Βαζω κανα ευρω στην ακρη(λεμε τωρα) για να την τσιμπισω με την πρωτη ευκαιρια. Μεγαλες σοβαρες εταιριες ειναι... αν παραμυθιαζουν τον κοσμο....ε τι να πω...
καλα, αυτο μην το λες γενικα για την Siemens με ολα αυτα που εχει κανει...σε επιπεδο προϊοντων ναι, αλλα ως εταιρια το αντιθετο θα ελεγα...Βαζω κανα ευρω στην ακρη(λεμε τωρα) για να την τσιμπισω με την πρωτη ευκαιρια. Μεγαλες σοβαρες εταιριες ειναι... αν παραμυθιαζουν τον κοσμο....ε τι να πω...
εχω μια κακη συνηθεια να βλεπω τεχνικα ολα τα θεματα...οι αμερικανοι το λενε ocd@reinmeister2 εισαι ο ανθρωπος μου, στο εχω πει ,ε; μισα μισα τα bonus απο τις πωλησεις...
δεν ξερω εαν ισχυει γενικα,απλως ειδα οτι στην περιγραφη του συγκεκριμενου προϊοντος το ξεκαθαριζει οτι δεν χρειαζεται αφαιρεση φιλτρου στο τραβηγμα υγρων...Τι να σας πω ρε παιδιά. Επειδή το δικό μας βρόμεσε, το βγάλαμε και πήγαμε να πάρουμε άλλο. Το παλικάρι που μας έδωσε το ανταλλακτικό μας λέει "Τραβήξατε νερά, ε;"και μας έδωσε τη συμβουλή να βγάζουμε το νέο οπότε είναι να τραβήξουμε νερά. Πριν από έξι - εφτά χρόνια αυτή η ιστορία. Εαν στο μεταξύ βελτίωσαν αυτό το θέμα, μπράβο τους!
να μην τις σκουπιζουμε δηλαδη για να μην τις βλεπουμε οντως;; το θεμα δεν ηταν "τι κανω με τις τριχες, δε μπορω να εχω σκυλο που μαδαει"...ουτε ειπε κανεις οτι με την υπερσκουπα δεν θα εχουμε παντα τριχες στο σπιτι ή δεν θα μαδαει ο σκυλος...απλα συζητησαμε ποια σκουπα μπορει να κανει καλυτερα την δουλεια της...δηλαδη με ποιον τροπο θα αντιμετωπισω καλυτερα την σκονη στο μαυρο αυτοκινητο που εν γνωση μου μετα απο μια μερα θα ξαναφανει.Μία είναι η λύση για τις τριχες εφ όσον έχεις σκυλί!Παύεις να τις βλεπεις!
Σιγα μη φανει η σκονη μετα από μια μερα! Βαλε δεκαλεπτο για να σαι μεσα! Ειχα καποτε μαυρο...δηλαδη με ποιον τροπο θα αντιμετωπισω καλυτερα την σκονη στο μαυρο αυτοκινητο που εν γνωση μου μετα απο μια μερα θα ξαναφανει.
συμφωνουμεΑπλώς λεω ότι η μονη καθαρη στιγμη ειναι αμεσως μολις εχει τελειώσει το σκουπισμα.
διαφωνουμε...Αρα αν εχουν μεινει και δυο τρεις τριχες με χρηση απλής σκουπας
Karcher WD5 ήταν η επιλογη μου.Haris Drazen, τώρα που πέρασε και για σένα ο καιρός μήπως να μας πεις που κατέληξες και πώς πήγε αυτή η διετία;