Ζευγάρωμα

Agatus

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2012
99
0
Πετρούπολη
Πόσες φορές το χρόνο μπορεί να ζευγαρώσει ένας εκτροφέας το ίδιο ζευγάρι μία ή δύο ?
Ρωτάω γιατί ένας εκτροφέας είχε γέννα τον Απρίλιο(2012) και έιχε και τωρα τον Δεκεμβρη (2012) ,αυτό είναι σωστό?

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Είναι εξαντλητικό για τη σκύλα να γεννήσει 2 φορές σε ένα χρόνο. Και αποτελεί κατάφωρη εκμετάλλευση της...

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
Είσαι σίγουρος ότι είναι η ίδια σκύλα?
Μήπως έχει ίδιο επιβήτορα αλλά άλλη σκύλα??

Απ' όσο ξέρω δεν επιτρέπεται κι από τον νόμο...θα βρω το κομμάτι που το λέει και θα το ποστάρω!!

Agatus

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2012
99
0
Πετρούπολη
Όχι πρόκειται για την ίδια σκύλα με τον ίδιο επιβήτορα. Είδα φοτος απο τις 15/4/2012 και την άλλη γεννα του δεκεμβρίου του 2012. Είναι εκτροφείο στη Ρουμανία τι να σου πω..

Agatus

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2012
99
0
Πετρούπολη

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Τα ειδα. Κοιταξε δε μου φαινονται ασχημα τα σκυλια. Βεβαια η 2 γεννες το χρονο ειναι ενα θεμα. Στη θεση -αφου τα πραγματα ειναι χειροπιαστα και εισαι σιγουρη οτι η θηλυκια εχει κανει και δευτερη γεννα- θα επικοινωνουσα μαζι του και αφου εκδηλωνα το ενδιαφερον μου για κουταβι, θα ρωτουσα και σε δευτερο επιπεδο για την 2η γεννα.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Kaπου εδω στο φορουμ ειχα διαβασει οτι γενικα πρεπει να περναει ενας οιστρος δηλαδη μια γεννα τον χρονο και αμα γινουν δυο γεννες στον ιδιο χρονοπρεπει να ξεκουραστει η σκυλα εναν ολοκληρο τον επομενο.

Agatus

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2012
99
0
Πετρούπολη
Τα ειδα. Κοιταξε δε μου φαινονται ασχημα τα σκυλια. Βεβαια η 2 γεννες το χρονο ειναι ενα θεμα. Στη θεση -αφου τα πραγματα ειναι χειροπιαστα και εισαι σιγουρη οτι η θηλυκια εχει κανει και δευτερη γεννα- θα επικοινωνουσα μαζι του και αφου εκδηλωνα το ενδιαφερον μου για κουταβι, θα ρωτουσα και σε δευτερο επιπεδο για την 2η γεννα.
Κοίτα είμαι ακόμα στο ψάξιμο αλλά θα ακολουθήσω την συμβουλή σου. Μου κάνει εντύπωση οτι δεν έχει ιστοσελίδα.. παρα μόνο του pedigree , δεν ξέρω κατα πόσο σωστός επαγγελματίας ειναι. Αν τον κρίνουμε απο αυτό.. τοτε αστο , απλα μου κανει εντύπωση οτι ο επιβήτωρας έχει κανει κ αλλα ζευγαρώματα για γνωστά Πολωνο-Ρουμανικα εκτροφειά dogo canario.

Last edited:

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αυτό θα σχολίαζα και εγώ. Δεν έχει σελίδα και δεν έχει καθόλου πληροφορίες για τα σκυλιά του περα από φωτογραφίες στο facebook..ο δε αρσενικός φαίνεται να ανήκει σε άλλον...που και αυτός, αν είναι τόσο καλός όσο λες, δεν έχει στο site του καθόλου πληροφορίες για τα σκυ΄λιά του για εκθέσεις και διακρίσεις και γένες γενικά. Προσωπικά δεν θα τον εμπιστευόμουν και θα το έψαχνα και άλλο...

Agatus

Well-Known Member
5 Δεκεμβρίου 2012
99
0
Πετρούπολη
Oχι σίγουρα προκείται για ατομο που δεν προκειται να εμπιστευόμουν ποτε. Το ψάχνω παρα πολυ αλλά δυστηχως δεν ξέρω καποιον που να το έχει ψάξει ήδη γιατι σε αυτές τις χώρες είναι λιγο μυστήρια τα πραγματα αν δεν είναι μεγάλο "όνομα" το εκτροφείο ,οι πιθανότητες απάτης είναι μεγάλες. Τον απορρίπτουμε λοιπόν και προχωράμε!

xristakis

Well-Known Member
27 Μαϊου 2012
47
1
Σαλαμίνα
Παίδες μην κοιτάτε τα χαρτιά στο σκύλο αν πάτε σε μιά έκθεση εδώ στν diana που διοργανώνεται κάθε χρόνο θα καταλάβετε το γιατί:mad:

Nikolojohn

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2011
153
3
Χαϊδάρι
Δεν ξέρω τι παίζει με αυτό το εκτροφείο, αλλά αν θυμάμαι καλά από τον ΚΟΕ, μπορείς να κάνεις 2 γέννες συνεχόμενες (δλδ δύο σε μια χρονιά ή δύο συνεχόμενους οίστρους), αλλά μετά πρέπει να μην κάνεις για άλλους δύο οίστρους τουλάχιστον. Διαφορετικά επιτρέπεται να παίζεις μία κάνεις, μία αφήνεις.