Ζήνα!!!

sindy

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
Καλημερα!Η Σισσυ εχει αρχισει και δαγκωνει αλλα πανω στο παιχνιδι της!Δεν πιεζει για να με πονεσει!Πρεπει αυτο να της το κοψω αυτο?Παντως εκει που οταν τη πηρα νομιζα οτι ειναι ενα ησυχο σκυλακι....εχει εξελιχθει σε μεγαλο διαολακι...χιχιχιχιχ

demi1975

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
22
0
petroupoli attiki
για να μην λέω λάθος τα ονόματα ξεκαθαρίστε μου λίγο!!!βερόνικα λένε την σκυλίτσα σου μου είχες πει,,εσένα πως σε λένε; κ η μαμά της σίσσυ λέγεσαι σίντυ η δήμητρα;σόρρυ αλλα εχω μπερδευτεί λίγο!!πάντως μαμά της βερόνικα σ'ευχαριστώ πολύ για τις συζητήσεις που μου βρήκες ήταν πολύ διαφωτιστικές,,σήμερα της πήρα ένα κουκλάκι κ ξελυσσάει εκει για την ώρα κ δεν μας δίνει πολύ σημασία,,καλό αυτό,,όπως επίσης της αγόρασα κ οδοντόκρεμα με οδοντόβουρτσα,καθε πότε θα της βουρτσίζω τα δοντάκια κ δεν είναι επικίνδυνο να την καταπιεί;;:confused:

sindy

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
Λογικο να μπερδευτεις!Εμενα με λενε Δημητρα!Το σιντυ ειναι το ονομα που ειχε η προηγουμενη σκυλιτσα μου που δυστυχως την εχασα...τοτε ειχα φτιαξει το προφιλ. Σημερα την πηγα για το εμβολιακι της αλλα επειδη ειχε ενα θεματακι με τα κακακια της μου εδωσε μια αλοιφη για να σταθεροποιηθουν και την αλλη Τεταρτη θα την παω.Μου ειπε οτι μπορουμε να την κανουμε απο τωρα μπανακι!

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Η οδοντόπαστα για σκύλους είναι ασφαλής για τους σκύλους σε νορμάλ ποσότητες. Μην αφήνεις μπουκάλια και σωληνάρια εκτεθειμένα.
Εμένα δημοσίως με λένε Βερόνικα, αλλά ακούω και στο βερύκοκα (να μην ξεχνιόμαστε :D).

Βρήκα κι άλλο θέμα για καθαρισμό δοντιών με βίντεο.

Κι εδώ οδηγίες για το χτένισμα. Ναι, ό,τι θυμάμαι χαίρομαι. :D:D
Διαβάστε κι αυτές τις σελίδες αν θέλετε. Είναι μια αρχή.

Last edited:

demi1975

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
22
0
petroupoli attiki
οκ κορίτσια για να μην λέω λάθος τα ονόματα!!Δήμητρα σου είπε ότι μπορεις να την κάνεις μπάνιο απο 2 μηνών;εμένα μου είπε όχι ακόμα που είναι 3 μηνών κ επίσης έξω θα μπορώ να την βγάζω όταν θα κάνει το 6ο εμβόλιο στα μέσα ιανουαρίου για να είμαστε καλυμμένοι!!!Βερόνικα για το βούρτσισμα των δοντιών όταν λέμε σε νορμάλ ποσότητες;;1 φορα την μέρα;μια φορά την βδομάδα;επίσης εδώ κ 2 μέρες το νευρόσπαστό μου παίρνει τα μπολάκια της κ τα μεταφέρει,,κ καλά με το φαί αλλα αναποδογυρίσει κ το μπωλ με το νερό κ τα κάνει όλα μούσκεμα!!!σκεφτείτε ότι όταν την βλέπω ξαπλωμένη κ ήσυχη να κοιμάται νομίζω ότι κάτι έχει,,ότι δεν είναι καλά!!!χαχαχαχα!!!!!:D

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Κάθε μέρα βούρτσισμα. Εμένα τσίναγε και τα βούρτσιζα λίγο λίγο, μέχρι που πιάσαμε δουλειά με τα κόκκαλα (που καθαρίζουν άριστα), και τωρα όταν της κάνω έλεγχο μου ανοίγει το στόμα τέντα. :p
Να ΄χεις μια κάμερα να γράφεις, θα γελάς μέχρι τα γεράματα. Αν τη βάλεις να παίξει με παιδιά, θα τα βγάλει νοκ άουτ.

demi1975

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
22
0
petroupoli attiki
:Dχαχαχαχα!!!!όντως έχουν πλάκα τα ζουζούνια!!!χθες της τα βούρτσισα πρώτη φορά!!ψιλοκάθησε θα έλεγα!!!θα της τα βουρτσίζω κάθε βράδυ,,αν κ δεν έχει πολλά δοντάκια η κουτσούνα μου!!!κ ορισμένα τώρα ξεπετάγοντε!!!τα κόκκαλα τι είναι που λές;ειδικά γιανα καθαρίζουν τα δοντάκια αντι για βούρτσισμα;;;:confused:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Τα ωμά κόκκαλα ή αν θες βουτηγμένα σε καυτό νερό. Μόλις βγουν και τα τελευταία δόντια, καλό θα ηταν να άρχιζε με αυτά.
Τα καπνιστά του εμπορίου δεν τα παίρνω.

demi1975

Member
6 Δεκεμβρίου 2011
22
0
petroupoli attiki
χρόνια πολλά!!!!!!!!!!καλά χριστούγεννα σε όλους κ με το καλό να υποδεχτούμε την νέα χρονιά!!!να είστε όλοι υγιής μαζί με τους τετράποδους φίλους σας!!!!!!!φιλιλα απο μένα κ την Ζήνα!!!!!!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul