Ζητώ τα φώτα σας

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
θελω να μου πειτε ειδικα αυτοι που το εχουν καταφερει ποσο ευκολο η δυσκολο ειναι να εκπαιδευσεις ενα σκυλο και να τον ενταξεις στη ζωη σου οταν εχεις ηδη αλλο ενα στο σπιτι... θελω αλλο ενα σκυλακο αλλα με ανησυχει αυτο... υπαρχει καποιοι δημοσιευμενο θεμα ηδη στο φορουμ?:rolleyes::rolleyes:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.781
7.982
Αγαπητή Jasmine, εξαρτάται από πολλά πράγματα. Από τον χαρακτήρα του ενήλικου σκύλου, πως τα πάει με τα σκυλιά γενικά, αν τα πάει καλύτερα με το άλλο φύλλο που είναι το σύνηθες και αν το καινούριο σκυλάκι θα είναι διαφορετικού φύλλου , εάν το νέο σκυλάκι θα είναι κουτάβι ή ενήλικος σκύλος, και πάνω από όλα πως θα χειριστείτε εσείς, η οικογένεια δηλαδή τον ερχομό του.
Σε λίγες μέρες πρόκειται να πάρω ένα κουταβάκι και έχω ήδη μια ενήλικη 10 ετών, θα έχω να σου πω πολλά από την εμπειρία μου . :)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.884
5.159
patra
grdane.blogspot.com
εξαρταται απο την ηλικια του σκυλου που ηδη εχεις, την εκπαιδευση του, την φυλή του.... το φυλο του....
αλλα και την ηλικια του σκυλου που θα παρεις..... την εκπαιδευσιμοτητα του.... την φυλή του το φυλο του...
αλλα και την σχεση σου με τα σκυλια... την εμπειρία σου... την μεταξυ σας σχεση......
ειναι απο πολυ ευκολο μεχρι αρκετα δυσκολο αλλα οχι ακατορθωτο....