Ευκολία πρόσβασης σε σωστή ενημέρωση?

Elrandir

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2013
468
1.340
δηλαδη να πιεσουν για ενα μαθημα π.χ στο δημοτικο και γυμνασιο.. κυνοφιλια ας πουμε ?
Απο τη μια καλο, πολυ καλο.. Απο την άλλη δύσκολο να γίνει. Γενικά ο ρόλος του σημερινού σχολείο εχει απαξιωθεί αρκετα. Οπότε οτι μαθημα και να βάλεις στα πιτσιρίκια, αν πανε σπιτι μετα και τους πουν οι γονείς οτι "α μωρε, βλακείες ειναι αυτα, ο τάδε εχει σκύλο και ειναι έτσι/αλλιώς και του δίνει και καμία στον κωλο αμα κανει ζημιές" κλπ κλπ ή βγει βολτα το πιτσιρίκι με μαμά/γιαγιά ή και τις δυο και στο πρώτο σκυλι/γατί που δουν πετάξουν ενα "Ξουτ βρωμιαρικο" ή "Φύγε απο κει παιδί μου έχει αρρώστιες!!!!" νομίζεις οτι θα κανει κάτι οτιδήποτε μαθημα του βάλουν στο σχολειο; Οτιδήποτε του πει ο δάσκαλος; Η μόνη περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο ειναι μαζι με το μαθημα να γίνει και μια φουλ ενημερωτική καμπάνια με εκπομπές, ντοκυμαντέρ, ρεπορτάζ και εκδηλώσεις. Αλλα να ταρακουνησει κοσμο όμως... Αλλιώς πολυ χλωμό το βλέπω. Γιατι και πίσω απο τα παππυμιλαδικα και τις εισαγωγές παιζει πολυ χρήμα. Προσωπικά δεν μπορω να χωνέψω το γεγονός οτι ένας τύπος που παλιότερα ηταν κριτής του ΚΟΕ (μπορει να ειναι και ακομα, δεν ξερω) εχει σάιτ που κανει εισαγωγές και πωλήσεις κουταβιών και με βιντεακια μάλιστα. Δηλαδη really; Έλεγχος μηδέν;;

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
Απο τη μια καλο, πολυ καλο.. Απο την άλλη δύσκολο να γίνει. Γενικά ο ρόλος του σημερινού σχολείο εχει απαξιωθεί αρκετα. Οπότε οτι μαθημα και να βάλεις στα πιτσιρίκια, αν πανε σπιτι μετα και τους πουν οι γονείς οτι "α μωρε, βλακείες ειναι αυτα, ο τάδε εχει σκύλο και ειναι έτσι/αλλιώς και του δίνει και καμία στον κωλο αμα κανει ζημιές" κλπ κλπ ή βγει βολτα το πιτσιρίκι με μαμά/γιαγιά ή και τις δυο και στο πρώτο σκυλι/γατί που δουν πετάξουν ενα "Ξουτ βρωμιαρικο" ή "Φύγε απο κει παιδί μου έχει αρρώστιες!!!!" νομίζεις οτι θα κανει κάτι οτιδήποτε μαθημα του βάλουν στο σχολειο; Οτιδήποτε του πει ο δάσκαλος; Η μόνη περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο ειναι μαζι με το μαθημα να γίνει και μια φουλ ενημερωτική καμπάνια με εκπομπές, ντοκυμαντέρ, ρεπορτάζ και εκδηλώσεις. Αλλα να ταρακουνησει κοσμο όμως... Αλλιώς πολυ χλωμό το βλέπω. Γιατι και πίσω απο τα παππυμιλαδικα και τις εισαγωγές παιζει πολυ χρήμα. Προσωπικά δεν μπορω να χωνέψω το γεγονός οτι ένας τύπος που παλιότερα ηταν κριτής του ΚΟΕ (μπορει να ειναι και ακομα, δεν ξερω) εχει σάιτ που κανει εισαγωγές και πωλήσεις κουταβιών και με βιντεακια μάλιστα. Δηλαδη really; Έλεγχος μηδέν;;
με την μια και τοσο γρηγορα σιγουρα δεν θα γινει κατι.. αλλα με τον χρονο ολο κερδος θα υπαρχει..
δεν ειναι μονο το τωρα..αλλα και το μετα.. εγω πιστευω στο μετα..

στο τωρα δεν πιστευω καθολου..

αλλα οχι και να το αφησω ρελαντι. στο ρελαντι μονο χειροτερα μπορει να γινει..

ολα μαζι εκδηλωσεις και καμπανιες και εκπομπες κτλ δεν μπορει να γινει, ειναι ενταξει του ματς.. αλλα σιγα σιγα με δειλα βηματα στην αρχη και σωστο τροπο.. κατι θα γινει (στο μελλον)

ενταξει οι σημερινοι ειναι οκ,αυτοι που ειναι.. οι επομενοι ομως ?

ενταξει δεν ειναι και πρωτο θεμα στους πολιτες.. αλλα το να ξεκινησει κατι τετοιο ειναι δειγμα πολιτισμου,,παιδειας,κουλτουρας κ.α

θα κανει καλο οχι μονο στις σχεσεις μας με τους σκυλους-ζωα,αλλα και αναμεταξυ μας.. οι καλοι τροποι και η ευγενεια παντα κανουν καλο σε αυτους που εχουν νορμαλ μυαλα...

αν περασεις μια βολτα απο τα σχολεια στο μαθημα φυσικης αγωγης.. μονο αγωγη δεν υπαρχει.. απεναντιας υπαρχει ο αγωνας, και ενα κλιμα.. αθλητικης βιας,φωνες,μονο η νικη, και διαφορα αλλα σαν να ειναι σε πραγματικο αγωνα με τα γνωστα ελληνικα παρατραγουδα.. προσφατα περασα απο ενα σχολειο και επαιζαν αγωνα στο δημοτικο και φωναζαν τα παιδια.. το γνωστο συνθημα.. δεν ειμαστε καλα ειμαστε αρρωστοι με το ταδε.. αρρωστα δεν ειναι τα παιδια, ειναι οι δασκαλοι που εκεινη την ωρα αντι να πουν κατι.. προφανως ειναι η στο γκομενιασμα-καμακι (το χομπι του δημ.υπαλληλου) η στο καπνισμα..

αυτα τα πραγματα θελουν αλλαγη..και παααρα πολλα...αλλα

δεν υπαρχουν στην ευρωπη τετοια φαινομενα.. σε πολιτισμενες νορμαλ χωρες εννοω(εχουν και εκει τα στραβα τους αλλα δεν προαγουν βια) αν βρισει μαθητης σε σχολικο αγωνα..τον πετανε εξω.. ειναι αντιπροσωπος του σχολειου και μετα αθλητης.. πρωτα ειναι αθλητης.. εδω ειναι οτι ναναι μαθητοκοπανασκονακοαθλητης..μετα παει στο τει-πανεπιστημιο και εκει ειναι το ελα να δεις ! τριτοκοσμικα πραγματα !!!!

rodriguez

Well-Known Member
5 Απριλίου 2013
329
112
Ανω Γλυφάδα
λυσεις-ελπιδα-τροποι αντμετωπισης-μαζικη αντιβιωση ειναι οφ τοπικ,οπως και πολλα που εγραψα αλλα ειχαν σκοπο να <<δειξουν>> την νοοτροπια-παιδεια-συνηθεια των πολιτων και τιποτα αλλο..
Εδώ συμφωνούμε γι΄αυτό επειδή οι κουταβέμποροι με βιτρίνες ή sites πρέπει να αντιμετωπιστούν με άλλο τρόπο, να γίνει έρευνα πόσο αγοράζουν και πόσο βγάζουνε.
Πώς γίνεται η γνωστή αλυσίδα σε καιρούς ύφεσης να ανοίγει μαγαζιά το ένα μετά το άλλο? Γιατί ξεφυτρώνουν τα sites κουταβέμπορων σαν μανιτάρια? Μάλλον θα έχει κονόμα.
Να πώ ένα υποθετικό παράδειγμα, αν θέλω να πείσω ένα φίλο μου για το ηθικό μέρος των puppy mills ίσως να μην καταφέρω , αλλά αν ενημερωνόταν πόσο ξεκίνησε η τιμή του ζωντανού και σε ποιές συνθήκες γεννήθηκε και τελικά πόσο κατέληξε στη βιτρίνα και πως πιάστηκε κορόιδο ίσως να το σκεφτότανε καλύτερα για το σωστό τρόπο απόκτησης.
Καλή είναι και η ενημέρωση απο μικρή ηλικία αλλά θα έπρεπε να γίνει κάτι πιο αποτελεσματικό, να γίνει μια δημοσιογραφική έρευνα να μάθει ο πολύς κόσμος. Εδώ θα μου πείτε ποιός θα την κάνει το παρατρίχα που έχει σπόνσορα τον ίδιο τον εξαποδώ
http://www.dogforum.gr/v3/γενικά.θέματα-14/το.παρατρίχα.τα.pet.city.ο.πλούταρχος-28756/

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Το τί θα έπρεπε να μαθαίνουν στο σχολείο γενικά είναι τεράστιο θέμα από μόνο του.

Όπως έχει ήδη ειπωθεί, και φιλοζωικές μπορούν να οργανώσουν μερικές εκδρομές σχολείων στους χώρους τους, ή να κάνουν κάποια σεμινάρια - παρουσιάσεις σε παιδιά στα σχολεία κλπ.

Οι "επίσημοι" φορείς θα μπορούσαν να έχουν πλήρως ενημερωμένες ιστοσελίδες, όχι καταχωνιασμένες και προφανώς χωρίς πετσοπάδικα διαφημιστικά μπάνερ.

Αλήθεια, ένα πετ σοπ, τί έιδους άδεια πρέπει / μπορεί να έχει για να πουλάει το οποιοδήποτε ζώο ? Με μία πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτο : Όροι χορήγησης άδειας καταστήματος πώλησης σκύλων και γατών

Αναφέρει μέσα λοιπόν : Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που διατηρεί κατάστημα πώλησης σκύλων ή γατών πρέπει να είναι κάτοχος άδειας.
Απαιτείται άδεια του οικείου Νομάρχη μετά την εισηγητική έκθεση του προϊστάμενου της νομαρχιακού επιπέδου Κτηνιατρικής Αρχής στην περιοχή δικαιοδοσίας της οποίας ο ενδιαφερόμενος έχει την έδρα του καταστήματός του.

Δεν μπορεί η οποιαδήποτε κτηνιατρική αρχή, να μη γνωρίζει την κατάσταση που επικραττεί (και με πετ σοπ, και με αδέσποτα, και με κακούς εκτροφείς και με όλα). Και όμως, τα πετ σοπ που πουλάνε και ζώα ξεπετιούνται το ένα πίσω από το άλλο. Που σημαίνει πως κάποιος/οι κάνουν δεκτές τις αιτήσεις, τις προωθούν και φυσικά ο Νομάρχης τις υπογράφει.

Ένας πιθανός λόγος μου έρχεται στο μυαλό, αρχίζει από ΜΙ και τελειώνει σε ΖΑ. Ή μήπως καλύτερα σε ΖΕΣ?

Αλλά και πάλι όλοι αυτοί από κάπου θα (έπρεπε να) ελέγχονται.

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
1.Το τί θα έπρεπε να μαθαίνουν στο σχολείο γενικά είναι τεράστιο θέμα από μόνο του.

2.Όπως έχει ήδη ειπωθεί, και φιλοζωικές μπορούν να οργανώσουν μερικές εκδρομές σχολείων στους χώρους τους, ή να κάνουν κάποια σεμινάρια - παρουσιάσεις σε παιδιά στα σχολεία κλπ.

3.Οι "επίσημοι" φορείς θα μπορούσαν να έχουν πλήρως ενημερωμένες ιστοσελίδες, όχι καταχωνιασμένες και προφανώς χωρίς πετσοπάδικα διαφημιστικά μπάνερ

4.
Ένας πιθανός λόγος μου έρχεται στο μυαλό, αρχίζει από ΜΙ και τελειώνει σε ΖΑ. Ή μήπως καλύτερα σε ΖΕΣ?

Αλλά και πάλι όλοι αυτοί από κάπου θα (έπρεπε να) ελέγχονται.
1. Όντως μεγάλο θέμα. Για μένα από αυτό ξεκινάνε όλα. Από την παιδεία μας γενικά. Και η παιδεία μας δεν διαμορφωνεται μόνο από το σχολείο. Το σχολείο είναι ένα μέρος(σημαντικό) μόνο.

2.
Έχω την εντύπωση ότι τα σχολεία πρέπει να οργανώσουν όλα αυτά που αναφέρεις (σε συνεννόηση με τις φιλοζωικές) και όχι το ανάποδο. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι έχει λυθεί το 1.
Οι φιλοζωικές τι να κάνουν από μόνες τους; εδώ δεν έχουν χρήματα για τα βασικά.

3. Οι επίσημοι φορείς σε πολλές περιπτώσεις δεν έχουν καν υπολογιστές και κάνουν όλη την δουλειά με απίστευτη χαρτουρα και γραφειοκρατεια. Ενημερωμένες ιστοσελίδες θα έχουν; Δυστυχώς

4. Και αυτό το ''κάπου'' μίζες παίρνει.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Δεν υπάρχει ευκολία στην πρόσβαση για την σωστή ενημέρωση.....θες σκύλο...μπαίνεις ιντερνετ (καλά για ΚΟΕ δεν έχεις ιδέα όταν είσαι πρωτάρης όπως και για πολλά άλλα πράγματα).....τυχαία πέφτεις σε φόρουμ (καλή ώρα) ...ανοίγεις θέμα...αρχίζουν και σου λένε τα γνωστά...καταλήγεις ότι πρέπει να μάθεις την φυλή που σου αρέσει ....(κάνεις κάνα χρόνο :p )......μπαίνεις στην κοινωνική δικτύωση....μπαίνεις σε ομάδες....άλλος πανικός εκεί....(ο ένας εκτροφέας έτσι ..ο άλλος αλλιώς).......καταλήγεις ότι πρέπει να μάθεις τον σωστό εκτροφέα..(κάνεις κάνα δυο χρόνια αν δεν υπάρχει κάνας γνωστός να σου πει :p ).Διαβάζεις διάφορα και τρως απανωτά εγκεφαλικά και στο τέλος επειδή έχεις χάσει την εμπιστοσύνη σου υποψιάζεσαι τον πάσα ένα...και αν δεν έχεις βαρεθεί στο ενδιάμεσο και δεν έχεις πάρει σκυλί από πετ...παίρνεις από τον εκτροφέα που σου είπε ο κολλητός ότι είναι εντάξει...και βλέπουμε. Απαραίτητη προυπόθεση είναι να υπάρξει ο κολλητός φυσικά :p
Υπολογιζόμενος χρόνος συνολικά ?.............:rolleyes:

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294

2.
Έχω την εντύπωση ότι τα σχολεία πρέπει να οργανώσουν όλα αυτά που αναφέρεις (σε συνεννόηση με τις φιλοζωικές) και όχι το ανάποδο. Αυτό όμως προϋποθέτει ότι έχει λυθεί το 1.
Οι φιλοζωικές τι να κάνουν από μόνες τους; εδώ δεν έχουν χρήματα για τα βασικά.
Αν εγκρινει το αρμοδιο γραφειο την εισοδο ανθρωπων της φιλοζωικης στο σχολειο, τότε γινεται νομιμοτατα ενημερωση. στο σχολειο που εργαζομαι, περιμενουμε να ερθουν για ενημερωση!Εναν εξαμηνο τωρα αλλα να...

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Σκέφτομαι πολλές ημέρες πως θα ξεκινήσω το θέμα και δεν ήξερα πως. Μετά θυμήθηκα το θέμα του gaara.

Αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ στην περίοδο πριν την απόκτηση της Ντάλιας μου.
Δεν ξανά είχα ποτέ πριν σκύλο δικό μου. Και θεωρούσα δεδομένο ότι για να αποκτήσω σκύλο υπήρχαν 3 τρόποι: πετσοπ,ιδιωτη,αδεσποτακι (δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν εκτροφείς!!!!).
Όταν είπα στον πατέρα μου ότι θέλω να αποκτήσω σκύλο, θυμάμαι ότι γύρισε και μου είπε, πως για να αποκτήσω σωστά ένα σκύλο, θα πρέπει να έχει pedigree προκειμένου να ξέρω τους προγόνους του. Εγώ το μόνο pedigree που ήξερα ήταν η μάρκα με τις σκυλοτροφές κλπ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, θα έπρεπε να το είχε διαβάσει τυχαία ή να μη στάθηκε πολύ (γιατι δεν ψαχνόταν για καθαρόαιμο σκύλο), γιατί σε κάποιες ερωτήσεις μου του τύπου τι με νοιάζουν οι πρόγονοί του κλπ; δεν μου το ανέπτυξε έτσι ώστε να καταλάβω. Ωστόσο δεν έμεινα εκεί. Ερχόμενη σπίτι σκεφτόμουν σε όλη τη διαδρομή όσα μου είχε πει ο πατέρας μου.
Μπαίνω λοιπόν στο google και γράφω pedigree με ελληνικά και με αγγλικά. Το μόνο πράγμα που μου έβγαλε, ήταν η μάρκα. 2 σελίδες, διάβαζα για σκυλοτροφές.
Η αλήθεια ειναι πως δεν το πήγα παρα πέρα. Αλλά και να ήθελα να ψάξω, πως θα μπορούσα να το κάνω απο τη στιγμή που η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησής δεν βγάζει τα αποτελέσματα που θα έπρεπε;
Δε μετανιώνω για την απόκτηση της μικρής μου, μιας και την λατρεύω και την έχω σαν μωράκι... αλλά ίσως, λέω ίσως να αξίζουμε μια "άφεση αμαρτιών" για τον λάθος τρόπο απόκτησης ... σε όσους τουλάχιστον δεν κοιτάξαμε τη τσέπη μας και καταλήξαμε εκεί από άγνοια...ή παραπληροφόριση.

Τις προάλλες οδηγώντας προς τη δουλειά άκουσα στο ραδιόφωνο τον παραγωγό που εν όψη των ημερών έλεγε πως τον σκύλο δεν τον πάμε ποτέ σαν δώρο χριστούγεννα πάσχα κλπ, τον έχουμε μέσα στο σπίτι, πρέπει να είμαστε υπεύθυνοι και να ανταποκρινόμαστε σε όλες του τις ανάγκες σα να έχουμε ενα παιδί στο σπίτι, ότι ειναι μέλος τις οικογένειας κλπ.
Και πάνω που λέω επιτέλους ένα φως στο τούνελ (μιας και έχω μπει κι εγώ πλέον στον "χορό" της σωστής απόκτησης σκύλου), μου πετάει ένα "Γι αυτό σκεφτείτε το καλά για να πάτε μέχρι το πετ σοπ να αγοράσετε σκύλο" και μένω κόκκαλο.
Μα πως, ΠΩΣ ΠΩΩΩΩΩΣ;;;!!! Αυτοί οι άνθρωποι που υποτίθεται θα πρέπει ότι πληροφορία μεταφέρουν να ειναι ψαγμένη, τεκμηριωμένη, που επιρεάζουν σε ένα βαθμό το κοινό, να λένε τέτοιες ανακρίβειες δημόσια;!

Δυστυχώς πιστεύω ότι δε θα αλλάξει ποτέ τίποτα..... η παραπληροφόριση & η μη πληροφόριση θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Δυστυχώς δε θυμάμαι στο σχολείο να μας πήγαν ποτέ σε καταφύγιο αδέσποτων ζώων. Αντίθετα μας πήγαιναν σε ζωολογικούς κήπους και στο Αττικό Πάρκο, να βλέπουμε ζώα φυλακισμένα (και πιθανόν κακοποιημένα) πίσω απο τα κάγκελα. Η δική τους ψυχική κακοποίηση για τη δική μας ευχαρίστηση...τι τραγικό...

Την αγάπη που θα έδινα σε κάποιο αδεσποτάκι ή κάποιο καθαρόαιμο απο εκτροφείο, την ίδια αγάπη δίνω στη Νταλού μου, την ίδια και στον Έκτωρα.

Συγνώμη αν δεν βγάζετε νόημα, τα γράφω όπως μου έρχονται, άλλα είμαι πολύ φορτισμένη συναισθηματικά.

Μπράβο σου gaara που άνοιξες αυτό το θέμα.
:)

Siegfried

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2013
301
330
Athens-Crete
Θεωρώ αστείο να συζητάμε εν έτει 2014 για το κατα πόσο εύκολη είναι η πρόσβαση στην σωστή ενημέρωση.

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Θεωρώ αστείο να συζητάμε εν έτει 2014 για το κατα πόσο εύκολη είναι η πρόσβαση στην σωστή ενημέρωση.

Εγώ είπα τη δική μου εμπειρία και πως το έζησα.
Δεν είναι αστείο, είναι τραγικό.
Για να χτίσεις ένα σπίτι, θες θεμέλια.
Αυτά λείπουν για αρχή. Αν υπήρχαν τουλάχιστον αυτά, την άκρη θα την βρίσκαμε!
Εν έτει 2014, δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Siegfried

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2013
301
330
Athens-Crete
Εγώ είπα τη δική μου εμπειρία και πως το έζησα.
Δεν είναι αστείο, είναι τραγικό.
Για να χτίσεις ένα σπίτι, θες θεμέλια.
Αυτά λείπουν για αρχή. Αν υπήρχαν τουλάχιστον αυτά, την άκρη θα την βρίσκαμε!
Εν έτει 2014, δεν υπάρχει ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Κatiariko,η απάντηση μου δεν ήταν επι προσωπικού αλλά γενική.Και εμμένω σε αυτήν.Η ευκολία πρόσβασης στην πληροφορία την εποχή που ζούμε είναι πιο εύκολη απο ποτέ.Αρκεί κάποιος να έχει την διάθεση να ψάξει και όχι να ασχοληθει επιδερμικά.

Katiariko

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2013
405
183
35
Αθηνα
Κatiariko,η απάντηση μου δεν ήταν επι προσωπικού αλλά γενική.Και εμμένω σε αυτήν.Η ευκολία πρόσβασης στην πληροφορία την εποχή που ζούμε είναι πιο εύκολη απο ποτέ.Αρκεί κάποιος να έχει την διάθεση να ψάξει και όχι να ασχοληθει επιδερμικά.
Προς θεού δε θεώρησα ότι ήταν προσωπικό απλώς απάντησα για εμένα και μόνο. Συγνώμη αν το πήρες αλλιώς.

Επίσης υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Ας μην είμαστε απόλυτοι σε κάποια πράγματα.

Φιλικά:)

Last edited:

Siegfried

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2013
301
330
Athens-Crete
Προς θεού δε θεώρησα ότι ήταν προσωπικό απλώς απάντησα για εμένα και μόνο. Συγνώμη αν το πήρες αλλιώς.

Επίσης υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Ας μην είμαστε απόλυτη σε κάποια πράγματα.

Φιλικά:)
Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη,απόψεις ανταλλάσουμε :)Kαι δεν το είπα με κακή διάθεση,απλώς βάσει των όσων έχω δει έως τώρα έχω απηυδύσει.

• Like
Reactions: Katiariko

Yorkaddict

Well-Known Member
24 Ιανουαρίου 2011
5.456
12.894
Aθήνα
Συγνώμη αλλά θα διαφωνήσω.
Σαφέστατα υπάρχει πληθώρα πληροφοριών στο διαδίκτυο που εννοείται τις φιλτράρεις πριν, αλλά πρέπει κάποιος να σου χτυπήσει ένα καμπανάκι, να σε ωθήσει να ψάξεις, ειδικά σε θέματα που θεωρούνται δεδομένα και είναι βαθιά ριζωμένα στη συνείδηση του κόσμου με λάθος τρόπο.
Για να λύσεις ένα πρόβλημα χρειάζεται με ειλικρίνεια να εντοπίσεις τι πήγε στραβά εξαρχής.
Και αυτό είναι τα θεμέλια - όπως πολύ παραστατικά - έγραψε το μέλος Katiariko.

Το αστείο κατά τη γνώμη μου είναι να πατάς την ονομασία μιας φυλής και πρώτη μούρη να εμφανίζονται σκυλέμποροι και όχι ο επίσημος κυνολογικός φορέας της χώρας μας.
Το αστείο είναι εν έτη 2014 - όπως λέτε και σεις - να θεωρούνται οι εκθέσεις καλλιστεία και άχρηστες.
Το αστείο είναι που το κράτος αφήνει ανενόχλητα τα πετ σοπ να πουλάνε ζώα.
Το αστείο είναι να προσπαθείς να εξηγήσεις τα αυτονόητα και να σε περνάνε για γραφικό.
Το αστείο είναι που κτηνίατροι ωθούν τον κόσμο σε ζευγαρώματα.

Στην δικιά μας την περίπτωση λοιπόν και στραβός είναι ο γυαλός αλλά και στραβά αρμενίζουμε.

• Like

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Και όσον αφορά το διαδικτυο, μην ξεχνάμε πως διαμορφώνεται στο γκουγκλ η σειρά στην αναζήτηση....

....το ότι μπαίνουμε οι περισσότεροι εδω, μεσα από σελιδοδεικτη στο φορουμ (που αποτελει πηγη ενημέρωσης) και όχι μέσω γκουγκλ το κατεβάζει στις σελίδες αναζητησης. Το ίδιο και αλλες λέξεις όπως "εκτροφείς" κλπ

• Like