ΗΡΑ the perfect dog

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αλικη μονο απο Αμερικη μπορεις να βρεις pit bull με χαρτια.
Δηλαδη στην Ελλαδα δε γινονται γεννες με κουταβια δηλωμενα στους πιο πανω Ομιλους?
Τι λετε βρε παιδια?!

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
μου κάνει τρελή εντύπωση pitbull να επιτέθετε σε άνθρωπο... εκτός και αν έτσι το έμαθε ο χειριστής του αλλα και πάλι πολύ δύσκολο... εγω ποτέ στην ζωή μου δεν συνάντησα pitbull επιθετικό σε άνθρωπο (δεν λέω οτι δεν υπάρχουν αλλα δεν ειναι χαρακτηριστικό της φυλής ο μόνος τρόπος να το κάνει επιθετικό το σκυλί ειναι να το έχει δεμένο σε σκοτεινά σημεία να το βαράει και να το μεγάλωσε έτσι !
Κι όμως......και το παιδί που το έχει τον είχε όλη μέρα έξω, σε πάρκα, πλατείες, φασαρία.....μέχρι που άρχισε να επιτίθεται και σε ανθρώπους.

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
παιδιά μην τρελαθούμε
Ελαττώματα και Αποκλεισμοί || στο πρότυπο του UKC

έχουν στανταρς και τα πίτ δεν φτίαχτηκαν για κυνομαχίες αλλα για δόλωμα ταύρου
αμα ξέρουμε μόνο την μιση ιστορία κάνουμε τραγικά λάθη πάντως

Όλα τα καθαρά pitbulls ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ προέρχονται απο Αμερική τωρα το που θα γινει η Γέννα δεν έχει σημασία δεν αλλάζει το DNA

γνωστός μου βούλγαρος έφερε και φέρνει επιβήτορα απο και μάνα απο αμερική 1 φορά τον χρόνο για γέννες το οτι η βάση του ειναι βουλγαρία δεν έχει να λέει
τωρα το αν ενας όμιλος απο τους 5 ξερω εγω δεν το αναγνωρίζει δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει!
τεσπ αποτι κατάλαβα ο καθένας
16-20 κιλά τα θυλικά 20-25 τα αρσενικά ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ABT και μόνο !

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
Κι όμως......και το παιδί που το έχει τον είχε όλη μέρα έξω, σε πάρκα, πλατείες, φασαρία.....μέχρι που άρχισε να επιτίθεται και σε ανθρώπους.
τότε κάτι λάθος υπάρχει στα αίματα

χαρακτηριστικό τον ABT ειναι η αγάπη για τον άνθρωπο για αυτό και αν ρωτήσεις σοβαρό εκπαιδευτή δεν προτείνει ποτέ pitbull για φύλαξη χώρου η σωματοφυλακή

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
παιδιά μην τρελαθούμε
Ελαττώματα και Αποκλεισμοί || στο πρότυπο του UKC

έχουν στανταρς και τα πίτ δεν φτίαχτηκαν για κυνομαχίες αλλα για δόλωμα ταύρου
αμα ξέρουμε μόνο την μιση ιστορία κάνουμε τραγικά λάθη πάντως

Όλα τα καθαρά pitbulls ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ προέρχονται απο Αμερική τωρα το που θα γινει η Γέννα δεν έχει σημασία δεν αλλάζει το DNA

γνωστός μου βούλγαρος έφερε και φέρνει επιβήτορα απο και μάνα απο αμερική 1 φορά τον χρόνο για γέννες το οτι η βάση του ειναι βουλγαρία δεν έχει να λέει
τωρα το αν ενας όμιλος απο τους 5 ξερω εγω δεν το αναγνωρίζει δεν σημαίνει οτι δεν υπάρχει!
τεσπ αποτι κατάλαβα ο καθένας
16-20 κιλά τα θυλικά 20-25 τα αρσενικά ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ABT και μόνο !
Εννοιτε οτι εχουν ενα στανταρ προτυπο τα pit bull αλλα δεν ειναι αυτο που νομιζουν οι Ελληνες.
Και ναι και στην Ελλαδα εχουν φερει ζευγαρι με χαρτια απο Αμερικη για γεννες αλλα εκτροφειο pit bull αναγνωρισμενο δεν θα βρεις.
Παντως σου ειπα δεν λεω για το δικο σου, μπορει το δικο σου παρολο που δεν ειναι απο σωστη γεννα να βγει μικροσωμο και στα κιλα που πρεπει και να εχει τον χαρακτηρα των pit bull.

Οντως arrigo_corso μονο pit bull δεν θα εχει ο φιλος σου για να δαγκωνει ανθρωπους. Αφου λατρευουν τους ανθρωπους...κατι παει λαθος με το DNA εκεινου του σκυλου.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Δηλαδη στην Ελλαδα δε γινονται γεννες με κουταβια δηλωμενα στους πιο πανω Ομιλους?
Τι λετε βρε παιδια?!
Ναι αλλα αυτο που εννοω ειναι οτι δεν ειναι αναγνωρισμενη φυλη στον ΚΟΕ, οποτε αναγνωρισμενο εκτροφειο δεν υπαρχει στην Ελλαδα.
Αλλο το να εχει φερει καποιος απεξω καθαροαιμα σκυλια με χαρτια και να τα βαζει να ζευγαρωνουν, που και παλι αν δεν τα παει εξω για εκθεσεις κλπ να δει ποσο εντος προτυπου ειναι και αν ειναι καταλληλα αναπαρωγης τοτε παλι ενας byb ειναι και τιποτα περισσοτερο.
Τα pit bull ειναι αναγνωρισμενα απο το UKC και απο την ADBA.
συλβοσκυλο​, To American staffordshire terrier αναγνωριζεται απο την AKC.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Ναι αλλα αυτο που εννοω ειναι οτι δεν ειναι αναγνωρισμενη φυλη στον ΚΟΕ, οποτε αναγνωρισμενο εκτροφειο δεν υπαρχει στην Ελλαδα.
Αλλο το να εχει φερει καποιος απεξω καθαροαιμα σκυλια με χαρτια και να τα βαζει να ζευγαρωνουν, που και παλι αν δεν τα παει εξω για εκθεσεις κλπ να δει ποσο εντος προτυπου ειναι και αν ειναι καταλληλα αναπαρωγης τοτε παλι ενας byb ειναι και τιποτα περισσοτερο.
Τα pit bull ειναι αναγνωρισμενα απο το UKC και απο την ADBA.
συλβοσκυλο​, To American staffordshire terrier αναγνωριζεται απο την AKC.
σωστα...:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Μ'ένα pitbull rescue club, όπου τα παντός είδους πιτμπουλ, κρέμονται από τα παράθυρα, συζητάμε ακόμη για ενίσχυση ηλιθίων και "καθαρόαιμα" pitbull !!!

Πολύ θα ήθελα να δω ένα από αυτά τα περιβόητα καθαρόαιμα pitbull, που έχουν βέβαια χαρτιά, εννοείται, αλλά που να τα βρεις τώρα; Εδώ δεν βρίσκεις γπ και labrador με χαρτιά της προκοπής, θα βρεις pitbull;

Ελπίζω βρε Αλέξανδρε, τουλάχιστον να μην το πλήρωσες.

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
μάλιστα οκ

καλά να περνάτε παιδιά δυστυχώς το κλίμα δεν σηκώνει εδώ χάρηκα

ΥΓ
"Αλλο το να εχει φερει καποιος απεξω καθαροαιμα σκυλια με χαρτια και να τα βαζει να ζευγαρωνουν, που και παλι αν δεν τα παει εξω για εκθεσεις κλπ να δει ποσο εντος προτυπου ειναι και αν ειναι καταλληλα αναπαρωγης τοτε παλι ενας byb ειναι και τιποτα περισσοτερο."

συμφωνώ και επαυξάνω

"Ελπίζω βρε Αλέξανδρε, τουλάχιστον να μην το πλήρωσες."
άμα ήθελα να πληρώσω θα έφερνα απο αμερική (για μένα ειναι ευκολο)
το θέμα δεν ειναι τι πλήρωσα και τι όχι

τεσπ μπήκα να χαιρετήσω και όχι να αποδείξω αν υπάρχει η φυλή η όχι η αν ειναι επιθετικά σκυλιά (που δεν ειναι) τεσπ καλό ειναι να διαβάζετε (και εγω μαζί) και να ΖΕΙΤΑΙ απο κοντά μια φυλή πριν ξεκινήσετε να βγάζετε γνώμες και παραφιλολογίες όλα μόδα ειναι κάποτε τα ντοπερμαν με τα τα ροντ τωρα τα πιτ αύριο κάποιο άλλο μονο πανίβλ@κες ψευτομαγκες χειριστές υπάρχουν οχι επιθετικά σκυλιά
και ιδιαίτερα ένα σκυλί σαν το πιτ που έχει απο ενστικτο την αγαπη για τον άνθρωπο αλλα ειναι λίγο ποιο επιθετικο με τα άλλα ζώα ειναι στο αίμα του τι να κάνουμε ( κάτι που φτιάχνει όμως πολύ ευκολα )

τεσπ καλό υπόλοιπο

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
μάλιστα οκ

καλά να περνάτε παιδιά δυστυχώς το κλίμα δεν σηκώνει εδώ χάρηκα

ΥΓ
"Αλλο το να εχει φερει καποιος απεξω καθαροαιμα σκυλια με χαρτια και να τα βαζει να ζευγαρωνουν, που και παλι αν δεν τα παει εξω για εκθεσεις κλπ να δει ποσο εντος προτυπου ειναι και αν ειναι καταλληλα αναπαρωγης τοτε παλι ενας byb ειναι και τιποτα περισσοτερο."

συμφωνώ και επαυξάνω

"Ελπίζω βρε Αλέξανδρε, τουλάχιστον να μην το πλήρωσες."
άμα ήθελα να πληρώσω θα έφερνα απο αμερική (για μένα ειναι ευκολο)
το θέμα δεν ειναι τι πλήρωσα και τι όχι

τεσπ μπήκα να χαιρετήσω και όχι να αποδείξω αν υπάρχει η φυλή η όχι η αν ειναι επιθετικά σκυλιά (που δεν ειναι) τεσπ καλό ειναι να διαβάζετε (και εγω μαζί) και να ΖΕΙΤΑΙ απο κοντά μια φυλή πριν ξεκινήσετε να βγάζετε γνώμες και παραφιλολογίες όλα μόδα ειναι κάποτε τα ντοπερμαν με τα τα ροντ τωρα τα πιτ αύριο κάποιο άλλο μονο πανίβλ@κες ψευτομαγκες χειριστές υπάρχουν οχι επιθετικά σκυλιά
και ιδιαίτερα ένα σκυλί σαν το πιτ που έχει απο ενστικτο την αγαπη για τον άνθρωπο αλλα ειναι λίγο ποιο επιθετικο με τα άλλα ζώα ειναι στο αίμα του τι να κάνουμε ( κάτι που φτιάχνει όμως πολύ ευκολα )

τεσπ καλό υπόλοιπο
Αλεξανδρε δεν υπαρχει λογος να φυγεις!!!
Δεν ειπε κανεις κατι κακο για σενα, εννοιτε οτι οι ψευτομαγκες εχουν καταστρεψει την φυλη για να λενε οτι εχουν ενα αγριο σκυλο, ενω στην πραγματικοτητα αυτος ο σκυλος λατρευει τον ανθρωπο.
Δεν τα εβαλε κανεις μαζι σου, ουτε ειπε κανεις οτι δεν αγαπας την μικρη σου :)
Μεινε για θα σε βοηθησει πολυ στην ανατροφη της πριγκιπισσας σου. Δεν νομιζω να σε εκανε κανεις να αισθανθεις ασχημα ή κατι τετοιο.

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
δεν δέχτηκα καμία προσωπική επίθεση ουτε εγω ούτε η Ηρά μου
σε καμία φάση δεν ένιωσα άσχημα η άβολα η πίστεψα πως κάποιος μου την λέει εμένα προσωπικά
ούτε βέβαια ζώ στην ψευδαίσθηση οτι τα πιτ ειναι η ποιο δυνατή η η ποιο ηρεμη η ηποι έξυπνη φυλή που υπάρχει και άλλα τέτοια χαζά

το κάθε σκυλί έχει απίστευτα προτερήματα και μερικα μειονεκτήματα η κάθε φυλή έχει ενα ταμπεραμέντο και ο κάθε σκύλος την δικιά του προσωπικότητα οπου διαμορφόνετ όπως το μεγαλώσει ο άλλος
να μπουμε σε διαδηκασία να αποδείξουμε τα αυτονόητα ειναι χαζό εντελώς χαζό όμως ούτε για το αν υπάρχει η φυλή ούτε για το ποιόν της και εννοείτε μισόλογα που διαβάζουμε διάσπαρτα στο ιντερνετ δεν πρέπει να διαμορφώνει την όποια άποψή μας παράδειγμα το σαββατοκύριακο δεν θυμάμαι η αυτό η το άλλο εχει εκθεση μορφολογίας και πολλά άλλα στν Βαρυμπόμπη και κρητής ειναι Αμερικάνος απο σύλογο που έρχεται αποκλειστικά για αυτο τον σκοπό ωστε να πάρουν και επιβεβαίωσή αναπαραγωγής κάποιοι εκτροφείς και ίσως κάποια πιστοποιητικά δεν χρειάζετε να πάς στο εξωτερικο οι συλλόγοι καμια φορα ερχονται Ελλάδα μια που στο Ελλαδισταν δεν υπάρχει επίσημος φορέας για τα πιτ!

για ατό και σταματάω εδω την συζήτηση γιατι ούτ επίσημος υπερασπιστής της φυλής έιμαι ούτε μπορω να διαβάζω το κάθε τί που ακούγεται google υπάρχει το χρησιμοποιούμε όταν θέλουμε να πούμε κάτι χωρις να ξέρουμε αν ισχύει

πάντως για το φορουμ συνεχίζω να πιστεύω τα καλύτερα μια που υπάρχουν απίστευτα άρθρα και γενικότερα ενημερώνετε πολύς κόσμος σωστα ειδικότερα στο κρίσημο θέμα των puppy mills διατροφές και υγεία τώρα αν πετιούνται (γενικότερα οχι σε αυτο το ποστ μονο) λανθασμένες απόψεις και εγω ξέρω καλύτερα απο όλους ε αυτο ειναι παντού !! απλα εγω προσωπικά δεν θα προσπαθήσω να αλλάξω την γνώμη κανενός

ΥΓ πρέπει να βάζω κόμματα και τελείες βγάζει μάτια το κείμενό μου σορρυυυυ:eye:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
...απλα εγω προσωπικά δεν θα προσπαθήσω να αλλάξω την γνώμη κανενός
Κακώς. Πολύ κακώς. Αν πιστεύεις ότι κάτι αναπαράγεται λανθασμένα και φυσικά έχεις τα αντίστοιχα επιχειρήματα. Πόσο μάλλον, όταν μιλάμε για την φυλή, με την οποία διατείνεσαι, ότι είσαι φουλ ερωτευμένος. Πως αλλιώς, θα μάθει ο κόσμος που δεν γνωρίζει, κάτι παραπάνω;

Γιατί πχ, να μην ανοίξεις ένα θέμα, με τις λεπτομέρειες της έκθεσης, που λες ότι γίνεται;

Αν δεν ασχοληθεί κανείς μας, δεν πρόκειται ποτέ, να αλλάξει τίποτα :rolleyes:

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Πολύ όμορφη η μικρή σου και ζηλεύω τις φωτογραφίες σου,όχι όπως έγω που δεν έκατσα να την βγάλω και τώρα άντε να βρώ που ήταν κουτάβι.;)

όσον αφορά το τελευταίο σου πόστ τα παιδιά προσπαθούν να σε ενημερώσουν και όχι να σε διώξουν.

υγ καλά για το λαμπραντόρ κάτσε σκέψου πόσο καθαρόαιμο ήταν και πώς τον μεγάλωσε για να ορμήξει στο κουτάβι.

^Deadly_Sin^

Member
25 Μαϊου 2013
24
0
39
Κατερινη
Πανεμορφη και πολυ ωραιες φωτογραφιες! Με τετοια φατσουλα που εχει (στη 1η φωτο ειναι σαν να χαμογελαει!) απορω αν εχει καποια σημασια το ολο θεμα περι φυλων που αναπτυχθηκε, ισως θα επρεπε να συνεχιστει αυτη η συζητηση σε αλλο thread.

Προσωπικα ανυπομονω να δω κι αλλες photos της :D

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
Να σου ζήσει η μικρή.
Θα ήθελα να σου πω 1-2 πράγματα στο δικό σου tread, όχι για να γίνω μαιντανός αλλά πιό πολύ να σε βοηθήσω ίσως ξέρω κάτι λίγα.
Είναι κάτι λέξεις που ακούγονται ωραία και χρησιμοποιούνται κατά κόρον όπως "κοινωνικοποίηση" και "υπεύθυνος ιδιοκτήτης" αλλά δεν τις έχουμε διευκρινίσει με αποτέλεσμα να γίνονται λάθη.
Γνώμη μου πρέπει να δίχνεις μεγαλύτερη προσοχή με μεγαλύτερα σε ηλικία και όγκο σκυλιά γιατί δεν είμαστε ειδικοί σκυλοψυχολόγοι και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει ο σκύλος, καλύτερα να παίξει με της ηλικίας της.
Στο θέμα υπεύθυνος ιδιοκτήτης, αν θες κράτα το δεν αφήνουμε ξαμολυτό το πίτ, κάπως έτσι χαλάει το όνομα της ράτσας, γιατί μπορεί ένα μικρόσωμο να θέλει να παίξει ή να του γαυγίσει λίγο και αυτό λίγο να του δαγκώσει την πλατούλα όπως λές και εσύ και μετά να γίνει χαμός.
Για μένα υπεύθυνος σημαίνει λουρί και έλεγχος ανά πάσα στιγμή, αν έχουμε δουλειές μέσα σε crate όχι μπαλκόνι ή αυλή γιατί μερικά πίτ έχουν τρομερό agility και μπορεί να πηδήξουν.
Αυτά τα ολίγα, πάντως μας αρέσουν δεν μας αρέσουν τα πίτ όλο με αυτά ασχολούμαστε :confused:

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
καλά με την κοινωνικοποίηση τα σκάτωσ@ εντελώς βέβαια να σημειώσω και τις 2 φορές ήταν με λουράκι και τα 2 σκυλάκια απλά πίστευα οτι ήταν αδύνατον να δαγκωθεί κουτάβι well όσο ζείς μαθαίνεις

την Κυριακή λοιπόν το πήγα στο πάρκο στην Μαρίνα φλοίσβου μου είπε ένας φίλος που έχει ένα αμσταφ 4 μηνών και ειναι στο ίδιο μεγεθος ακομα με την Ηρα εκει λοιπόν ειναι ενα απίστευτο μέρος με πολλά σκυλάκια δυστυχώς ποιο πολύ έδωσε σημασία και ήθελε να παίξει με τους ανθρώπους παρά με τα άλλα σκυλιά δεν έπαιξε με κανένα λίγο μόνο του και πήγαινε όπου υπήρχε άνθρωπος για χάδια όποτε το πλησίαζε άλλο σκυλάκι ξάπλωνε κάτω και καθόταν ακίνητο με την ουρά κάτω απο τα σκέλια είτε ηταν μεγάλο ειτε μικρότερο του σε μέγεθος... και τις 3 ώρες που κάτσαμε δεν έπαιξε ουτε με ένα αλλα γενικότερα έπαιξε μόνο του τρέξαμε λίγο εκει προς το τέλος έβγαλε λίγο θάρρος και όταν λέω θάρρος μπορεί και να περνουσε δίπλα απο σκυλί χωρις να ξαπλώσει κάτω αλλα όταν πήγαινε κάποιο άλλο να το μυρήσει Ξάπλα η δικιά σου αυτο που μου έκανε ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση ειναι το εξής γεγονός παρόλο που με το αμσταφ δεν έπαιξε καθόλου και τον φοβόταν όποτε πλησίαζε κάποια στιγμή η γυναίκα μου έιχε ξαπλώσει κάτω και η Ηρα είχε ανέβει πάνω της και πάιζαν, κάποια στιγμή πλησίασε το αμσταφ προς το κεφάλι της γυναίκας μου λογικά να παίξει και επειδή φοβήθηκε με την πατήση στο προσωπο γυρησε το κεφάλι της και έκλεισε τα μάτια ε παιδια πατάει ενα γρύλισμα / γάβγισμα η Ηρα πο πο πο πο του στιλ μην πλησιάζεις την μάνα μου σε έσκισα πολύ το χάρηκα πάντως στο καπάκι λοιπόν συνέχισε το παιχνιδι τι να πώ ελπίζω την επόμενη Κυριακή να αρχίσει να παίζει και με άλλα σκυλάκια εως τότε βλέπουμε

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Δεν ειναι απαραιτητο να παιζει με αλλα σκυλια αν δε θελει...
Επισης, εγω θα προτιμουσα την υποτακτικη σταση του ξαπλωματος που εχει απο το γαυγισμα γρυλισμα επειδη ενας αλλος σκυλος πλησιασε τη γυναικα σου.. που δε θα μου αρεσε καθολου.

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
Μυαλό πάντως, δεν βάζεις...:rolleyes:
δηλ? να τον κλείσω στην αυλή να μην βλέπει κανέναν ετσι μάλλον θα αγριέψει με όλα αυτο που με ενδιαφέρει ειναι να μάθει να ζει αρμονικά με όλα
Δεν ειναι απαραιτητο να παιζει με αλλα σκυλια αν δε θελει...
Επισης, εγω θα προτιμουσα την υποτακτικη σταση του ξαπλωματος που εχει απο το γαυγισμα γρυλισμα επειδη ενας αλλος σκυλος πλησιασε τη γυναικα σου.. που δε θα μου αρεσε καθολου.
οχι κάνεις λάθος μάλλον εγω δεν το έγραψα καλά

στο τρίωρω που ήματσν εκει παιξαμε με πολλά σκυλάκια χαιδεψαμε άλλα τόσα δεν ειχει κανένα προβλημα
όπως έγραψα ηταν ξαπλωμενη στο γρασίδι με την Ηρα πάνω της το άλλο ήρθε για να παιξει απο την μεριά που είναι το κεφάλι της η γυναίκα μου φοβήθηκε οτι θα την πατουσε πάνω στο κεφάλι λογικά έπιασε το συναισθημα του ΦΟΒΟΥ της γυναίκας μου και αντέδρασε αυτο ειναι πολύ σωστό και πολύ Υγειές να το κάνει στο κα΄πακι συνεχίσαν το παιχνίδι όπως έιπα και τα 2 μαζί το ένα απο αριστερα το άλλο απο δεξιά η Ηρα δεν ενοχλήθηκε καθόλου όταν τα χαιδευε και τα 2