Eπιτέλους μια ερώτηση επι της ουσίας!Σε ποια περιοχή είναι το καταφύγιο?
Αστειεύεσαι φαντάζομαι....Οταν αλλαξατε την αφισα θα τα ξαναπουμε μεχρι τοτε αντε γεια!
Eπιτέλους μια ερώτηση επι της ουσίας!Σε ποια περιοχή είναι το καταφύγιο?
Αστειεύεσαι φαντάζομαι....Οταν αλλαξατε την αφισα θα τα ξαναπουμε μεχρι τοτε αντε γεια!
Οταν αλλαξατε την αφισα θα τα ξαναπουμε μεχρι τοτε αντε γεια!
Ενα "thanks" είναι πολύ λίγο, για την τόσο λογική σου...φαντασία...Η αλήθεια είναι ότι αρχικά μου φάνηκε κι εμένα παράταιρη η εικόνα με το μήνυμα, πολύ "σκοτεινή" για ένα τόσο "φωτεινό" σκοπό. Η αμέσως επόμενη σκέψη μου όμως ήταν ότι αποκλείεται να έγινε κατά λάθος.
Μπορεί να έχω μεγάλη φαντασία, αλλά σκέφτομαι... Ο εθελοντισμός (κακώς) έχει συνδυαστεί για πολλούς με γλυκερές κοπελίτσες που θέλουν να σώσουν τα κακόμοιρα τα γούτσου γούτσου τα σκυλάκια. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις που έχουν σίγουρα καλές προθέσεις, αλλά ίσως όχι όλες τις απαραίτητες γνώσεις. Καλώς ή κακώς, εθελοντικό σώμα για διάσωση κακοποιημένων πιτμπουλ δύσκολα μπορεί να αποτελείται μόνο από τέτοιους ανθρώπους. Επομένως για μένα τουλάχιστον, η ερμηνεία θα μπορούσε να είναι ότι θέλουν να τραβήξουν και ανθρώπους που θαυμάζουν και μπορούν να διαχειριστούν τη φυλή, κυρίως άντρες που πολλοί "ντρέπονται" να δηλώσουν εθελοντές.
Είπαμε, μπορεί να έχω μεγάλη φαντασία... Απλά πιστεύω ότι για όλα υπάρχει μια εξήγηση
Συμφωνω με αυτην την προσεγγιση του DjSoukis και απορω πως κατα τη διαρκεια της συζητησης, καποιοι ''έσπευσαν'' να υποννοησουν οτι μπορει οσοι εξεφρασαν αποψη οσον αφορα την αφισα και το σκιτσο του σκυλου που επιλεχθηκε, οτι ενδιαφερονται για το εγω τους ή οτι θελουν να ακυρωσουν τον αγωνα κλπ... Άστοχο και λυπηρό.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!
Με τίποτε δεν θα ήθελα να νομίσει κάποιος πως η προσπάθεια έκφρασης μιας άποψης αποτελεί κακόβουλη κριτική και υπονόμευση της προσπάθειας...Ακριβώς το αντίθετο!
Σκοπό έχει να κάνει την προσπάθεια περισσότερο επιτυχημένη...τουλάχιστον αυτές είναι οι προθέσεις.
Η "δυναμικές" φυλές και ιδιαίτερα αυτή των Pit Bulls έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα, την κακή δημοσιότητα και τα στερεότυπα.
Θέλετε να το εξηγήσω περισσότερο;...Σκυλιά που δείχνουν "άγρια" και "τρομακτικά", "καρφιά" και "μέταλλα" κάθε τύπου σε περιλαίμια και στηθόλουρα, τύποι macho και "κακία"...Αυτό θες να καταρρίψεις!
Η αφίσα είναι marketing...το marketing είναι πρώτα εικόνα και μετά μήνυμα και πολύ πιο πίσω...πρόθεση.
Κάθε "καλός σκοπός" πρέπει να αντιμετωπίζεται σοβαρά (χωρίς να σημαίνει πως οι άνθρωποι δεν έδειξαν σοβαρότητα...απλά και πάντα κατά την άποψη μερικών, κάτι τους ξέφυγε) και "επαγγελματικά", όσο το δυνατόν.
Πολλά + !!!Μπορείτε να στείλετε email που αναγράφεται στην αφίσα με τις προτάσεις σας/ενστάσεις σας, παίδες.
Ειδικά όσοι "το 'χουν" με τη γραφιστική κ μπορούν να κάνουν μία πιο πρακτική πρόταση.;-);-)
Ok θελω να μου πεις τι βλέπεις στην παρακάτω εικόνα.
View attachment 34490
Μου αρέσει μπραβο!!!* Προκαταβολικά συγνώμη για "τις φωνές"
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!
Με τίποτε δεν θα ήθελα να νομίσει κάποιος πως η προσπάθεια έκφρασης μιας άποψης αποτελεί κακόβουλη κριτική και υπονόμευση της προσπάθειας...Ακριβώς το αντίθετο!
Σκοπό έχει να κάνει την προσπάθεια περισσότερο επιτυχημένη...τουλάχιστον αυτές είναι οι προθέσεις.
Η "δυναμικές" φυλές και ιδιαίτερα αυτή των Pit Bulls έχουν ένα μεγάλο πρόβλημα, την κακή δημοσιότητα και τα στερεότυπα.
Θέλετε να το εξηγήσω περισσότερο;...Σκυλιά που δείχνουν "άγρια" και "τρομακτικά", "καρφιά" και "μέταλλα" κάθε τύπου σε περιλαίμια και στηθόλουρα, τύποι macho και "κακία"...Αυτό θες να καταρρίψεις!
Η αφίσα είναι marketing...το marketing είναι πρώτα εικόνα και μετά μήνυμα και πολύ πιο πίσω...πρόθεση.
Κάθε "καλός σκοπός" πρέπει να αντιμετωπίζεται σοβαρά (χωρίς να σημαίνει πως οι άνθρωποι δεν έδειξαν σοβαρότητα...απλά και πάντα κατά την άποψη μερικών, κάτι τους ξέφυγε) και "επαγγελματικά", όσο το δυνατόν.
Να κλείσω με το σημαντικότερο...
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ!
Υ.Γ. Είχα ανοιχτό το photoshop όταν είδα το θέμα και έκανα μια γρήγορη και πρόχειρη "προσπάθεια"...Να μην είναι "χαζοχαρούμενη" (νομίζω) αλλά ούτε και "στερεότυπο" (πάλι νομίζω). Την επισυνάπτω λοιπόν και δεν θέλω απόψεις (όχι πως θα απαγορεύσω σε κάποιον να κρίνει αν θέλει)...απλά την παραθέτω.
Συμφωνώ απολύτως!.....Δεν πρεπει αυτη η προσπαθεια να δεχθει μια καλοπροαιρετη κριτική ωστε να αυξηθουν οι πιθανοτητες να πετυχει το στοχο της; Xωρις αχ-βαχ?
.......Εδώ ομως δεν μιλαμε για Τεχνη, μα για Εφαρμοσμενη Τεχνη η οποια διεπεται απο κανονες. Δεν ειναι ελευθερα. Εχουμε να κανουμε μ΄ενα σκοπο. Πρεπει να μεταδοθει ενα μηνυμα. Αν μεταδοθει αλλο, ειμαστε φαουλ. Πώς να το κανουμε...