Ζητούνται εθελοντές

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ομορφο, πρωτοτυπο(εδεσε τα σκυλια)το κειμενο, αλλα οχι αναλογη επιλογη η ''φωτο'' του σκυλου...
Καλη επιτυχια στην προσπαθεια ευχομαι και μπραβο σε ολους τους συμμετεχοντες.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
εθελοντές να φροντίσουν τα πιτάκια του καταφυγίου με βόλτες και παιχνίδι υποθέτω.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Εθελοντές να βοηθήσουν και να φροντίσουν τα απανταχού, συνήθως κακοποιημένα πιτάκια, με ότι τυχόν χρειαστούν. Και βόλτες / παιχνίδι, αλλά και πιο σημαντικά πράγματα.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
εθελοντές να φροντίσουν τα πιτάκια του καταφυγίου
Εθελοντές να βοηθήσουν και να φροντίσουν τα απανταχού, συνήθως κακοποιημένα πιτάκια, με ότι τυχόν χρειαστούν.
Βλεποντας λοιπον εδω και ωρες το σκιτσο που επιλεχθηκε για το ''πιτάκι'' της αφισας, και χωρις να απευθυνομαι σε εσας που παρεθεσα, παρατηρω μια ''ασυμβατότητα'', τουλαχιστον οσον αφορα την αισθητικη. Καλη και αξιεπαινη η προσπαθεια, αλλα η ''παρεξηγημενη'' φυλη, δεν βοηθιεται νομιζω με τετοια ''παρεξηγήσιμα'' σκιτσα...

Μπορω να καταλαβω οτι δεν υπαρχει κακη προθεση απο τους δημιουργους, αλλα δεν μπορω να καταλαβω την τελικη αυτη επιλογη(φαντάζομαι αναμεσα σε διάφορες άλλες), πως συνδιαζεται με το μηνυμα που θελει να περασει το κειμενο και ποια εικονα των ''πιτ'' θελει να δειξει...

Last edited:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Αλλη μια αφισα που αλλη εντυπωση θελει να δωσει και αλλη καταληγει να δινει.

Λογω επαγγελματος, οταν βλέπω τετοια πραγματα, τρελαινομαι....

Πολυ σωστες οι παρατηρησεις παραπάνω:
- Εντελώς λανθασμενη η επιλογη εικονας
- Ο χρωματικος συνδυασμος μαυρου και μπλε ελεκτρικ στα γραμματα ειναι αστοχος.
- Γενικώς το μαυρο ειναι αστοχο σαν επιλογη. Τι θελει να δειξει; Kακία, premium, σκοταδι, νυχτα; Oτι και να θελει να δειξει απο τα παραπάνω ειναι λάθος οταν καλεις εθελοντες. Προκαλεις μυστηριο και φοβο στον θεατη... Προκαλουνται λαθος συναισθηματα και η αφισα ειναι τουλαχιστον ανεπιτυχης.

Κριμα για τη φυλή γιατι διαιωνιζεται μια παραξηγηση.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αχ...αυτή η ανάγκη μας, σε κάθε καλή προσπάθεια, να βρίσκουμε πάντα τα φάουλ και τα κακώς κείμενα...

Μπράβο σας που για άλλη μιά φορά, επισημαίνετε αυτά τα τραγικά σφάλματα, μιας...αφίσας.

Τι καλά που θα ήταν, να μπορούσαμε να δούμε και πίσω από χρώματα και λέξεις ε;

Μάλλον ουτοπικό...:? Πάντα θα υπερισχύει το εγώ μας. Η ανάγκη μας να εκμηδενίσουμε τον αγώνα κάποιων, κρίνοντας την...αφίσα τους.

Εύγε μας :|

Ενα μικρό προσωπικό σχόλιο που το έκανα και πριβέ...η αφίσα στοχεύει σε λάτρεις της φυλής, που γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, αν και πόσο παρεξηγημένη είναι. Δεν περιμένουν εμάς να τους το υποδείξουμε :)

Καλή συνέχεια στον αγώνα κατά...της αφίσας ;-)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Αχ...αυτή η ανάγκη μας, σε κάθε καλή προσπάθεια, να βρίσκουμε πάντα τα φάουλ και τα κακώς κείμενα...

Εύγε μας :|

Καλή συνέχεια στον αγώνα κατά...της αφίσας ;-)
+1000

Υ.Γ. ή, πολύ απλά: "thanks mareco"!!!

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Εγώ θεωρώ ότι "επίτηδες" επιλέχθηκε η συγκεκριμένη φωτό, έτσι το εξέλαβα.
Καλή συνέχεια στα παιδιά κ στην καλή δουλειά που κάνουν.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αλλο ενα θεμα για να σχολιαστει η αισθητικη μιας αφισας αφηνωντας πισω αυτο που εχει πραγματικα σημασια...
Εμενα μου αρεσει πολυ το κομικ στοιχειο σε αυτη...
Μη δω σε καμια αφισα μονο αυτο το πολυ κακο και αγριο μπουλντογκ!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ

Μπράβο σας που για άλλη μιά φορά, επισημαίνετε αυτά τα τραγικά σφάλματα, μιας...αφίσας.

Τι καλά που θα ήταν, να μπορούσαμε να δούμε και πίσω από χρώματα και λέξεις ε;

Μάλλον ουτοπικό...:? Πάντα θα υπερισχύει το εγώ μας. Η ανάγκη μας να εκμηδενίσουμε τον αγώνα κάποιων, κρίνοντας την...αφίσα τους.
Τα κακως κειμενα πρεπει και να επισημαινονται και να διορθωνονται γιατι αλλιως...

Και βεβαια βλεπουμε πισω απο τα χρωματα και τις λεξεις, αλλα εδω μιλαμε για το σκιτσο(που ειναι το κακως κειμενο)...

Δεν υπαρχει θεμα εγω, υπαρχει μια αποψη και μια επισημανση σε κατι που αναρταται δημοσια και κρινεται οπως ολοι και ολα.

Τελος, δεν υπαρχει ΚΑΜΙΑ αναγκη και καμια επιθυμια να εκμηδενιστει ΚΑΝΕΝΑΣ αγωνας. Φανταζομαι διαβασες τη δευτερη προταση του 2ου ποστ. Ειπα την αποψη μου για το σκιτσο που επιλεχθηκε, ολα τα αλλα δεν εχουν σχεση με αυτο που εγω εθιξα. Και για μια ακομα φορα, πιστευω οτι τα κακως κειμενα αν και οταν υπαρχουν, καλο ειναι να επισημαινονται οπως κανουμε για ενα σωρο αλλα πραγματα...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Αχ... μερικοι ανθρωποι να μην καταλαβαινουν οτι ο μονος συνδετικος κρικος αναμεσα στο γεγονος και τον ενδιαφερομενο ειναι αυτη η μικρη αφισα. Και ...αχχχ απ' αυτη τη μικρη αφισα κρινεται κατα ενα μεγαλο ποσοστο η επιτυχία του εγχειρηματος.

Αλλα οταν μπαινουν εδω μεσα καποιοι που δεν ξερουν απο σκυλια, byb, puppy mills κλπ σπευδουμε να τους νουθετησουμε, πολλες φορες με ακομψο και ειρωνικο τροπο. Οταν ομως ειναι να μας μαθουνε κατι, τοτε εκμηδενιζουμε τον αγωνα... Λες κι εμεις δε θελουμε να πετυχει η προσπαθεια.

Αχ-βαχ. :)

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αλλο ενα θεμα για να σχολιαστει η αισθητικη μιας αφισας αφηνωντας πισω αυτο που εχει πραγματικα σημασια...
Σαφως. Το ''κόμικ'' στοιχειο ειναι ελκυστικο και δεν παραπεμπει σε ''παρεξηγημένες'' εικονες και συμπεριφορες εφοσον εκ προοιμιου ειναι, ''κόμικ''...:)

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αχ...Λες κι εμεις δε θελουμε να πετυχει η προσπαθεια.

Αχ-βαχ. :)
Μιλαμε για πολλα Αχ και πολλα Βαχ, ομως... μεχρι και οτι εχουμε την ''ανάγκη μας να εκμηδενίσουμε τον αγώνα κάποιων, κρίνοντας την...αφίσα τους.'' !!! Φοβερο? Τι να πεις, άστο...

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Παραθετεις ενα κομικ στοιχειο σε λευκο φοντο και εδω σχολιαζουμε ενα μη κομικ στοιχειο σε μαυρο φοντο. Πιστεψε με υπάρχει τεράστια διαφορά στην ψυχολογια.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Οι παρεξηγημενες εικονες ειναι για παρεξηγημενα μυαλα ... αυτοι δε θα ανταποκριθουν και δεν υπαρχει και λογος μεταξυ μας να το κανουν. Υπαρχουν δεκαδες αλλες αφισες που προσεγγιζουν αυτους τους ανθρωπους.
Εγω βλεπω ενα σκυλο κομικ στην αφισα του πιτμπουλ ρεσκιου εσυ ενα σκυλο που μοιαζει πολυ αγριος...
Εγω στο μπουλντογκ βλεπω τον προγναθισμο και τα στραβα ποδια και χαμογελω ... εσυ βλεπεις τα καρφια και τα δοντια και σκεφτεσαι οτι ειναι δολοφονος..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Οι παρεξηγημενες εικονες ειναι για παρεξηγημενα μυαλα ... αυτοι δε θα ανταποκριθουν και δεν υπαρχει και λογος μεταξυ μας να το κανουν. Υπαρχουν δεκαδες αλλες αφισες που προσεγγιζουν αυτους τους ανθρωπους.
Εγω βλεπω ενα σκυλο κομικ στην αφισα του πιτμπουλ ρεσκιου εσυ ενα σκυλο που μοιαζει πολυ αγριος...
Εγω στο μπουλντογκ βλεπω τον προγναθισμο και τα στραβα ποδια και χαμογελω ... εσυ βλεπεις τα καρφια και τα δοντια και σκεφτεσαι οτι ειναι δολοφονος..
Ακριβώς!!!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Οι παρεξηγημενες εικονες ειναι για παρεξηγημενα μυαλα ...
Ok θελω να μου πεις τι βλέπεις στην παρακάτω εικόνα.
(κανε κλικ επανω για να τη δεις μεγαλυτερη)

image-241.jpg