Γεια σας.. εδω και 3 βδομαδες εχω αποκτισει μια labradorina την Alice. Σε 1 βδομαδα κλεινει τους 3 μηνες. Ειναι πολυ εξυπνη και μαθαινει γρηγορα..και δεν εχω κανενα ιδιετερο προβλημα. Το μονο προβλημα μου αυτην την στιγμη ειναι οτι τοσο καιρο ημουν στο πατρικο μου, την ειχα μαθει να λερωνει εξω(ενταξη λερωνε και μεσα πιο πολυ μαλιστα αλλα ειχα κανει μια αρχη)..δλδ με το που παταγε στο χωμα εκανε τσισακια . τωρα που αλλαξα πολη το μονο που την ενδιαφερει ειναι οι καινουριες μυρωδιες και γενικα το κενουριο περιβαλον με αποτελεσμα να τα κανει μεσα :-|. ξερω οτι θελει υπομονη..οσον αφορα την κοινονικοποιηση, αγνοησα τελειως την συμβουλη του κτηνιατρου να μεινει μεσα..το θεωρω τελειως λαθος..βεβαια προς το παρων αποφευγω να πλησιαζει αλλους σκυλους και κοπρανα..γενικα προσεχω.. Αυτο που με ξετρελενει με την Alice ειναι οτι οτι και να τις δωσω το βρισκει ενδιαφερον το σπρωχνει με τα ποδαρακια της και επιτιθετε Α αλλο ενα προβληματακι που εχω ειναι το κυνιγιτο που πεφτει για να τις παρω κατι που δεν πρεπει να φαει .. Αυτα για αρχη .. παρακατω εχω μερικες φωτογραφιες απο την πρωτη μερα μεχρι και σημερα... enjoy