ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!

shadowman

New Member
9 Μαϊου 2008
3
0
Καλημέρα σε όλους! Με λένε Αντώνη και περιμένω πως και πως να πάρω το πρώτο μου Λαμπραντοράκι. Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που γίνομαι κομμάτι αυτης της παρέας!!!

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
shadowman said:
Καλημέρα σε όλους! Με λένε Αντώνη και περιμένω πως και πως να πάρω το πρώτο μου Λαμπραντοράκι. Πραγματικά χαίρομαι πάρα πολύ που γίνομαι κομμάτι αυτης της παρέας!!!
γιατί επέλεξες Λαμπραντόρ ???

shadowman

New Member
9 Μαϊου 2008
3
0
Η επιλογή πιο πολύ έγινε γιατί ο χαρακτήρας του ταιριάζει με τον δικό μου, είναι σκύλος οικογένειας και το βασίκο είναι ότι θα μπορεί να με ακολουθεί στα δύο αγαπημένα μου χόμπυ κολύμπι και τρέξιμο :lol:

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
shadowman said:
Η επιλογή πιο πολύ έγινε γιατί ο χαρακτήρας του ταιριάζει με τον δικό μου, είναι σκύλος οικογένειας και το βασίκο είναι ότι θα μπορεί να με ακολουθεί στα δύο αγαπημένα μου χόμπυ κολύμπι και τρέξιμο :lol:
πιστεύω πως πρέπει να το ψάξεις λίγο γιατί απ όσο ξέρω γαυγιζουν αρκετά και είναι για πάντα παιχνιδιάρικα (δλδ να εισαι δραστήριος εσύ :D )

shadowman

New Member
9 Μαϊου 2008
3
0
Gas έχεις απόλυτο δίκιο αλλα πιστεύω οτι με την κατάλληλη εκπαίδευση όλα αυτά ελαχιστοποιούνται

Gas

Well-Known Member
29 Μαϊου 2008
128
0
44
shadowman said:
Gas έχεις απόλυτο δίκιο αλλα πιστεύω οτι με την κατάλληλη εκπαίδευση όλα αυτά ελαχιστοποιούνται
/agree!!!!

antonis_xl

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2008
92
0
Καλος ήρθες και με το καλο να πάρεις το σκυλακι που επιθυμεις!!!
Γιναμε πολλοι οι Αντωνιδες ή μου φένεται;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν