Ζητούν άρση της απαγόρευσης λουσίματος κατοικίδιων

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Botox στο μάτι θέλω......φφφφφφφ
(αλλά εντάξει εγώ έχω μια σπιρτάδα στο μάτι :p)

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Δε καταλαβαινω τι μπορει να προκαλεσει ο σκυλος στο νερο ? ( θαλασσα) !
Μολυνση ?
Εκτος απο το να τρομαξεις κανοντας κανενα μακροβουτι , και βγαζοντας το κεφαλι σου , να αντικρυσεις μονο ενα κεφαλι να κολυμπαει ......, και να τρομαξεις :p , δε βρισκω κατι αλλο !

immunity

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2013
111
0
Θεσσαλονικη
Μολυνση ?
Εκτος απο το να τρομαξεις κανοντας κανενα μακροβουτι , και βγαζοντας το κεφαλι σου , να αντικρυσεις μονο ενα κεφαλι να κολυμπαει ......, και να τρομαξεις :p , δε βρισκω κατι αλλο !
Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω ειναι αυτο. Δλδ μπορει καποιος που τον εχει ανεξέλεγχτο να παει μεσα στο νερο και να τρομαξει κανενα παιδι ή ηλικιωμένο και να έχουμε θυματα.

Tzortzia

Active Member
2 Σεπτεμβρίου 2013
25
0
41
Αθηνα
Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω ειναι αυτο. Δλδ μπορει καποιος που τον εχει ανεξέλεγχτο να παει μεσα στο νερο και να τρομαξει κανενα παιδι ή ηλικιωμένο και να έχουμε θυματα.
Βασικα εγω αστειευομαι !!!!
Χαριτολογω για την ακριβεια ! :cool:

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Μολυνση ?
......
....
τριχες !!!!!!!!!!!!

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
είναι τραγικά όλα αυτά που περνάνε από το μυαλό μου τις τελευταίες μέρες μετά το συμβάν με το λιμεναρχείο...αλλα το μυαλό μου σήμερα έκανε μια ανάποδη στροφή!!!

για λίμνες και ποταμια υπάρχει απαγόρευση?

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
είναι τραγικά όλα αυτά που περνάνε από το μυαλό μου τις τελευταίες μέρες μετά το συμβάν με το λιμεναρχείο...αλλα το μυαλό μου σήμερα έκανε μια ανάποδη στροφή!!!

για λίμνες και ποταμια υπάρχει απαγόρευση?
Σε πολλα ναι, παντως δεν θα σας την πεσει το λιμενικο (εκτος δικαιοδοσιας του!!-αντε να βρεις λιμεναρχειο στο βουνο!) κ αν το ποταμι ειναι απομακρυσμενο, δυσκολα να σας την πεσει καποιος γενικα!
Στο Παντα Βρεχει μπαινουνε πολλα σκυλια γενικα, χωρις προβλημα απο τον κοσμο που βρισκεται εκει πχ....

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Ευχομαι να μην γινει δεκτο το αιτημα διοτι, ελλειψη σκυλοπαιδειας, οι ιδιοκτητες σκυλων -με τις ευλογιες του νομου- θα τα γ@μησουν ολα.

Καλυτερα οπως ειναι τωρα. Ξυπνας στις 6. Πας στην παραλία, εισαι ολομοναχος, πετας τον σκυλο μεσα και στις 10 που μαζευεαι ο κοσμος, εσυ την κανεις και τους λες "οταν εσυ πηγαινες, εγω ερχομουν..."

:)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Στην Ελαφόνησο δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε ενας για τα δεκάδες σκυλιά που μπαινόβγαιναν στη θάλασσα και σουλατσάριζαν στην παραλία.
Αλλά ρε παιδιά...το πόση κουράδα είχε δεν λέγεται!!! Έλεος δηλαδή! Οι αμμόλοφοι στο Σίμο ήταν σα ναρκοπέδιο!! Και όχι μόνο από σκυλο-σκατούλες...είχε και δίποδων *sick*

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Τι ειπες τωρα!!!....
την περασμενη βδομαδα εχουμε ανοιχτει εγω και το μποξερ για κολυμπι στα βαθια.... φανταζεσαι την μουρη της Μενιας οταν κολυμπα.. μια γλυκα! τι να σου πω! .. βλεπω απο μακρυα ανθρωπο να κολυμπα με μασκα και αναπνευστηρα... πως γινεται και πλησιαζει και τον βλεπει και η μικρη και την πιανει η περιεργεια και αρχιζει να τον πλησιαζει.. πριν προλαβω να την φωναξω σηκωνεται η καημενη η κοπελα και βλεπει την ασχημομουρα σε αποσταση 5 μετρων απο αυτη.... Το σοκ που επαθε!!!! αρχισε να φωναζει βοηθεια και εβαλε τα κλαματα! εγω την παρακαλουσα να ηρεμησει μη μου παθει τιποτα στα βαθια που ημασταν και εχουμε αλλα....
"μα μου λεει ειδα μια σκια και σηκωσα το κεφαλι να δω ανθρωπο"
καταλαβαινεις....
Φτηνα την γλιτωσαμε..!

παρολαυτα .. αυτοι που αφηνουν τις γοπες τους στην παραλια ειναι αυτοι που πετανε αμμο πανω απο τα κακα των σκυλων τους και ειναι αυτοι που κανουν καμπινγκ και πετανε τα κωλοχαρτα δεξια και αριστερα ... αστα διαλα!

Στην ελαια καποιος μας την ειπε για τα σκυλια στην παραλια.. ... δεν προσεξε ομως οτι καθε μερα φερναμε σακουλα και καθαριζαμε την παραλια απο σκουπιδια αλλων... οποτε οταν του εξηγησαμε του δωσαμε χαμογελαστα και μια σακουλα με φαρδυ χαμογελο.. αφου τον ενοιαζε τοσο πολυ η καθαριοτητα της παραλιας :D

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Τι ειπες τωρα!!!....
την περασμενη βδομαδα εχουμε ανοιχτει εγω και το μποξερ για κολυμπι στα βαθια.... φανταζεσαι την μουρη της Μενιας οταν κολυμπα.. μια γλυκα! τι να σου πω! .. βλεπω απο μακρυα ανθρωπο να κολυμπα με μασκα και αναπνευστηρα... πως γινεται και πλησιαζει και τον βλεπει και η μικρη και την πιανει η περιεργεια και αρχιζει να τον πλησιαζει.. πριν προλαβω να την φωναξω σηκωνεται η καημενη η κοπελα και βλεπει την ασχημομουρα σε αποσταση 5 μετρων απο αυτη.... Το σοκ που επαθε!!!! αρχισε να φωναζει βοηθεια και εβαλε τα κλαματα! εγω την παρακαλουσα να ηρεμησει μη μου παθει τιποτα στα βαθια που ημασταν και εχουμε αλλα....
Ε, ειδε σκυλόψαρο...