Εχω αγανακτησει!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Δεν ξερω τι να κανω πια, αγανακτησα- βαρεθηκα και κουραστηκα!

Περι τινος προκεται:
Καπου απενταντι απο την πολυκατοικια μας, καποι γειτονες εχουν ενα σκυλακο. Μονιμα εξω στην αυλη!
Αυτο το σκυλι ουρλιαζει, κλαει και γαυγιζει πολλες ωρες την ημερα, οπου δεν με νοιαζει και παρα πολυ, επειδη λειπω ή κανω δουλεις- αλλα και την νυχτα. Ειδικα το βραδυ. Καθε βραδυ- απο της 22 ωρα μεχρι της 1-2 σιγουρα.
Με μικρα δειαλλειματα (10-20 λεπτα) οπου μας παιρνει ο υπνος- και μετα αντε παλι απο την αρχη- και ξυπναμε παλι!
Αυτο γινεται αρκετες εβδομαδες τωρα!

Εχει κανεις ιδεα, τι να κανω?
Ειμαι σαφος πολυ ζωωφιλη- αλλα αυτο παραπαει.
Δεν νομιζω να φταιω εγω να ξενυχτησω καθε νυχτα.
Δουλεβω, χρειαζομαι των υπνω μου!
Ειμαι και προχορημενης ηλικιας......! :wink:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Αυτο θελω να ξερω!
Που πρεπει να κανω τι- για να εχει και αποτελεσμα!

Δεν με νοιαζει αν μου κοψουν την καλημερα αυτοι οι ανθρωποι. Δεν εχω καμια σχεση μαζι τους.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πριν λίγα χρόνια εμένα μόνη μου, δούλευα 12-14 ώρες την ημέρα και το μόνο που ήθελα ήταν να γυρίσω στο σπίτι μου, να κάνω ένα μπάνιο και να ξεραθώ στον ύπνο.

Αυτός που έμενε στο κάτω διαμέρισμα, είχε 3 γάτες αστειρωτες και την εποχή των ζευγαρωμάτων τις έβγαζε στο μπαλκόνι για να μην ουρλιάζουν μέσα στο σπίτι, με αποτέλεσμα να μαζεύονται οι αρσενικοί στον κήπο της πολυκατοικίας και να γίνεται όλο το βράδυ το σώσε από νιαουρίσματα και γατοτσακωμούς!

Θυμάμαι πως ένα βράδυ κατά της 3 σηκώθηκα από το κρεβάτι σε έξαλλη κατάσταση, βγήκα από το σπίτι με τις πιτζάμες, ξυπόλητη και αναμαλλιασμένη, κατέβηκα τον όροφο εν μέσω παράκρουσης και άρχισα να του χτυπώ το κουδούνι ουρλιάζοντας! Βγήκε αυτός έξω, κάναμε ένα καβγά περιωπής, ξεσηκώθηκε όλο το οικοδομικό τετράγωνο και από τότε τα γατιά του τα έκλεινε μέσα στο σπίτι.

Τον προειδοποίησα πως εάν δεν τα μάζευε, την επόμενη φορά, θα καλούσα την αστυνομία επί τόπου. Τελικά δεν χρειάστηκε! :twisted: :twisted: :twisted:

Αντριάννα, καν’ τους παρατήρηση και προειδοποίησε τους πως την επόμενη φορά θα καλέσεις την αστυνομία. Εάν αδιαφορήσουν, κάνε καταγγελία.

vasilis chios

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2008
68
0
Χίος
www.doberman.gr
ROTTIE said:
Αντριάννα, καν’ τους παρατήρηση και προειδοποίησε τους πως την επόμενη φορά θα καλέσεις την αστυνομία. Εάν αδιαφορήσουν, κάνε καταγγελία.
Με πρόλαβε η Rottie.. Σταθήτε βρε, nikos_x σαν το δικηγορο του διαβολου... :lol: :lol: :lol:
Οτι δεν θέλετε να σας κάνουν, να μην το κάνετε...
Αν γαυγίζει ο σκύλος μου, θα προτειμούσα να έρθει ο γείτονας να με ξεχέσει πάρα με την πρώτη την αστυνομία.. :cry:
Λογική πρωτα και μετά έρχονται οι πράξεις...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Μα συγγνωμη,αυτοι π εχουν το σκυλο συνεχως στην αυλη,που γαυγιζει συνεχως κ δεν κανουν κατι και καλα καλα δεν νιαζει τους ιδιους,θα δεχθουν ευγενικα την Frenchiefan να τους κανει παρατηρηση???...δεν ξερω... :?
κανε μια προσπαθια και μετα βλεπεις... :roll:

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Ο φίλος μου μένει δίπλα σε συλλέκτη(διπλανή πολυκατοικία). Έχει καμιά 10αριά σκυλιά κλεισμένα μέσα σε διαμέρισμα, δεν τα βγάζει ποτέ και αυτός μένει αλλού.

Η μπόχα και η φασαρία δεν περιγράφεται..

Έχει καλέσει άπειρες φορές το υγειονομικό και κανα-δυό την αστυνομία αλλά δεν έγινε και κάτι..
Πλέον του έχει γίνει συνήθεια η φασαρία.

Δεν επιμένει άλλο γιατί είναι και σπιτονοικοκύρης του ο συλλέκτης..
Δεν ξέρω τί θα μπορούσαμε άλλο να κάνουμε μέχρι του χρόνου που θα φύγει ούτως ή αλλως..

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Ηδη εχω βγαλει το τηλεφωνο τους!!

Αν αποψε ξαναγινεται το ιδιο, που θα γινει σιγουρα- θα βαλω τον αντρα μου να τους παρει. Ειναι πιο λογικος και ηρεμος απο μενα και μπορει να συνκρατιθει καλυτερα- επειδη εγω σιγουρα θα τους βρισω ασχημα!

Για να δουμε!

@vasilis chios
Αυτος ο σκυλος ουρλιαζει εδω και εβδομαδες, καθε βραδυ! Δεν ειναι δυνατον να μην τον ακουσουν και οι ιδιοι!
Αλλα μεχρι τωρα δεν εκαναν ΤΙΠΟΤΑ!
Και για αυτο νομιζω, οτι δεν γινεται και τιποτα με ενα ξεχεσμα!

cocker-fan

Well-Known Member
28 Ιουλίου 2007
264
1
Acharnai
Ναι το κακομοιρο το ακουω κ εγω...
Το λυπαμαι...Επισης σκεφτομαι το τι θα κανουν αλλοι γειτονες...Θα χρσιμοποιησουν τα ευκολα μεσα για να ησυχασουν... :evil:

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
ελπίζω μόνο μην καταλήξει ο σκύλος στο δρόμο, για να γλιτώσουν αυτοί τις φασαρίες...

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Εγώ θα έκανα το καλύτερο για τον σκύλο, που είναι κατευθείαν την αστυνομία, να κάνουν καταγγελία για μη σήμανση (αν δεν έχει τσιπ) και πιθανή κακοποιηση ...

galazia

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
98
0
καποτε σε αναλογο περιστατικο με κοκορια που ξεκινουσαν στις 1 το βραδυ και τελειωναν στις 9 το πρωι,δεκα μετρα απο το δωματιο μου,και ο ιδιοκτητης εμενε αθηνα οποτε και δεν τον ενοχλουσαν αυτον,εκανε ο αντρας μου το εξης...
καθε φορα που φωναζε ο κοκορας,τον επαιρνε τηλεφωνο ,στις 2 το βραδυ,στις 3,στις 5 και του ελεγε πολυ γλυκα κι ευγενικα "γεια σας,ο κυριος ταδε ειμαι,πηρα να σας βαλω να ακουσετε τα κοκορια σας,οπως τα ακουω κι εγω" :lol:
το εκανε 3 φορες και απο τοτε ουτε φωνη ουτε ακροαση τα κοκορια 8)