. Και αυτο ειναι μ@λ@κι@ γιατι σιγουρα ειναι ενοχλητικο αλλα τουλαχιστον δεν ειναι οδυνηρο.

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
μην το "τραγικοπιεις" το θέμα! να είσαι σίγουρη-ος προς πρώτα χτύπησα τον εαυτό μου και μετά το έβαλα στο σκυλάκι μου...σαν τσίμπημα είναι.ούτε εγκαύματα ούτε μύρισε καμένο..ούτε ο σκύλος ούρλιαζε η σφάδαζε από τους πόνους,το καλο είναι ότι δεν το δένι με σένα και δεν ξέρει ότι το κανεις εσύ!! οπότε, νομίζει ότι το παθαίνει επειδή έκανε κάτι λάθος..και ξαναλέω αναφέρομαι για το κολάρο εκπαίδευσης και όχι του γαβγίσματος.και αυτό έπειτα από άλλες προσπάθειες αποτυχημένες μη έχοντας ali επιλογή να βγει ο σκύλος στο βουνό και να υπάρχουν αλλα σκυλιά..

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Ρε Γιωργο ουτε ηλεκτρικα κολλαρα χρειαζεσαι ουτε τιποτα. Αφου οπως λες κανει ζημιες μεσα στο σπιτι, κατουραει, τρωει τις καλτσες σου, βρωμαει και εσυ για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο το εχεις τις 22 απο τις 24 ωρες της μερας στην ταρατσα. Δεν φοβασαι μην πεσει ? Δεν σε νοιαζει που φοβαται μονο του εκει πανω ? Δεν σε νοιαζει τι χαρακτηρα θα διαμορφωσει ?
Αν σιχαινεσαι τις τριχες, τις κατρουλες και τις σκατουλες γιατι το πηρες ? Επειδη απλα σου αρεσε ? Εχεις ευθυνες απεναντι στο ζωακι και με ενα πιατο φαι (ας ειναι και η καλυτερη τροφη) και 2 ωρες ενασχοληση μαζι του δεν τις καλυπτεις.

υγ1 Ασχολεισου με τον σκυλακο.
υγ2 Παρε τον σκυλο μεσα στο σπιτι, ουτε ο πρωτος εισαι ουτε ο τελευταιος με Γ.Π. σε διαμερισμα.
υγ3 Αν τον ειχες παρει απο εκτροφειο θα ειχαν ερθει και θα στον ειχαν παρει πισω πολυ πριν σου μπει η ιδεα για το ηλεκτρικο κολλαρο.
υγ4 Αν δεν εισαι διατεθιμενος να κανεις τιποτα απο οσα σου προτεινανε τα παιδια απλα δωσε τον σκυλο σε καποιον που θα του προσφερει οτι πραγματικα του αξιζει.
υγ5 Κριμα που δεν ειμαστε γειτονες...

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
οιο λουρακι ειχες παρει εσυ και απο που???εχω βρει με 80 εχω βρει και με 140...στο τι να διαφερουν???

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
εμενα όπως ξαναείπα είναι για εκπαίδευση και έκανε 280 αν θυμάμαι και είναι canibeep αν θυμάμαι καλά..δες μήπως και το λύσης αλλιώς το πρόβλημα σου!!εγώ δεν είχα ali επιλογή

και πιστεύω πως είναι παράδειγμα προς αποφυγή!!!!!!!

Last edited:

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030