καλως να την δεχτης, και να βαλεις μπολικες φωτογραφιες!!! αλλα γιατι ειναι κακο να αγοραζουμε πραγματα για σκυλους απο πετ σοπς που πουλενε ζωα;Είπε η mareco προχθές ότι πιθανόν να πουλάει και ζώα. Κι εγώ από εκεί συμβούλευα, αλλά..
γιατι ενισχύεις με χρήματα τον ιδιοκτήτη που εμπορεύεται ζώα (byb)καλως να την δεχτης, και να βαλεις μπολικες φωτογραφιες!!! αλλα γιατι ειναι κακο να αγοραζουμε πραγματα για σκυλους απο πετ σοπς που πουλενε ζωα;
το απόγευμα θα την πάρουνΑντε με το καλο να την δεχτεις...ηρθε το σημερα. που ειναι η φωτο?
Κοιτα να δεις... και εγώ εβλεπα στον υπνο μου ότι παντρευόμουν...Σας ευχαριστώ πολύ πολύ. Σήμερα ξύπνησα λες και παντρεύομαι, που σιγά μην έχω τόση ανυπομονησία ότ-αν παντρευτώ.
Την όμορφη θα την πάρουμε το απόγευμα, οπότε μάλλον θα ανοίξω νέο θέμα από τώρα. Σιγά μην ανοίξει το pc μετά χαχαχα
st3lios όταν λέω κρεατένια μπισκοτάκια εννοώ ξηρά τροφή. Μάλλον δεν ήταν πολύ κατανοητό
fanfoun δεν είναι άσχημη ιδέα το Pique!
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ, εδώ και αρκετή ώρα... αλλά είπα να μη της σπάσω τα νεύρα!!!Ηρθε το απόγευμα
Που ειναι οι φωτογραφίες?????????????????????
Α όλα κι όλα, εχουμε και υποχρεώσεις εδώ...Αυτό σκέφτομαι κι εγώ, εδώ και αρκετή ώρα... αλλά είπα να μη της σπάσω τα νεύρα!!!