Ευνουχισμός

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
με αφορμή το

CLOE

Μήπως τον θέλεις Αλέκα? Αναλαμβάνω να καλύπτω όλα τα ιατρικά του έξοδα εφόρου ζωής.
Έχει στειρωθεί και εμβολιαστεί
μπορεί κάποιος που ασχολείτε με τα αδέσποτα να μου εξηγήσει γιατί ευνουχίζετε τα αρσενικά σκυλιά???????

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
γτ μπορει να τη κοπανισει και να γκαστρωσει αδεσποτη σκυλιτσα...μαλλον...

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αυτόν δεν τον στειρώσα εγώ, αλλά ο κύριος που πρόσεχε και τα δύο αδέλφια πριν τα γνωρίσουμε. Το έκανε γιατί το σκυλί είναι άρρωστο κι αν τρέξει μακριά μπορεί να μην καταφέρει, από κούραση, να γυρίσει.

Παρ' όλα αυτά, όταν μιλάμε για αδέσποτα γιατί όχι? Ηρεμούν, δεν τρελαίνονται να κυνηγούν οποιαδήποτε θηλυκιά έχει οίστρο, δε τσακώνονται τόσο και αν βρεθεί αστείρωτη θηλυκιά στην περιοχή (γιατί κανείς δεν μπορεί να ελέγχει τα αδέσποτα και μεχρι πού θα φτάσουν) αποφεύγεται το ζευγάρωμα με τις γνωστές συνέπειες.

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Ποια εννοείς, αυτά που επανατοποθετούνται στο δρόμο, ή όσα προωθούνται για υιοθεσία?

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Για να είμαι ειλικρινής εγώ όσα αδέσποτα έχω στειρώσει είνα θηλυκά. Έναν αρσενικό που προσέχω αυτό το διάστημα δεν το έχω σκεφτεί να το κάνω, αν και κανονικά θα έπρεπε γιατί είχαμε μια γέννα πρόσφατα γμτ.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
οσον αφορα τα αδεσποτα ειμαι υπερ στη στειρωση αρσενικων.
και για την ασφαλεια του κοσμου(δλδ δεν θα ειναι νευρικο,δεν θα ορμαει σε σκυλες π βγαζουν βολτα ο κοσμος ,κα)αλλα και για τη δικη του υγεια.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ο βασικότερος λόγος που στειρώνονται τα αδέσποτα είναι για να μην πολλαπλασιάζονται. Τα αρσενικά επιπλέον, γίνονται λιγότερο κυριαρχικά και περισσότερο ανεκτικά με τα σκυλιά του ίδιου φύλου.