Ζευγάρωμα Λευκού ελβετικού ποιμενικού

Status
Κλειδωμένο θέμα

anna1976gr

New Member
29 Αυγούστου 2008
2
0
Φίλοι μου, εγώ εχω "Καναδέζικα" λυκόσκυλα... Οντως, δεν ειναι αναγνωρισμένη σαν ράτσα, ομως ο Κτηνίατρος έτσι μου το "βάφτισε"...
Αν θές να μάθεις για την φυλή αυτή...πάρε ένα και δεν θα το μετανιώσεις.
Εχω "ξεγεννήσει" και μεγαλώσει και Γερμανικά Ποιμενικά, και Βέλγικα, αλλά τα Καναδέζικα, δεν ξέρω...είναι η αδυναμία μου, για λόγους σοβαρούς!
Είναι ενας σκύλος πάρα πολύ καλός φύλακας, πάρα πολύ στοργικός, πάρα πολύ έξυπνος και εκπαιδεύεται...σχεδόν μόνο του (απο κει να καταλαβεις εξυπνάδα)...
Εχω μεγαλώσει άπειρα καναδέζικα, τα οποία μετά χάριζα σε φίλους, και δεν τα αλλάζω με τίποτα!
Δεν γνωρίζω για τα "εκτροφείου", αν και η "μαμα" που έχω απο εκτροφέα ήταν, αλλά τα παιδιά της όλα βγήκαν διαμάντια!!! Όλα, χωρίς καμία εξαίρεση!
Τώρα ψάχνω ξανά να πάρω ένα θηλυκό, γιατί έμεινα μόνο με το αρσενικό ξαφνικά :(, αλλά αν και έχω χαρίσει 43κουταβια στο σύνολο τα 12χρόνια που είχα την "μαμά", κανένα θηλυκό δεν είναι σε φάση αναπαραγωγής (τα έχουν στειρώσει) κάι έτσι δεν βρίσκω... Και δυστυχως, δεν θέλω απο εκτροφέα... Θέλω ενα "απογονο" της Αλίσιας, που να έχει έστω ίχνη απο το dna της...

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Φίλοι μου, εγώ εχω "Καναδέζικα" λυκόσκυλα... Οντως, δεν ειναι αναγνωρισμένη σαν ράτσα, ομως ο Κτηνίατρος έτσι μου το "βάφτισε"...
Αν θές να μάθεις για την φυλή αυτή...πάρε ένα και δεν θα το μετανιώσεις.
Εχω "ξεγεννήσει" και μεγαλώσει και Γερμανικά Ποιμενικά, και Βέλγικα, αλλά τα Καναδέζικα, δεν ξέρω...είναι η αδυναμία μου, για λόγους σοβαρούς!
Είναι ενας σκύλος πάρα πολύ καλός φύλακας, πάρα πολύ στοργικός, πάρα πολύ έξυπνος και εκπαιδεύεται...σχεδόν μόνο του (απο κει να καταλαβεις εξυπνάδα)...
Εχω μεγαλώσει άπειρα καναδέζικα, τα οποία μετά χάριζα σε φίλους, και δεν τα αλλάζω με τίποτα!
Δεν γνωρίζω για τα "εκτροφείου", αν και η "μαμα" που έχω απο εκτροφέα ήταν, αλλά τα παιδιά της όλα βγήκαν διαμάντια!!! Όλα, χωρίς καμία εξαίρεση!
Τώρα ψάχνω ξανά να πάρω ένα θηλυκό, γιατί έμεινα μόνο με το αρσενικό ξαφνικά :(, αλλά αν και έχω χαρίσει 43κουταβια στο σύνολο τα 12χρόνια που είχα την "μαμά", κανένα θηλυκό δεν είναι σε φάση αναπαραγωγής (τα έχουν στειρώσει) κάι έτσι δεν βρίσκω... Και δυστυχως, δεν θέλω απο εκτροφέα... Θέλω ενα "απογονο" της Αλίσιας, που να έχει έστω ίχνη απο το dna της...

θα ηταν καλο να διαβασεις λιγο γιατι εχεις κανει 43 εγκληματα

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
ε να μην κανει 5-6 γεννες το ζωντανο να το ευχαρηστηθει?
να χασει η ανθρωποτητα τους απογονους της? δεν βλεπεις τωρα που πηγαν ολοι και τα στειρωσανε δεν βρισκουμε θυληκο.

παντως απο το καναδα πως φτασαμε στην ελβετια δεν το εποιασα! αχ αυτη η παγκοσμιοποιηση την εχει μειωση την αποσταση στο μηδεν.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
καλησπερα, ειμαι απο βολο κ εχουμε μια φανταστικη λευκη βελγικη σκυλιτσα η οποια βρισκεται σε οιστρο εδω κ μερικες μερες, εαν σ ενδοιαφερει 6938075771
....καινούργιος ''τύπος'' βέλγικου...:neutral:

Status
Κλειδωμένο θέμα