ΗΡΑ the perfect dog

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
Καλημέρα επιτέλους μετά απο αρκετά χρόνια κατάφερα να αποκτήσω και εγώ το κουτάβι που πάντα ήθελα είχα σκυλάκια παλαιότερα αλλα τίποτα δεν συγκρίνεται με το σκύλο που είσαι ερωτευμένος

ε το λοιπόν εγώ ονομάζομαι Αλέξανδρος ειμαι φωτογράφος και χαιρετώ την παρέα σας και ευχαριστώ για κάποια ενδιαφέρον άρθρα που έχω διαβάσει εδω μέσα πριν αποφασίσω να γραφτώ

το κουταβάκι μου ειναι 3,5 μηνών και βρισκόμαστε σε φάση κοινωνικοποιήσεις μια που η πρώτη του επαφή ηταν με ένα dogo που το δάγκωσε το αυτάκι και η δευτερη με ενα λαμπρατόρ που του δάγκωσε την πλατούλα και όταν λέω δάγκωσε δεν του έκανε καμια ζημια ισα ισα αρκετό όμως για να το τρομάξει γενικότερα τωρα αρχίζει σιγά σιγά και τα πάει κάπως καλύτερα θα ειναι λίγο δύσκολο όμως μια που λόγω φυλής θέλει παραπάνω προσπάθεια για να τα πάει καλά με όλα τα ζωα.. το ευτύχημα είναι οτι είναι θηλυκό όποτε γλυτώνω απο πολλούς τσακωμούς στο μέλλον!

μερικές εικόνες

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαλως ηρθες. Πολυ ομορφη η μπεμπα!! Φτου φτου
Δε γνωρισατε τα σωστα ντογκο γι αυτο :p

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
δεν πειράζει πάντως δεν την φοβάμαι καθόλου είδη έχει δείξει τρομερό δυναμισμό ελπίζω να παραμείνει έτσι σε 1 ,1,5 μήν θα την ξεκινήσω εκπαίδευση
σίγουρα πρέπει να βρώ λαμπρατόρ και dogo να ξαναερθει σε επαφή μην της μείνουν τιποτα αποθημένα και τρέχω και δεν φτάνω μετα!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Κούκλα και με όμορφα αυτάκια!

Προσπάθησε να τη φέρνεις σε επαφή με σκυλιά ήρεμα! :) Τελείωσατε με τα εμβόλια σας?

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
ναι βέβαια ολα κομπλέ με τα εμβόλια
γενικά πιστεύω θα πάνε όλα καλά τα αυτάκια με χαλάνε λίγο δεν πήρε του πατέρα που ήταν άψογα πηρε της μάνας του ηταν αυτιάγκουρας χαχαχαχααχχα:p

αλλα στα μάτια μου ειναι τόσο όμορφη που δεν με ενοχλεί τίποτα!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Ε όχι και αυτιάγκουρας η μικρή δεσποινίς, είναι μια κουκλίτσα!!! και έχει και τα αφτάκια της ανέπαφα ;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Καλώς ήρθες Αλέξανδρε στο φόρουμ.

Γλύκα η Ηρα σου! Από που κρατάει η σκούφια της;

Δύο τραμπουκισμοί ήδη, δεν τα λες και πολύ καλό ξεκίνημα κοινωνικοποίησης. Πρέπει να το προστατεύεις το κουτάβι σου από τέτοιες μανούρες.

Πως φαντάστηκες καλέ, ότι επειδή είναι θηλυκό, δεν θα έχεις μελλοντικά θέματα;

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
το ένα dogo ήταν φίλου 4,5 μηνών μια βδομάδα πριν έβλεπε μαλτεζ και έτρεχε να κρυφτεί δεν πήραμε χαμπάρι οτι έβγαλε ένστικτα και κει που τα πήγαμε να παίξουν το αποπείρε..

με το Λαμπραντόρ ήταν με την αφεντικήνα του στο πάρκο μαζί με ένα hound δεμένα εγω είχα την εντύπωση οτι τα Λαμπραντόρ ειναι τα ποιο ήσυχα σκυλιά του κόσμου τέσπ με το που το πλησίασα πήδηξε πάνω του εντωμεταξυ δεν περιμένεις ακόμα και απο άγριο σκύλο να την πέσει σε κουταβάκι οποτε την πάτησα
πάντως με boxer λύκο ντοπερμαν τα πήγε μια χαρα αυτη καθησε κάτω φαρδια πλατια και κουνουσε φοβισμένα την ουρα της και τα σκυλιά απλα την μύρισαν και δεν δώσανε καθόλου σημασία αφου είναι κουταβάκι ακόμα

ε αμα ήταν αγοράκι θα είχε ποιο πολύ κυνδήνους να μην τα πηγαίνει καθόλου καλα με τα άλλα ζώα παρα το θηλυκό που σε γενικές γραμμές είναι λίγο ποιο ήρεμο και δεν την νοιαζουν τόσο για το ποιος την έχει ποιο μεγάλη :D :D

ναι ναι ξέρω το σκυλί και το παιδί ειναι όπως το μεγαλώσεις... και συμφωνώ αλλα πολλές φυλές έχουν τα δικά τους ένστικτα και την δικιά τους φύση !

ΥΓ ευχαριστώ πολύ και σε εσας υγεία και μακροζωία στους πιστούς σας φίλους

Last edited:

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
Καλώς ήρθες Αλέξανδρε στο φόρουμ.

Γλύκα η Ηρα σου! Από που κρατάει η σκούφια της;

προέρχετε απο 2 υπέροχα σκυλιά ενα rednose (μάνα) και ένα blacknose (πατέρας) καθαρά με χαρτιά pitbull που κάναν την βλακεία να τα διασταυρώσουν 2 ιδιώτες χωρις κάν να καθαρίσουν την μάνα απο τα σκουλικάκια που είχε και γέμισε όλα τα κουτάβια και δυστυχώς 25 ημερών τα έδιωξε και απο το γάλα τους άσε όσο μάθαινα για το πώς προχωράνε τα κουτάβια αποφάσισα στην ουσία να ΣΩΣΩ ένα απο την κατάσταση τους και πάλι καλά έτυχα σε φοβερό κτηνίατρο!! το κουτάβι φέρει άκρας υγείας και ζωηράδας όπως και ειναι και στα κιλά του αν σκεφτεί κανεις οτι ξεκίνησε την ξηρα τροφή 25 ημερών........:mad:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι την μικρη σου. Ειναι μια γλυκα.
Αν και προσωπικα με την φυλη που θα ημουνα ερωτευμενη θα φροντιζα να αποκτησω το κουταβι μου με σωστο τροπο (εκτροφειο) για να ειμαι σιγουρη οτι θα εχει τα χαρακτηριστικα της φυλης και να αποφυγω οσο μπορω κληρονομικες ασθενειες.
Αυτο που λες για τα θηλυκα δεν ισχυει, απλα θα μαλωνει με αλλες θηλυκες, δεν μπορεις να το ξερεις αυτο. Τα θηλυκα αν μαλωσουν γινονται χειροτερα απο τα αρσενικα. Σκυλες ρε παιδι μου πως το λενε :p

Τελικα ειμαστε πολλοι φωτογραφοι στο φορουμ :)

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
Καλως ηρθες και να χαιρεσαι την μικρη σου. Ειναι μια γλυκα.
Αν και προσωπικα με την φυλη που θα ημουνα ερωτευμενη θα φροντιζα να αποκτησω το κουταβι μου με σωστο τροπο (εκτροφειο) για να ειμαι σιγουρη οτι θα εχει τα χαρακτηριστικα της φυλης και να αποφυγω οσο μπορω κληρονομικες ασθενειες.
Αυτο που λες για τα θηλυκα δεν ισχυει, απλα θα μαλωνει με αλλες θηλυκες, δεν μπορεις να το ξερεις αυτο. Τα θηλυκα αν μαλωσουν γινονται χειροτερα απο τα αρσενικα. Σκυλες ρε παιδι μου πως το λενε :p

Τελικα ειμαστε πολλοι φωτογραφοι στο φορουμ :)
χχαχχαχαχαχα όπως τα λές είναι τελικά πάντως όλοι λένε οτι τα θυλικά ειναι λίγο ποιο ήρεμα
τεσπ

τώρα αυτό για τον εκτροφέα έτσι το έιχα ξεκινήσει να το κάνω είχα μπει στην διαδικασία ευρέσεως σε κανα 6μηνο έλεγα να το πάρω αλλά έτυχε αυτό εκτός έκατσα και τα ζύγισα λοιπόν τα σκυλιά φενοντε καθαρά απο αίματα με χαρτιά αν και ποτε δεν ζήτησα να τα δώ και 100% να μην είναι δεν θα σκάσω καθόλου όμωςαπλα όπως έγραψα ένιωθα σαν να το σώνω σίγουρα μέχρι να βρίσκαν κάποιον δεν θα πέρναγε και πολύ καλά εκτός αυτού το ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά ήθελα αρσενικό φαντάσου για να μην έχω να κάνω με οιστρους γέννες περιόδους κτλ κτλ αλλα μπροστα στο κουταβάκι όλα αυτα τα "προβλήματα" φαίνονται τόσο γελοία... απο εκεί και πέρα με χαροποίησε πάρα πολύ ο κτηνιατρος μια που στα νιάτα του ασχολούνταν με μορφολογίες και με την συγκεκριμένη φυλή σε εσωτερικό και εξωτερικό στις εξετάσεις που το κοίταξε μου είπε ειναι άψογο μορφολογικά αν δεν ήξερα θα ορκιζόταν οτι ειναι απο πολύ καλή γέννα εκτροφείου με πολλές γνώσεις στα rednose μάλλον ήταν το τυχερό μου ..
τώρα αν τυχόν αποκτήσει κληρονομικά η κάποια προβλήματα θα έχει την ίδια αγάπη και φροντίδα μεχρι το τέλος σαν να ήταν η βασίλισσα όλης της φυλής
μέχρι στιγμής ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν η αλλεργία στο γρασίδι αλλά δεν δείχνει τίποτα τέτοιο !!

ίδωμεν !

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Επειδή έχω λιγάκι μπερδευτεί και συγνώμη sonic pit για το οφ τοπικ στο θέμα σου, υπάρχει εκτροφεία pit bull? Είχα την αίσθηση οτι δεν ειναι αναγνωρισμένη φυλή! Οπότε για τι χαρτιά μιλάμε?

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Εχει αναγνωριστει απο AKC μονο και αναγνωρισμενο εκτροφειο στην Ελλάδα δεν υπαρχει.

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
και βέβαια υπάρχει χαχαχα μην τρελαθούμε κιόλας τεσπ ανοίγεις μια τεράστεια συζήτηση όμως :(
αν θές διαβάζεις αυτό

Το UNITED KENNEL CLUB
Το 1898 ο C.Z.Bennett δημιούργησε ένα αρχείο καταγραφής γεννητόρων για το Bulldog και το αποκάλεσε United Kennel Club (UKC). Αποφάσισε ότι το επίσημο όνομα που θα αποκαλούταν η φυλή θα ήταν το “American Pit Bull Terrier”. Το UKC είχε μια τάση να προσθέτει το συνθετικό “American” (αμερικάνικο) μπροστά από το όνομα σχεδόν κάθε φυλής που αναγνώριζαν και καταχωρούσαν. Αυτό εξηγεί το γιατί μια πολύ Βρετανική (και Ιρλανδική) φυλή έγινε γνωστή ως αμερικάνικη. Επίσης το όνομα Pit Bull Terrier ήταν ένα από τα πολλά με τα οποία ήταν γνωστή η φυλή και ήταν μια, μάλλον, ατυχή επιλογή καθώς μπέρδεψε τη φυλή με την πραγματική bull-and-terrier διασταύρωση, το Bull Terrier. Ο λόγος που το όνομα αυτό, πιθανόν, επιλέχθηκε ήταν το ότι επέτρεπε στο APBT να εκμεταλλευτεί την, τότε, τρομακτική δημοτικότητα του εκθεσιακού Bull Terrier. Οποιοσδήποτε κι αν ήταν ο λόγος, η χρήση του «American Pit Bull Terrier», ως περιγραφή του συγκεκριμένου εργασιακού σκύλου, ήταν μια αρκετά άστοχη επιλογή, ενώ παράλληλα παραμένουν ακόμα μια πληθώρα άλλων ονομάτων με τα οποία είναι γνωστή η φυλή. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες, εκατοντάδες, φυλές οι οποίες αποκαλούνται από ένα και αδιαμφισβήτητα αντιπροσωπευτικό όνομα, όπως το Beagle (Μπιγκλ) και το Rottweiler (Ροτβάϊλερ). Μέχρι, το UKC, να ανοίξει τα αρχεία του για την φυλή, τα σκυλιά ήταν γνωστά στους υποστηρικτές τους ως Bulldogs, Pit Bulldogs, Pit Bulls και μερικά άλλα ονόματα. Είναι αξιοσημείωτο, το γεγονός ότι, όταν πηγαίνεις ένα σημερινό APBT σε ένα γηροκομείο, βλέπεις ενηλικιωμένους ανθρώπους να δείχνουν τον σκύλο και να λένε «Ω ένα Bulldog όπως αυτό που είχαμε όταν ήμουν παιδί»! Η ιδέα του Bennett ήταν να επιτρέψει στους εκτροφείς Bulldog να καταχωρήσουν τα σκυλιά τους υπό ένα κεντρικό φορέα. Ήξερε ότι διατηρούνταν αναλυτικά αρχεία της εκτροφής των σκύλων, αλλά ότι πολλοί εκτροφείς απέφευγαν τα αρχεία καταγραφής γενεαλογικών δέντρων, είτε για χρηματικούς λόγους, είτε, γιατί προτιμούσαν ένα αρχείο αποκλειστικά για APBT. Πολλοί εκτροφείς συνέχιζαν να επιθυμούν να διατηρούν τα pedigree (γενεαλογικά δέντρα) τους κρυφά και έτσι το UKC άνοιξε τα αρχεία του για τα κυνηγετικά λαγωνικά, όπως το Redbone, το Bluetick κ.α. Αυτοί οι εκτροφείς καλωσόρισαν έναν όμιλο «σκύλων εργασίας» και βιάστηκαν να δηλώσουν τα σκυλιά τους. Η μόνη εναλλακτική λύση της εποχής ήταν το American Kennel Club το οποίο ενδιαφερόταν αποκλειστικά για την εμφάνιση. Όταν ο Bennett απεβίωσε το 1936 τον όμιλο ανέλαβε η κόρη του και ο γαμπρός του. Με την πάροδο των χρόνων το UKC άρχισε να αλλάζει, καθώς η αποδοχή των κυνομαχιών ως «άθλημα» άρχισε να φθίνει. Από τις αρχές το περιοδικό Bloodlines του UKC έχει παρουσιάσει την αλλαγή της συμπεριφοράς του ομίλου με την πάροδο των χρόνων. Αγγελίες οι οποίες παρέπεμπαν, με οποιονδήποτε τρόπο, σε κυνομαχίες, δεν γίνονταν αποδεκτές με το καιρό, το ίδιο και για αγγελίες σχετικές με κυνομαχιτικό εξοπλισμό. Σήμερα το UKC προειδοποιεί ότι θα αποκλείσει εφ όρου ζωής κάθε άτομο που θα βρεθεί ένοχο για κυνομαχίες. Το UKC φιλοξενεί διαγωνισμούς υπακοής, καθώς και μορφολογικές εκθέσεις, για αυξανόμενο αριθμό φυλών. Υπάρχει ένα είδος διαγωνισμού μεταξύ του AKC και του UKC για το ποιος όμιλος θα «αρπάξει» κάθε νέα φυλή που εισέρχεται στο χώρο. Η έμφαση που έχει δοθεί από το UKC όσον αφορά το APBT είναι το να προσανατολιστεί το συντομότερο προς τις μορφολογικές εκθέσεις, ενώ οι υπηρεσίες στο σκυλί εργασίας, που παρέχει είναι μικρές.
Το AMERICAN KENNEL CLUB
Τριάντα οκτώ χρόνια μετά την αναγνώριση του Pit Bull από το UKC, το AKC αιτήθηκε από μερικούς εκτροφείς, οι οποίοι επιθυμούσαν να εγγράψουν τα σκυλιά τους στο AKC, ώστε να διαφύγουν του αναπόφευκτου συσχετισμού τους με τις κυνομαχίες, τις οποίες το UKC υποστήριζε την εποχή εκείνη. Το AKC αποφάσισε να ανοίξει τα αρχεία του σε Pit Bulldogs εγγεγραμμένα στο UKC για ένα διάστημα, αλλά επέλεξε να αλλάξει το όνομα της φυλής και να αφαιρέσει την λέξη “Pit” από αυτό. Το 1936 που το AKC αναγνώρισε το Pit Bulldog ως το “Staffordshire Terrier” από τα πρώτα σκυλιά, «διπλοεγγεγραμμένα» ως APBT και ως Staffordshire Terrier, ήταν ο Pete, το κουτάβι από την κωμική σειρά Our Gang (η συμμορία μας). Έκτοτε υπήρξαν αρκετά διπλοεγγεγραμμένα σκυλιά σε UKC & AKC. To AKC έκλεισε άλλα ξανά-άνοιξε τα αρχεία του, το 1972, σε σκυλιά εγγεγραμμένα στο UKC για μικρό χρονικό διάστημα όπου μετά «έκλεισε» για πάντα. Σήμερα, τα σκυλιά του UKC δεν επιτρέπεται να εγγράφονται στο AKC, ενώ, το UKC επιτρέπει να εγγράφονται σε αυτό APBT σκυλιά που είναι ήδη εγγεγραμμένα στο AKC. Στην όλη σύγχυση ήρθε να προστεθεί το γεγονός ότι, ενώ το AKC αρχικά άρχισε να εγγράφει το Pit Bull ως «Staffordshire Terrier», έπειτα άλλαξε το όνομα του σε “American Staffordshire Terrier” όταν αναγνώρισαν το «Staffordshire Bull Terrier» της Αγγλίας.
Σε αυτό το σημείο υπήρχαν τρεις διαφορετικές γραμμές της ίδιας φυλής. Οι τρεις φυλές, American Pit Bull Terrier, American Staffordshire Terrier και Staffordshire Bull Terrier, ήταν όλες από τα ίδιες γραμμές - τίποτα δεν είχε προστεθεί σε μία εξ αυτών, ούτως ώστε να δημιουργήσει μια ουσιαστική διαφοροποίηση από τις άλλες. Σα να μην έφτανε αυτό, οι εκτροφείς των Am Staff του AKC, καθώς και το ίδιο το AKC, ξεκίνησαν να δηλώνουν ότι τα σκυλιά του UKC δεν είχαν συγγένεια με αυτά του AKC, τα οποία ήταν απόγονοι των πρώτων! Κατά τον φαντασιόπληκτο αυτό πανικό, της δεκαετίας του ’80, που αφορούσε τα “Pit Bulls”, το AKC έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι δεν υπήρχε φυλή Pit Bull, επειδή δεν ήταν αναγνωρισμένη από εκείνο! Αξίζει να σημειωθεί ότι, από τις 400 φυλές που υπάρχουν σήμερα στον κόσμο, περίπου, 130 είναι αναγνωρισμένες από το AKC. Αυτό που ήθελε το AKC το πέτυχε. Το American Staffordshire Terrier θεωρείται από πολλούς, ένα όνομα περισσότερο αξιοσέβαστο από το American Pit Bull Terrier και τα σκυλιά εκτρέφονται για βαθμούς σε εκθέσεις μορφολογίας. Υπάρχουν αρκετές καλές, εργασιακές γραμμές Am Staff αλλά αυτό θα πρέπει να θεωρείται, «παρά», αντί, για «λόγω», της επιρροής του AKC. Τα σκυλιά του AKC τείνουν να έχουν πολύ υψηλότερα περιστατικά δυσπλασίας ισχύων και μερικές γραμμές εμφανίζουν φοβικότητα, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι αυτά τα ίδια ανεπιθύμητα χαρακτηριστικά μπορούν να εμφανιστούν σε σκυλιά όλων των κυνολογικών ομίλων.
Η AMERICAN DOG BREEDERS ASSOCIATION
(Ένωση Αμερικανών Εκτροφέων Σκύλων)
Ιδρύθηκε το 1909 από τον Γκάι Μακόρντ, στενό φίλο του γνωστού εκτροφέα σκύλων Pitbull, Τζον Κόλμπι και αρχικά αποτελούσε έναν κυνολογικό φορέα εγγραφής όλων των φυλών σκύλων. Με την πάροδο του χρόνου ο οργανισμός επικεντρώθηκε στο American Pit Bull Terrier. Η ADBA πέρασε από τα χέρια του κυρίου Μακόρντ στον κο Φρανκ Φέρρις το 1951. Αυτός με την σύζυγο του θανόντος, Τζον Π. Κόλμπι, συνέχισαν να ηγούνται του οργανισμού με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση της αποκλειστικής καταγραφής της φυλής του APBT.
Το 1973 μετά από συστάσεις του Χάουαρντ Χάινζλ, ο Ραλφ Γκρίνγουντ και η οικογένειά του αγόρασαν την ADBA από τον κο Φέρρις, του οποίου η προχωρημένη ηλικία απαιτούσε την απόσυρσή του. (Ο κος Χάινζλ ήταν προσωπικός φίλος του κου Φέρρις και αφοσιωμένος υποστηρικτής της ADBA, μια και δήλωνε τα σκυλιά του μόνο εκεί). Πλέον, η ADBA αποτελεί έναν γνωστό κυνολογικό όμιλο στις Η.Π.Α. και αναγνωρίζει περισσότερο καθαρόαιμες, εργασιακές κατά κύριο λόγο, φυλές. Ξεκινώντας από τις 27 Οκτωβρίου 2006, η ADBA άνοιξε τα βιβλία καταγραφής γενεαλογικών δέντρων ούτως ώστε να δεχθεί και άλλες καθαρόαιμες φυλές.

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
Εχει αναγνωριστει απο AKC μονο και αναγνωρισμενο εκτροφειο στην Ελλάδα δεν υπαρχει.
όπως το είπες ακριβώς για την Ελλάδα!

και βέβαια απο πολούς άλλους ομίλους

πχ
UCK κτλ κτλ
αλλα τεσπ

Last edited:

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Να σου ζήσει η μικρή!!! Είναι πολύ όμορφη :)!!!

Γίνεται χαμός με τα pitbull ρε παιδιά.......3 γνωστοί μου έχουν, και οι τρεις από γέννες ιδιωτών :mad:.
Περιττό να σας πώ ότι τα 2 από τα 3 σκυλιά έχουν σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς.....η θηλυκιά επιθετική σε σκυλιά ακόμα και με τον δικό μου που γνωρίζονται από 4 μηνών!!!!!! Ο αρσενικός επιτίθεται σε ότι κινείται παιδιά, σκυλιά, γατιά......ακόμα και σε μένα επιτέθηκε που δεν τον κοιτούσα, δεν τον μιλούσα, δεν άγγιξα τον ιδιοκτήτη του τίποτα............απλά μου όρμηξε!

Και όλα τα παραπάνω, πιστεύω, γίνονται από κακή εκτροφή!

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Επειδή έχω λιγάκι μπερδευτεί και συγνώμη sonic pit για το οφ τοπικ στο θέμα σου, υπάρχει εκτροφεία pit bull? Είχα την αίσθηση οτι δεν ειναι αναγνωρισμένη φυλή! Οπότε για τι χαρτιά μιλάμε?
Αλικη μονο απο Αμερικη μπορεις να βρεις pit bull με χαρτια.
Απλα το θεμα ειναι οτι τα pit bull δεν ειναι αυτα που νομιζουμε οτι ειναι.
Κανονικα τα pit φτανουν μεχρι 16 κιλα τα θηλυκα και μεχρι 25 τα αρσενικα.
Κανονικα ειναι μικροσωμα, οσον αφορα το υψος και τα ειχανε φτιαξει ετσι για να ειναι ευκινητα για τις κυνομιαχιες.
Τα pit bull που εχουμε εδω ομως ειναι κατι "γομαρια", καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
Οποτε sonic pit τι εννοεις οτι ο κτηνιατρος σου ξερει πολυ καλα απο αυτη τη ρατσα και ασχολιοταν με μορφολογια σε εσωτερικο??
Αναρωτιεμαι τελικα πια ειναι η μορφολογια του pit bull, αφου κανενα δεν ειναι ιδιο με καποιο αλλο.
Τεσπα, σορρυ για το οφ παραληρημα, απλα λατρευω αυτη την φυλη και βλεπω οτι εχει αρχισει να γινεται της μοδας (δεν μιλαω για σενα sonic pit).

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
sonic pit σε ευχαριστώ παρα πολύ για το κείμενο που παράθεσες! Απλά ρώτησα γιατί γνωρίζω οτι η fci δεν έχει αναγνωρίσει τη φυλή οπότε μου φαίνεται περίεργο να ακούω για pit Bull με χαρτιά! :)

Ηλέκτρα συμφωνώ 100% μαζί σου!

Και πάλι συγνώμη για το οφ

sonic pit

Member
25 Μαϊου 2013
20
0
Athens
Να σου ζήσει η μικρή!!! Είναι πολύ όμορφη :)!!!

Γίνεται χαμός με τα pitbull ρε παιδιά.......3 γνωστοί μου έχουν, και οι τρεις από γέννες ιδιωτών :mad:.
Περιττό να σας πώ ότι τα 2 από τα 3 σκυλιά έχουν σοβαρά προβλήματα συμπεριφοράς.....η θηλυκιά επιθετική σε σκυλιά ακόμα και με τον δικό μου που γνωρίζονται από 4 μηνών!!!!!! Ο αρσενικός επιτίθεται σε ότι κινείται παιδιά, σκυλιά, γατιά......ακόμα και σε μένα επιτέθηκε που δεν τον κοιτούσα, δεν τον μιλούσα, δεν άγγιξα τον ιδιοκτήτη του τίποτα............απλά μου όρμηξε!

Και όλα τα παραπάνω, πιστεύω, γίνονται από κακή εκτροφή!
μου κάνει τρελή εντύπωση pitbull να επιτέθετε σε άνθρωπο... εκτός και αν έτσι το έμαθε ο χειριστής του αλλα και πάλι πολύ δύσκολο... εγω ποτέ στην ζωή μου δεν συνάντησα pitbull επιθετικό σε άνθρωπο (δεν λέω οτι δεν υπάρχουν αλλα δεν ειναι χαρακτηριστικό της φυλής ο μόνος τρόπος να το κάνει επιθετικό το σκυλί ειναι να το έχει δεμένο σε σκοτεινά σημεία να το βαράει και να το μεγάλωσε έτσι !