Μπορει και να εχετε δικιο ..βασικα οχι μπορει..εχετε δικιο..ποτε δεν ξερεις... παντως δεν εχει και μεγαλη σημασια για μενα...και παλι αξιζει τα λεφτα του θα μαθουμε οταν μεγαλωσει..
το γνωστό πρόβλημα του νεοέλληνα.......όλα τα ξέρει, για όλα έχει γνώμη,σε όλα είναι ειδικός.......επισεις απο ερωτισεις που ειχα κανει σε ατομα μου ειπαν οτι δεν αξιζει να παρεις απο πρωτοκλασατο εκτροφειο lab , και οτι μπορω να βρω εξισου καλα σε καλυτερη τιμη..
να αγχώνεσαι εφόσων πλήρωσες για ημίαιμο σκυλί το οποίο θα μπορούσες να βρείς τζάμπα και να κάνεις και καλό....η αληθεια ειναι οτι στην αρχη και εγω αγχοθηκα για το αν ειναι καθαροαιμο... μετα που το εκανα μερικες βολτες ολοι "α κοιταξτε ενα labrador" ακομι και ο κτηνιατρος..
σταλθικε απο αθηνα σε κλουβακι με το βιβλιαριο του και ολα... εκτος pedigree βεβαια...
αυτό στο είπε για να σε ξεφορτωθεί γιατί κατάλαβε ότι δεν γνωρίζεις..χαρακτιριστικα την ειχα ρωτισει " τι ειναι pedigree και αν θα εχει" .. δεν θυμαμε τι ακριβως μου ειχε απαντισει.. κατι του still "αυτο χρειαζεται αν θες να κανεις εκτροφη στο μελλον".