Ε-Ε-Ερχεται!!

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Α Α ΑΥΡΙΟ!!

Ναι, λοιπόν. Μετά από έναμιση χρόνο ψάξιμο, διάβασμα (πολύ) , συναντήσεις, εμπειρίες, συζητήσεις, απογοητεύσεις και τελική απόφαση της υιοθέτησης ενός ροτβάιλερ 7 ετών ήρθε επιτέλους η μέρα που θα σταματήσω να σας ζηλεύω!

Αύριο παραλαμβάνουμε το 40κιλο πακετάκι μας σε γούνινη συσκευασία. ΑΙώρα ήταν!

Έχω πάρει τα απαραίτητα, μόνο που χρειάζομαι ένα petshop στις περιοχές Ταύρος-Μοσχάτο-Καλλιθέα που να ΜΗΝ πουλάει ζώα, ώστε να πάω να πάρω κρεατένια μπισκοτάκια!
Οπότε αν κάποιος ξέρει κάποιο εδώ γύρω ή κάποιο που κάνει παράδοση κατ΄οίκον την επόμενη μέρα (ώστε να το παραγγείλω ευθύς αμέσως) ας σφυρίξει..

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Είπε η mareco προχθές ότι πιθανόν να πουλάει και ζώα. Κι εγώ από εκεί συμβούλευα, αλλά..

Costis

Member
12 Απριλίου 2012
18
0
Athina
Μονο τηλεφωνικα εχω κανει παραγγελεια οποτε δεν γνωριζω κατι.Παντως οσον αφορα ολα τα υπολοιπα εχω σταματησει να ψαχνω πλεον

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Kαι ενα στον Αγ. Στεφανο. Κάνει παραδοση γιατι στήνουν ονλάιν κατάστημα (αλλα ακόμα ειναι στο στήσιμο) οπότε εγώ παίρνω τηλ και μου το στέλνουν ή με κτελ ή με ελτά για λιγότερα μεταφορικά.

Mad00 με το καλό να υποδεχτείτε την Σακίρα!! Και άααααααααααμεσα φωτογραφίες!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Καλώς να την δεχτείς!!!!
Υιοθέτησα κι εγώ πριν λίγα χρόνια 7 ετών θηλυκό σκύλο και δεν το μετάνοιωσα ποτέ!
Περιμένουμε νέα για τις πρώτες σας μέρες μαζί!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Άντε βρε..επιτέλους!!! Φαντάζομαι δεν θα κοιμηθείς σήμερα το βράδυ ε? Να τη χαίρεσαι και να περάσετε τέλεια!!! Τυχερή μαμά και κόρη!!! :):):):)

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Και φωτογραφίες παίζει κι από την πρώτη μέρα με τόση λαχτάρα που έχω. Ούτε ο Nesquick για το σοκολατένιο γάλα τόση!

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Μπράβο, καλώς να την δεχτείς. Απο που την πήρες αν επιτρέπεται, εννοώ που ζούσε ως τώρα?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi