Και πάλι ακούγεσαι .....
Σωστή...
Και πάλι ακούγεσαι .....
Σωστή...
Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω ειναι αυτο. Δλδ μπορει καποιος που τον εχει ανεξέλεγχτο να παει μεσα στο νερο και να τρομαξει κανενα παιδι ή ηλικιωμένο και να έχουμε θυματα.Δε καταλαβαινω τι μπορει να προκαλεσει ο σκυλος στο νερο ? ( θαλασσα) !
Μολυνση ?
Εκτος απο το να τρομαξεις κανοντας κανενα μακροβουτι , και βγαζοντας το κεφαλι σου , να αντικρυσεις μονο ενα κεφαλι να κολυμπαει ......, και να τρομαξεις , δε βρισκω κατι αλλο !
Βασικα εγω αστειευομαι !!!!Ο μονος λογος που μπορω να σκεφτω ειναι αυτο. Δλδ μπορει καποιος που τον εχει ανεξέλεγχτο να παει μεσα στο νερο και να τρομαξει κανενα παιδι ή ηλικιωμένο και να έχουμε θυματα.
......Δε καταλαβαινω τι μπορει να προκαλεσει ο σκυλος στο νερο ? ( θαλασσα) !
Μολυνση ?
Εκτος απο το να τρομαξεις κανοντας κανενα μακροβουτι , και βγαζοντας το κεφαλι σου , να αντικρυσεις μονο ενα κεφαλι να κολυμπαει ......, και να τρομαξεις , δε βρισκω κατι αλλο !
ποοοοοολλές τρίχες !!!!!!!!!!!!!!!!!......
....
τριχες !!!!!!!!!!!!
Σε πολλα ναι, παντως δεν θα σας την πεσει το λιμενικο (εκτος δικαιοδοσιας του!!-αντε να βρεις λιμεναρχειο στο βουνο!) κ αν το ποταμι ειναι απομακρυσμενο, δυσκολα να σας την πεσει καποιος γενικα!είναι τραγικά όλα αυτά που περνάνε από το μυαλό μου τις τελευταίες μέρες μετά το συμβάν με το λιμεναρχείο...αλλα το μυαλό μου σήμερα έκανε μια ανάποδη στροφή!!!
για λίμνες και ποταμια υπάρχει απαγόρευση?
Τι ειπες τωρα!!!....Εκτος απο το να τρομαξεις κανοντας κανενα μακροβουτι , και βγαζοντας το κεφαλι σου , να αντικρυσεις μονο ενα κεφαλι να κολυμπαει ......, και να τρομαξεις , δε βρισκω κατι αλλο !
Ε, ειδε σκυλόψαρο...Τι ειπες τωρα!!!....
την περασμενη βδομαδα εχουμε ανοιχτει εγω και το μποξερ για κολυμπι στα βαθια.... φανταζεσαι την μουρη της Μενιας οταν κολυμπα.. μια γλυκα! τι να σου πω! .. βλεπω απο μακρυα ανθρωπο να κολυμπα με μασκα και αναπνευστηρα... πως γινεται και πλησιαζει και τον βλεπει και η μικρη και την πιανει η περιεργεια και αρχιζει να τον πλησιαζει.. πριν προλαβω να την φωναξω σηκωνεται η καημενη η κοπελα και βλεπει την ασχημομουρα σε αποσταση 5 μετρων απο αυτη.... Το σοκ που επαθε!!!! αρχισε να φωναζει βοηθεια και εβαλε τα κλαματα! εγω την παρακαλουσα να ηρεμησει μη μου παθει τιποτα στα βαθια που ημασταν και εχουμε αλλα....